هيچ تاثيري نداره معدل فقط بعد از اين قبول قبول شدي اگه زير 14 باشه بايد 24 واحد بيشتر پاس كني همينو بسنقل قول:
Printable View
هيچ تاثيري نداره معدل فقط بعد از اين قبول قبول شدي اگه زير 14 باشه بايد 24 واحد بيشتر پاس كني همينو بسنقل قول:
كسي از كتاب هاي مقسمي استفاده مي كنه؟؟؟
ميخواستم بپرسم كه كسي ذخيره بازيابي رو داره فهرستشو برام بزاره چون يه ذخيره دارم سال 85 مي خوام ببينم تغيير كرده يا نه سيستم عامل داشتم85 تغيير كرده ولي زخيره رو نمي دونم اگه كسي داره يه لطفي كنه كمك كنه!!
دوست عزیز مطمئنا مطالب کلی فرقی نکرده و منبع اصلی کتاب های کنکور کتاب دکتر رانکوهی می باشند ولی تست ها به روز تر و ویرایش کتاب ها جدید تر شده.نقل قول:
سلام يه سوال برام پيش اومده براي كنكور كارداني به كارشناسي يه كتاب مدرسان شريف عمومي گرفتم
خبر داريد انديشه اسلامي هم بايد براي كنكور بخونيم كارداني كامپيوترم من فعلا دارم معارف اسلامي شو مي خونم كسي خبر داره از منابع كنكور بخش عمومي؟؟؟
دوستان من ثبت نام کردم همون اسفند برای کنکور مرداد. اما کارت ورود رو کی میدن؟
تاریخ 27 تیر و 3 مرداد اطلاعیه زمان صدور کارت میادنقل قول:
اره . اندیشه اسلامی هم باید بخونی. یادمه پارسال چندتا سوال هم از همون بخش های اولش اومده بود.نقل قول:
دوستان دانشگاه ازاد الان ثبت نام داره کاردانی به کارشناسی؟
نقل قول:
الان خیر
مهر ماه 90 ثبت نام میکنن
دوستان کسی میدونه نحوه درصد حساب کردن برای درسا چطوره؟
مثلا 9 تا پاسخ صحیح از یک درس یا ضریب 4 و 15 سوال
برای ریاضی و آمار چه منبعی خوبه ؟
نقل قول:
چه رشته ای؟
معمولا آمار دکتر نیکوکار خوبه، جزوات پارسه هم بد نیست
محتوای مخفی: منابع آمار و ریاضی
دوستان در مورد کنکور آزاد کاردانی به کارشناسی چند تا سوال دارم:
1-تاریخ ثبت نامش کیه؟
2-تاریخ آزمون کیه؟
3-کلاساش از چه تاریخی شروع میشه؟؟
4-هزینه ی هر ترمش حدودا چقدر میشه(رشته الکترونیک)؟؟
نقل قول:
1- مهر 90
2- آذر 90
3- بهمن ماه
4- حدود یک میلیون تومان
.
یک سوال داشتم. اگر مهر ماه برای کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد کامپیوتر ثبت تام کنیم و بعد آذر شرکت کنیم و بعد که بهمن جواب اومد قبول بشیم,اگر هنوز کاردانی رو تموم نکرده باشیم میتونیم باز هم ثبت نام کنیم؟ ببینید من کاردانی کامپیوتر رودهن هستم. رودهن هم که تراز بالایی نمیخواد. حالا من اگر برای کارشناسی همین رودهن رو بزنم. اونوقت وقتی که به فرض بهمن که جواب اومد قبول شده باشم هنوز تموم نکردم کاردانی رو. بعد چون همون دانشگاه هست میشه یک ترم مرخصی گرفت دیگه؟ یعنی ببینید ورودی های جدید ترم رو اسفند شروع میکنند تا خرداد. حالا من اون یک ترم رو هنوز دارم کاردانی میخونم,میتونم اون یک ترم رو مرخصی بگیرم و بعد که مدرکم رو تیر ماه گرفتم یعنی همه واحدهام رو پاس کردم برم برای ترم جدیدش که مهر شروع میشه ثبت نام کنم؟ راستی کنکور آزاد کاردانی به کارشناسی کامپیوتر تو جایی مثل رودهن که مشکل خاصی نداره؟ یعنی راحت میشه قبول شد دیگه؟ با تشکر از شما. لطفا حذف شود در تاپیک دیگری پرسیدم.
نقل قول:
میتونید مرخصی بگیرید و باید شهریه ثابت رو بپردازید
من خودم برام مشابه این مسئله پیش اومد 2 ترم هم نرفتم دانشگاه آزاد خمین ولی بعد دوترم هم گفتند میتونی بیای ولی باید شهریه ثابت اون دو ترم رو بپردازی بعد بیای
کلا دانشگاه به دانشگاه فرق داره و ممکنه یکی از واحد ها قبول بکنه و یکی دیگه نه ، برای اطمینان از واحد دانشگاهیتون سوال کن
با سلام. من میخوام مرداد ماه کاردانی به کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر کنکور بدم. به نظرتون اگر این سری جزوات ماهان رو بخرم خوبه؟ کسی اینها رو پیشنهاد میکنه؟ منابع و سرفصل ها که همین ها باید باشه. حالا به نظرتون جزوات ماهان به درد میخوره؟ یا اینکه کارایی نداره؟ زده ویرایش اردیبهشت 89. قدیمی نیست؟ عوض که نشده؟ البته دروس عمومی (فارسی,زبان,معارف) رو نداره. اگر همین ماهان خوبه که اینها رو بگیرم ولی عمومی رو چیکار کنم؟ اگر هم خوب نیست کلا یک جایی که جزوات طبقه بندی شده داشته باشه رو بگید لطفا. این فهرست و قیمت هاش هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون غیر از ماهان هم قلم چی و پارسه و مدرسان شریف هم هستند. حالا کدوم بهتره؟ من یک چیز جامع و خوب میخوام. پارسه مثلا جزوه ادبیاتش نوشته 500 صفحه. خب این منطقی نیست دیگه. یعنی معلومه که همه نکات لازم رو فقط جمع نکردن. نشستن هرچی دم دست بوده نوشتن. من به خاطر زمان محدود دنبال جزوه ای برتر و حساب شده هستم. با تشکر از شما
Soalziad عزیز جزوه های کنکوری تخصصی کامپیوتر، کتاب های گسترش علوم پایه (مقسمی)، مدرسان شریف، پارسه از همه مناسب ترند.
جزو های کنکوری عمومی هم، مدرسان، گسترش علوم پایه، پارسه، ماهان مناسب هستند البته در کنار مراجع اصلی درس ها.
ممنون از شما. اگر امکان داره بهترینش رو بگید. اگر همه رو بخوام بگیرم بالای میلیون هزینه میشه. لطفا یکی از همه بهتره رو بگید تا کل جزوات رو از اونجا بگیرم یا هر جزوه بهترینش رو از یک جا.
دوست عزیز شما حتما خودتون کتاب ها رو ببینید و یکمی مطالعه کنید تا با هر کتابی که راحت بودید ادامه بدید.
به خاطر این میگم که بعضی از درس ها مدرسان خوبه بعضی ها یعنی اکثرا گسترش علوم پایه.
نمایشگاه کتاب در راهه اونجا می توانید کتابتون رو پیدا کنید، هزینه هم نه بیشتر از 100 هزار تومان نمی شود.
منابع آزمون کاردانی به کارشناسی گروه کامپیوتر
نقل قول:
کد:http://www.takraghami.com/takraghami/منابع-کنکور-کارشناسی-ناپیوسته-دولتی-90.html
بچه سازمان سنجش برای آزمون کاردانی به کارشناسی امسال ویرایش مشخصات نمیذاره ؟
نقل قول:
احتمالا ویرایش میزاره ولی معلوم نیست چه زمانی
یعنی تا الان نگذاشته هنوز ؟نقل قول:
حتما میذاره ؟ ( پارسال یادتون نیست کی گذاشت ؟ )
با سلام
من تاریخ ثبت نام ارمون کاردانی به کارشناسی کلیه دانشگا هها رو میخواستم
ازاد...سراسری و پیام نور وعلمی کاربردی و پودمانی
سوال دیگه داشتم
دوستم فوق دیپلم اموزش زبان داره الان میخواد واسه کارشناسی ادامه بده درسشو
پیام نور و علمی کاربدری این رشته را داره؟؟ ( گروه زبان)
دانشگاه - - مقطع - - تاریخ ثبت نام -- تاریخ آزمون - -اعلام نتایج اولیه -- اعلام نتایج نهایی
سراسری -- کارشناسی ناپیوسته -- 89/12/3 -- 90/5/6 -- اواخر مرداد 90 -- اواخر شهریور
دانشگاه آزاد -- کارشناسی ناپیوسته -- مهر 1390 -- آذر 1390 -- ندارد -- اواخر دی
علمی کاربردی -- کارشناسی پودمانی -- 89/12/17 -- 90/2/29 -- ندارد -- تیر ماه
بچه ها یه لطف می کنید
سوالات کنکور کاردانی به کارشناسی بهداشت حرفه ای سال های 87.88.89 رو بذارید :40:
یه سرچ توی گوگل زدی؟؟؟نقل قول:
سوالات کنکور کاردانی به کارشناسی بهداشت حرفه ای سال های 87.88.89 رو بذارید
زودتر به جواب می رسی ها :31:
دوستان یه سوال:
من کتاب مدرسان دارم مال تستای کنکورش...تو جواباش برای بعضی از تستا نوشته هیچکدام از گزینه ها صحیح نمیباشد. حالا واقعا تو سوالات اصلی هم همینطوریه؟
بله بعضی مواقع بعضی سوالا اینجوری هستنقل قول:
البته الان دیگه کمتر شده
نمیدونم این سوالا یا از دست طراحان در میره یا واقعا سوالش انحرافی هست!!
عجب کار مذخرفی میکنن
دوست عزیز درس های عمومی بعضی تست های که کلا اشتباه هست مشخصه.نقل قول:
ولی درس های تخصصی و حل کردنی به خاطر اینکه ممکنه چند روش حل داشته باشه توصیه میکنم کتاب های مختلف رو ببینید چون من دیدم که مدرسان اشتباه زده ولی یک ناشر دیگه حلش کرده!
دوستان دانشگاه آزاد واسه ورودی مهر دانشجو نمیگیره؟؟؟
یادمه تو کنکور برق سال 89 2تا سوال تخصصی اشتباه بود. :31:نقل قول:
برای کارشناسی ناپیوسته خیر .نقل قول:
قبلا تو این تاپیک گفته شد که از مهر ماه ثبت نام کنکور کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد شروع میشه!!!نقل قول:
ولی امروز اخبار گفت ثبت نام از 31 خرداد شروع میشه که!!؟؟
کدومش درسته؟؟؟
تاریخ ها رو تغییر دادن و ظاهرا شانس شما خوبه ! : دینقل قول:
از 31 خرداد ثبت نام میکنن و طبعا از مهر هم کلاسا شروع میشه
یعنی قانونش به کلی عوض شد !؟ :18:نقل قول:
منبع میشه بدین ؟ ( من کل اینترنت رو گشتم همچین چیزی پیدا نکرم )
قربان ميشه منبع اين فرمايش تان را هم اعلام فرماييد؟نقل قول:
خدا کنه خبرتون درست باشه - چون من به چند نفر اینو گفتم اگه غلط باشه حسابی شرمندشون میشم !