دوستان جواب مارو ندادین:
به سایت west game که میرم نشونه ای از بازی توش نیست!!!! چطوری از west بخرم؟ من اصفهان هستم
Printable View
دوستان جواب مارو ندادین:
به سایت west game که میرم نشونه ای از بازی توش نیست!!!! چطوری از west بخرم؟ من اصفهان هستم
خوب دوستان امروز من اویل 5 رو گرفتم.واقعا که یک بازی ایده ال بود.از همه نظر تا مرحله سوم که خیلی به من حال داد.دوستانی هم که هنوز این بازی رو نگرفتند برن بگیرن که نصف عمرشون بر فناست.گفتم حالا که این همه تعریف کردیم با اجازه دوستان یه نقد کوچولویی بنویسم...
سری رزیدنت اویل یکی از پر طرفدار ترین بازی ها بین همه به خصوص ایرانی ها هسته.جدید ترین شماره ان یعنی اویل 5 هم توانست خوب ظاهر بشه ولی به قیمت اینکه از شماره قبلی خود اویل 4 کپی شده که البته کل بازی اینگونه هم کپی شده نیست.اویل 5 مسیر دیگری رو انتخاب کرده و از دیگر سبک های ترسناک کمی فاصله گرفته و بیشتر حالت اکشن به خود گرفته.ترس خیلی کم احساس میشه چون ایده جدیدی برای ترس بکار نبردن همه حرکات زامبی ها مانند شماره قبل هست و قابل پیش بینی که دیگه تو این اویل برای اونایی که شماره قبل رو تجربه کردن عادی هست.
ولی اویل 5 خوبی هایی دارد که شماره قبلی ندارد.اولین چیزی که به چشم میاد گرافیک تحسین برانگیز و نور پردازی هنرمندانه ان هست که حرف ندارد.میان پرده های بازی واقعا استادانه کار شده و دو عنصر بازی یعنی اکشن و ترس رو خوب به گیمر منتقل میکنه که بیشتر تمرگز بازی رو حالت اکشن هسته.گرافیک بازی ایرادهایی هم داره که قابل چشم پوشی هست.مثلا:طراحی اب واقعا تو ذوق میزنه که نکته منفی تلقی میشه.
هوش مصنوعی هم عالی کار شده همکار کریس(شیوا)فوقالعاده عکس العمل نشون میده که جای تبریک داره مثل بعضی از بازی ها نیست که کاراکتر همراه مایه دردسر باشه.هوش مصنوعی دشمنان هم در حد قابل قبولی قرار داره.
صدا گذاری که جای خود داره.واقعا معرکه هسته صدا رو که بردم بالا فکر کردم تو خود بازی هستم صدای خاک که توسط کفش له میکنه و دویدن کریس و نفس نفس زدنش که حرف نداره.
منوی اصلی بازی عالی کار شده مثل شماره های قبل ساده به نظر نمیاد سازنده ها فکر همه چیز رو کردند.
گیم پلی بازی برای من که واقعا درگیر کننده بود.واقعا تو هیچ چیزی کم نداره و تا حدودی مشکلات قبل رو هم برطرف کرده مثلا کنترل خوب کریس در pc و...رستی کاور گیری هم به بازی ظافه شده که به هیچ دردی نمیخوره!!!!!!!ولی باز هم به کنترل در نسخه کنسولی نمیرسه که تو این بازی قدرت های مختلف پی سی و کنسول به رخ هم کشیده میشود.در اخر باید بگم اگر این بازی از روی اویل 4 کپی نمی شد یه فاجعه می شد چون سازنده ها ایده های زیادی برای اجرا نداشتند ولی باز هم نواوری های بازی جای لطف داره که انقدر عالی شده که هر شخصی رو به سمت خود جلب میکنه تا اینجا که من پیش رفتم فوقالعاده بود و من نمره 3/9 رو به این بازی میدم و تا تموم کنم ببینم چی میشه فقط امیدوام اخر بازی خراب کاری نکرده باشند که بعید میدونم.
بچه ها یکی لطف کنه، حجم پوشه sound رو یه نگاه بندازه، مال من 533 مگ هست، حجمش درسته یا کمه؟
چون تو 30 درصد بازی موزیک داره و بقیه مواقع بدون موزیک هست، ولی صداهای دیگه سر جاشه
خوب موزیک اصلی گیم که نباید تعغیر کنه ! شاید مشکل نرم افزاری هست !!
بچه ها من اون فایل رو دانلود کردم و کپی کردم مرحله 4 به راحتی اومد و درست شد حتما همه دانلود کنین اگه این مشگل رو دارین
یعنی چی مشکل نرم افزاریه؟!نقل قول:
خوب موزیک اصلی گیم که نباید تعغیر کنه ! شاید مشکل نرم افزاری هست !!
شما یه لطفی کن پوشه sound رو نگاه کن و حجمشو بگو
گیم اسپات به این نسخه چه نمره ای داده؟
یه سوال دیگه هم دارم
نسخه کامل بازی حتما سه تا dvd هست یا دوتایی کامل هم داریم؟!
533 MB دوست عزیز.
بابا من چند بار بگم
تو 2 تا دی وی دی جا میشه اینا برای این که بیشتر جیب ملت رو خالی کنن تهش رو خالی میذارن که بشه 3 تا !
بعد هم میگن که نه اونا کامل نیستن !
هنوز امتیازی نداده، ولی ign داده 9.3نقل قول:
گیم اسپات به این نسخه چه نمره ای داده؟
مثه سري هايه قبلش نيس كلا سبكش عوض شده من الان چاپتر 4 هستم و هيچ چيزه ترسناكي توش نديدم اگه ميذاشتن مكس پين اسمشو بيشتر بهش مي اومد
دوستان یک سئوال تو سری قبل موس کار نمی کرد و کنترل بازی با کیبورد بود تو این یکی هم مثل قبله یا میشه با موس بازی کرد ؟
توی این نسخه کنترل با ماوس و صفحه کلید هم هستنقل قول:
بازی نسبت به شماره 4اش به نظر من فقط از نظر گرافیک پیشرفت داشه
این بازی بیشتر شبیه بازیهای اکشن اول شخص شده
بکش بکش وحشیانه بدون معما
اين بازي نسبت به شماره هاي قبليش تغيرات زيادي كرده.اينا يه سري هستن كه چندتاشو ميگم:
ماشين چاپ ها براي سيو:به نظر من اين يه اشتباه محض بود چون مثلا بعد مبارزه با يه قول خفن ميرفتيم سيو كنيم تو همه نسخه ها يه آهنگ آروم داشت كه خيلي خوب بود.
تنهايي!:اين بازي تنهايي رو هم از دست داد و ديگه چيزي نميمونه كه ما ازش بترسيم.(شوا مثل يه انبار سلاحي چيزي هميشه پشت سرمونه!)
سبك:اين بازي سبكشم از دست داد.الان كه من بازي ميكنم فكر ميكنم دارم يه بازي اكشن سوم شخص بازي ميكنم تا يه بازي ترسناك.
به نظر شما تو شماره بعدي قراره چه چيزهايي رو از دست بده؟اون علف هاي رنگيرو؟يا يكي از كاراكترها؟يا ....؟
دوستان حجم اصلي بازي همون 7 گيگه.اين تيم پسراني ها حجم بازي ها رو نميدونم چه جوري زياد ميكنن.مثلا حجم تراين رو كرده بودن 1.50 گيگ درحالي كه 500 مگ بود!ي همين ARMA IIاونم حجمش 7گيگ بود كرده بودن 9 گيگ.
نقل قول:
فايل تورنتش دقيقا به اين صورت هست :
کد:Total size : 6.96 gigabyte in 77 files
اينم از سايتش :
کد:www.mininova.org/tor/2950430
اقا من تو قسمت ماشین سواریش موندم همون جایی که باید پشت یه تیربار بشینیم و موتور سوارا و کامیونهارو هدف بگیریم فکر کنم اخراشم جایی موندم که یه کامیون سعی میکنه ما رو هل بده به دره هر کاری کردم نشد هر چی هم به کامیونه یا ادمهای پشتش شکلیک میکنم بازم ما رو هل میده به دره
آقا مشکل رو تونستم حل کنم و زبان رو انگلیسی کردمنقل قول:
اگر افرادی هستند که زبان بازیشون انگیسی نیست میتونند بعد از اجرای بازی از اون کادری که باز میشه که به شما اجازه انتخاب بازی با دایرکس 09 یا 10 رو میده از بالا سمت راست میتونید از پنل Language زبان بازی رو عوض کنید
100 درصد تایید میشهنقل قول:
اين بازي نسبت به شماره هاي قبليش تغيرات زيادي كرده.اينا يه سري هستن كه چندتاشو ميگم:
ماشين چاپ ها براي سيو:به نظر من اين يه اشتباه محض بود چون مثلا بعد مبارزه با يه قول خفن ميرفتيم سيو كنيم تو همه نسخه ها يه آهنگ آروم داشت كه خيلي خوب بود.
تنهايي!:اين بازي تنهايي رو هم از دست داد و ديگه چيزي نميمونه كه ما ازش بترسيم.(شوا مثل يه انبار سلاحي چيزي هميشه پشت سرمونه!)
سبك:اين بازي سبكشم از دست داد.الان كه من بازي ميكنم فكر ميكنم دارم يه بازي اكشن سوم شخص بازي ميكنم تا يه بازي ترسناك.
به نظر شما تو شماره بعدي قراره چه چيزهايي رو از دست بده؟اون علف هاي رنگيرو؟يا يكي از كاراكترها؟يا ....؟
دوست من دکمه هایی که ظاهر میشه رو باید به موقع بزنی و هر چی دشمن پشتت هست رو باید از بین ببری بعد ماشینه میپره اونور پل.:46:نقل قول:
این BoysTeamPC میاد بازی رو روی سیستمش نصب میکنه و بعد دوباره با Installshield براش Setup درست میکنه، به همین دلیله که حجم میره بالا.نقل قول:
بعد هم یه سری از فایلها رو حذف می کنن، جدیدا تمام بازی هاشون این مشکل رو داره!
نمیدونم چرا بعضی ها بیخودی از این شرکت دفاع میکنند، مثثل دوستمون تو چند صفحه قبل که گفتن بازی Darkest of Days ایشون پوشه Movies داره!
آخه مگه میشه هر دو از یه شرکت بگیریم اونوقت برای من نداشته باشه و برای ایشون داشته باشه؟ :18:
دوستان حجم فولدر setup بازی مهمه.من دیشب تو یک سایت خارجی که بودم(فکر کنم gamesherl یا همچین چیزی بود) نسخه ی فروشش یک dvd 9 بود با حجم 6.96 پس برین فولدر setup را ببینین که همین مقدار هست یا نه.
از این سایتم میشه فهمید
دوستان ترینر سالم سرانجام اومد.کد:http://www.blogcatalog.com/search.frame.php?term=resident+evil+5+pc+dvd&id=fadd776b6ef5f6c43b630203e94ac175
اونی که نوشته Resident Evil 5 v1.0 (v1.0.0.129) +6 TRAINER را دانلود کنین.کد:http://m0007.gamecopyworld.com/games/pc_resident_evil_5.shtml#Resident%20Evil%205%20v1.0%20%28v1.0.0.129%29%20+6%20TRAINER
سلامنقل قول:
اقا این ترینر میگه اول باید game for windows v3.0.89.0 رو نصب کنیم :19: من همون game for windows سی دی رو نصب کردم ولی بازم نمیاد :19: اگه میشه یک کمک بزنید اگه کسی هم ترینر پولی چیت هپنس رو داشت به ما هم بده یک استفاده ایی بکنیم این game burn world هم یک ترینر گذاشته من که نتونستم دانلود کنم خلاصه هر کی دانلود کرد واسه ما اپ کنه استفاده کنیم
اینم لینک ترینر game burn world
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دوستان من هر دو نسخه ی دو دی وی دی و 3 دی وی دی{boys team}رو ازمایش کردم و متوجه شدم که نسخه 2 دی وی دی در محل image یعنی پوشهی که در محل نصب بازی اویل قرار داره شامل فایل هایی با پسوند .arc هست که بین این فایلها فایلهای بیهوده ای با حجم بالا و {بدون پسوند قرار داره که فقط نقش پر کردن فضا رو داره
اینم مدارکم که موجوده!!!
این فایلهایی که ابی شدن و پسوند .arc ندارند فایلهایی برای فضای اضافی و در نتیجه دو دی وی دی شدن بازی توسط boys team میشنکد:http://up.--------.com/2/1253298097.jpg
که اشتباه یک فایل از دستشون در رفته و پاکش کردن که بازی دوچاره مشکل شده و اینکه با این صوتیه بزرگشون کاری کردن که کلکشون رو بفهمیم !!! واقعا من فکر میکرم بهترین شرکته (البته از نظر اجرای بازی ها با نصب اول کارش درسته هم اینکه کرک نمیخواد ) اما این کارشون واقعا دزدیه منم گفته بودم که برای پول بیشتر این کار رو میکنن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز مرسی که توجه کردید و مطلبی رو آماده.
خسته نباشید خیلی خوب بود، در پست اول قرار گرفت تا تکمیل بشه.
موفق باشید
دوستان سلام من یه مشکل پیدا کردم.میخوام برم مرحله 4 بازی میپره بیرون و ارور زیر رو میده اگه چاره ای داره بگین.خواهش میکنم.:41::13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من خیلی ها این مشکل رو دارن...امیدوارم حل بشه...نقل قول:
این پست رو نگاه کن...
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4226779&postcount=2451
ممنون جناب turok عزیز اما من یه مشکل دارم اینکه عکس ها برای من فی*** هست :دی این هاست تا اونجا که یادمه برای اکثر isp ها فی***** اگه مشکلی نیست تو turboimagehost.com اپلود کنین .خیلی ممنون .
حالا که بازی برای کامپیوتر اومد و از دوستانی که بازی رو انجام دادن یه سوال داشتم.....
سیستم من مشخصات زیر رو داره..آیا بازی رو بخرم یا نه؟؟؟
cpu: core 2 duo 2.5 Ghz
ram: 3Gig
VGA: Geforce 8400 gs -512 ram
نظر شما اساتید چیه؟ بخرم یا بی خیالش بشم
بخر میتوانی بازی کنی روی تنظیمات Mediom راحت میتوانی بازی کنی.:10:نقل قول:
game for windows شما نسخه ی قدیمیش هست باید جدیدشو دانلود کنی. اینم برای شما.نقل قول:
من خودم تست کردم کار میکنه و جواب میده.
اینم برای دوستانمون برای ترینر سالمکد:http://www.pcgameshardware.de/aid,669320/Download-Microsoft-Games-for-Windows-Live-30890/Windows/Download/
کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=768585
سلام ببخشید دوباره پست میدم آخه کسی جواب نداد!نقل قول:
نه عزیز فقط یه نسخه ی boysteam چند تا فایل نداره که میتونی توی لینک هایی که دوستان چند پست قبل دادن داونلود کنی
بستگی داره که dvd رو از کدوم شرکت بگیری. اگه سالم باشه هیچ گونه باگی نداره. مال من که سالم بود.نقل قول:
پست 2490 ویزایش شد برای دانلود ترینر
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=152682&page=249
سلام
خوب اومدم که بگم نظرم در مورد بازی عوض شد
تنظیمات گرافیکی رو درست کردم مشکل فریم فریم حل شد روی Dx 10 بازی خیلی عالیه از نظر گرافیکی، و پیشنهاد میکنم اگه میتونید حتما رو ویستا نصب کنید ارزشش رو داره
از نظر کنترل دیگه عادت کردم
دو تا مرحلش رو رد کردم بسیار عالی کار شده بود
خلاصه برای اولین بار از RE خوشم اومد و تصمیم گرفتم تمومش کنم (اگه در آینده حالم رو نگیره)
این دختره هم، شیوا خیلی خوب همکاری میکنه خوشم اومد
ممنون
کنترل که مشکل نداره دوستان اینقدر ایراد میگیرن !!!
با نظر دوستمون موافقم بازی ری دایرکت ایکس 10 واقعا گرافیک بالاتری نسبت به دایرکت ایکس 9 داره !! و همینطور بهتر اجرا میشه
تو سایتهای مختلف گرافیک pc را با xbox 360 مقایسه کرده و به مراتب گرافیک dx10 pc بالاتر بوده. پیشنهاد میکنم با dx 10 بازی رو اجرا کنین هم سریع تر اجرا میشه هم کیفیت خیلی بهتری داره.
کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,690313/Resident-Evil-5-PC-vs-Xbox-360-and-DirectX-9-vs-DirectX-10-graphics-comparison/Practice/
دوست من دانلود نمیشه!!!:نقل قول:
Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
دوستان باید دوباره برات اپ کنن. من پیشنهاد میدم که دوستان گرامی در سایت rapidbaz آپ کنن بهتره از رپید.نقل قول:
دوستان من تو Xp سرويس پك2 فريم بيشتري ميگيرم با DX10و همه تنظيمات روي high.
دوستان اين ماجيني هاي اره برقي دار و نميشه كشت با تفنگ؟من كه هرچي شات گانو مگنوم تو سرو صورست و شكمشون خالي كردم نمردن!