آقا کسی PS3 Slim خریده ؟؟
اگه گرفته بگه چطوریه ؟؟ تو بازی فرقی کرده ؟ تو Render کردن بازی ها سرعتش بهتر شده ؟؟
اگه خوبه منم بگیرم .
Printable View
آقا کسی PS3 Slim خریده ؟؟
اگه گرفته بگه چطوریه ؟؟ تو بازی فرقی کرده ؟ تو Render کردن بازی ها سرعتش بهتر شده ؟؟
اگه خوبه منم بگیرم .
تو بازي چه فرقي بايد بكنه؟
ببخشید سوال دوم و سوم من یک معنی رو میده .نقل قول:
چون اگه اشتباه نکنم RSX از 90nm به 65nm تغییر کرده , واسه همین میخوام بدونم که تغییری در سرعت فریم بازی پیدا کرده یا نه ؟؟؟
Xbox 360 که با 65nm کردن GPU و CPU هیچ تغییری نکرد و سرعت بازی هاش همون 60 فریم بود.
تو جزيات دستگاه فقط به مصرف كم و حجم كم اشاره شده
فكر نكنم تغييري در فريم ايجاد بشه
بازم ميگردم
دوست مننقل قول:
پردازنده در اسلیم 45nm هستش و اینطور که من در ریویوها خوندم از لحاظ قدرت با پردازنده سری اول که 90nm فرقی نمیکنه فقط مصرف برقش کمتره
کنسول هایی که الان توبازاره پردازندشون 65nmهستش.
به نظر من اگه قصد خرید دارید یکی از همین 80GB هارو بخرید. من به شخصه همین کارو میکنم و پنجشنبه یا شنبه میرم که بخرم. PS3 80GB + دسته اضافه + 2تا بازی =490تومن
فکر می کنم قیمتش خوب باشه....!؟
یه نقد دیگه هم که بچه های همین سایت زحمت لینکشو کشیده بودن نوشته بود که درایو نوری اسلیم هم برای افت قیمت دچار افت کیفیت شده:13:همچنین بدنه:5:
بچه ها من امروز از فروشگاه محلمون تو کرج قیمت کردم.
پی اس 3 اسلیم 600 هزار تومن:18::18::18::18:
خداییش نمی ارزه.باز کرد قیافشم دیدم همین فت خودمون خیلی خوشگلتر و با کلاس تره:5:
درسته واقعا ولی همیشه کاهش nm با افزایش بازدهی همراه هست به خاطر همین گفتم شاید با افزایش فریم در بازی باشه.نقل قول:
واقعا PS3 Slim بد شکل ترین کنسولی هست که تاحالا تو عمرم دیدم !!!
بنازم به Fat که خدایی عروس بود !!
علی جون این جور چیزا رو اصلا از کرج نگیر !! من خودم کرج هستم میدونم چه آدمای دزدی هستن !!! طرف 2 هزار تومن کرایه راه میده بعد جنسشو با 1.5 برابر قیمت میفروشه.نقل قول:
بیا تهران بگیر, Slim رو امروز قیمت کردم Fix 500 !! :31:
برن بمیرن!انگار کار شاقی رو کنسول کردن:27:تا تونستن به قیافش ت* زدن.نقل قول:
این فتا واقعا یک شاهزاده در براره این اسلیم بدترکیبه:13:
جدی میگی سعید.:18:کرج هستی پس چرا صدات در نمیاد بیام پیشت.میترسی بیام آویزونت شم.:21:نقل قول:
فقط قیمت کردم من الان 2 یا 3 ساله فت دارم.دیوونم مگه پول بدم اسلیم.500 هم نمی ارزه آخه
سلام:
من میخوام ps3 بخرم ولی دسته دوم.میخوام بدونم خوبه یا نه.
یه چیز دیگه، میگن یه سری از 40 گیگ ها بعد از یه مدت لنزش خراب میشه درسته؟؟؟
اگه لطف کنید یه خورده اطلاعات هم در مورد داشبورد جدید ps3 بزارید. یه چند تا عکس هم بزارید مرسی میشم.
اين محيط داخلش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم مال مغازش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته گفته شده که قدرت پردازنده مدل Slim بیشتر هست که به خاطر اضافه کردن نوع جدید Cell Chip هست که از تکنولوزی 45 نانو متری استفاده میکنه که مصرف کمتری هم داره..
اما هنوز شرکت های سازنده به صورت واضح نگفتن که سرعت این پردازنده تو اجرای بازی بالاتر هست اما مقایسه های شده که بعضی احتمالات رو نزدیک میکنه..
ببینین،سرعت بازی اگه بخواد زیاد شه غیر از سرعت دستگاه احتمالا باید کد بازی هم عوض شه.به اضافه ی اینکه 60 فریم حداکثر سرعت نمایش خیلی از دستگاه هاست که حتی اگه خود بازی هم بیشتر از 60 فریم نشون بده فقط 60 تاش نشون داده میشن.بعدش هم،سرعت چشم شما 21-22 فریم در ثانیه هستش.بالای 60 فریم رو میخواین چی کار؟نقل قول:
مرسي ممنوننقل قول:
من ريجن pal دارم
اون زمونا كه تازه عكساي اين اسليما اومده بود من گفتم زشت شده كلي همه بهم توپيدن حالا از نزديك ديدين دارين قربون صدقه اين فتا مي رين ! عجب دوره زمونه عجيبيه !
این ps3... هک نشد ؟
داداش از این قضیه نا امید شو.نقل قول:
به احتمال 500% هک نمیشه و نخواهد شد.
تازه به فرض محال که بشه بلو ری خام تو بازار نزدیک 20 هزار مایشه.وقتی رایتم بشه میشه 40 هزار.
پس فرقی نفوکوله:13:
داداش چرا اطلاعات غلت میدی :19:نقل قول:
کی میگه قیمت بلوری 20 تومنه ،بعد 20 تومن هم رایتش میکنن:13:
قیمت بلوری 25 گیگ قیمت 12 تا 15 هزار تومنه
لطفا راجع به چیزی که ازش اطلاع نداری صحبت نکن:40:
اقا چرا تضعیف روحیه میکنی...!نقل قول:
اینکه این کنسول هک بشه محال نیست ولی به این راحتی ها هم نیست. احتمالش خیلی کم هست ولی هنوز میتونیم امیدوار باشیم (در حد 0.01%):8:
پس میبینی که فرق فیکوله (چیزی که خیلی فرق فوکوله رو ووییگولنزج فرق فیکوله)
اگه ایشالا , گوش شیطون کر تونستن هکش کنن فکر میکنم اونوقت دیسک هاش رو دوروبر 15-20 باشه:21:
فكر كنم اكثر بازي هاي پلي سه رو بلو ري هاي بالاي 25 گيگ باشن !!!! مطمئنا متال گير كه بالاي 25 گيگ حجمشه !
بله جاوید جان
متال گیر حجمش بشتر از 25 گیگ بود
ولی قیمت 50 گیگ همون دور وبراس
اکثر که فکر نکنم ...! بیشتر بازی های Exclusive اینطوریند ...!نقل قول:
فكر كنم اكثر بازي هاي پلي سه رو بلو ري هاي بالاي 25 گيگ باشن !!!! مطمئنا متال گير كه بالاي 25 گيگ حجمشه !
داداش اگه دقت کنی چون قیمت دقیق نداشتم نوشتم نزدیک 20 تومن.یعنی یکم پایین تر از 20 تومن.قیمت رایتم حق داری زیاد گفتم.نقل قول:
ولی دیگه اگه خیلی ارزون بدن میشه 25 هزار.فکر نکنم توی این مملکت کمتر از 30 بدن.:41:
ببخشیدا ولی به قول خودت 0.01% احتمال داره.پس من چیزه غلطی نگفتم.دیسک خام در ارزون ترین حالتنقل قول:
حدوده 20 تومنه.اگه بی انصافیه فروشندشم چاشنی کنی بازم قیمتش بالا تر میره......
من شنیدم متال گیر 45 گیگ بوده
من كه به شخصه هم براي پلي سه و هم برا ايكس باكسم فقط بازي انحصاري مي خرم !نقل قول:
اکثر که فکر نکنم ...! بیشتر بازی های Exclusive اینطوریند ...!
نقل قول:
...هیچی پاکش کردم
دوستان slim تو ایران اومده؟قیمت دارین؟
بله اومده قیمتش هم بین 500 هست تا 600 :دی
سلامنقل قول:
واقعا؟!!!!!!!!!!!!! :18::18::18: چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19: شما مطمعنی قیمتش همینه؟ ارزونم میشه؟
بله دوست عزیز قیمت همینه مطمئن باش.100% ارزون میشه.نقل قول:
احتمالا تا آبان ماه قیمت همین حدوده ولی آبان ماه افت بیشتری خواهد داشت.
احتمالا تا بعد عید به 400 هزار هم میرسه
قيمت اينجا
650 تا 700
خدا وکیلی خیلی نا مردیه.!!!!!!!!!نقل قول:
دستگاهی که آمریکا 299 دلاره اینجا 500 یا 600 یا 650 یا 700 قیمتشه.
ببینی چه قد به جیب میزنن این فروشنده های نامرد.انشاالله تو گلوشون گیر کنه.
ما داریم به کجا میریم؟؟؟؟؟؟:41::41::41:
منم فريم ور 3 رو امروز نصب كردم رو دستگاه جو گرفتم ليتل بيگم هم آپديت كردم رفتم آنلاين يكم بازي كردم به عنوان اولين تجربه بازي آنلاينم بد نبود ! بعدش رفتم PSN يه سري دمز و والپيپر و ادان هاي فري براي بازي هايي كه داشتم دانلود كردم ! كلا يه شيش ساعتي تو نت بودم با پلي استيشن !!!
فقط موندم اين همه بازي اكشن و خفن من چرا ليتل رو آپديت كردم آنلاين بازي كردم !!!!! با توجه به اينكه آپديت اون فقط يه سه ساعتي طول كشيد !!!
نمی دونم بزارین بپرسم !
در حال حاضر ps3 با هردهای مختلف جه قابلیتهایی دارن به نظر شما نصبت به پولی که میدین کدوم می ارزه ؟
لطف کنید قیمت روز رو اگه دارین به من بدین
از هک شدنشم که خبری نیست مثل اینکه باید قطع امید کرد یا باید با اومدن اسلیمامید وارتر شد نمی دونم
به نظرتون تا بعد سال نو میلادی صبر کنم قیمت تغییر چندانی می کنه یا الان بخرم !چون شنیدم اسلیمش زیاذ مشتری پسند نیست و تغییر شایانی هم نسبت به فتش نداشته نظر کارشناسی بدین (plz)
لطف کنید نظرتونو در مورد 360 هم بدین شاید جاش اینجا نباشه اما وجدانا کدوم بهتره شاید این بحث همیشهگی بوده من خودم نظرم رو ps 3 است (sony یه چیز دیگست)از اینکه نظر می دین ممنون
کسی از دوستان بازی GTAIV یا FIFA09 رو واسه فروش داره ؟
هاردش اصلا چيز مهمي نيست چون قابل تعويضه ،هار لب تاپي معمولي مي خوره و بر خلاف هارد هاي ايكس باكس جهت اينكه دستگاه هارد رو بشناسه نيازي به هك كردن هارد نداره !!! تنها تفاوتم كه به نظرم مي شه ذكر كرد اينه كه مدل هاي چهل گيگ كارت ريدر ندارن ولي مدل هاي بالا تر دارن ،كه اونم اصلا چيز مهمي نيست ! نكته اي ديگه اي هم اگه به ذكر دوستان مي رسه بگن !
40-80-160
2تا يواس پي و ذم ريدر ندارن
دوستان من یک روتر وایرلس Tplink 841ND دارم.
متاسفانه وایرلس کنسول پلی استیشن 3 با این مدل سازگاری نداره.
(یا من بلد نیستم درست کانفیگ کنم)
به نت وصل میشه تو Brows پلی استیشن هم سرچ میکنم سرعت نت هم تو شبکه عالی هستش ولی وارد نتورک پلی استیشن نمیشه
حالا می خوام یک کارت شبکه یو اس بی بخرم که گفتن مخصوص کنسول سونی هستش:
این سایت رو نگاه کنید:
http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=112
گه اینو وصل کنم به پلی 3 دیگه مشکلی نیست؟
یا برم یک اکسس پوینت دی لینک 2100 بخرم؟
اگه دی لینک 2100 بخرم فکر کنم دیگه روتر Tplink بی مصرف میشه درسته؟
یکی از دوستان لطفآ راهنمایی کنه.
اگه میشه یه توضیحی به UPnP و DMZ تو تنظیمات روتر چی هستن باید روشن باشن یا خاموش؟
به این تصویر نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://img2.-------------/viewer.php?file=5gantcg1m39xl86nuesj.jpg
نت بهش وصل میشه ولی به نتورک پلی 3 وصل نمیشه.
وقتی که کابلی که از رادیو وایرلس اومده مستقیم وصل می کنم به پلی 3 و در تنظیمات PPPOE انتخاب می کنم. یوزر و پسورد که می زنم خیلی زود وصل میشه و هیچ مشکلی هم ندارم.
ولی وقتی که به روتر وصلش می کنم. اینطور میشه..
با کابل هم امتحان کردم یک لن از روتر زدم به پلی 3 بازم همین مشکل رو داشتم به اینترنت وصل میشه ولی وارد نتورک پلی 3 نمیشه.
سلام
دوستان این قضیه چراغ زرد PS3 چی هست که میگن مثل 3 چراغه 360 هست ؟؟!!!
اگه وجود داره چند درصد احتمال داره PS3 چراغ زرد شه ؟؟
TANX