پس از بهار تا حالا صد تومن شکسته :دی
پس از بهار تا حالا صد تومن شکسته :دی
بهار که من فروختم هم میگفتن قیمت ثابت میمونه ولی صد تومن شکسته....به هر حال هر روز نوع جدیدی از گوشی ها میاد و پیشرفت تکنولوزی و از مد افتادن وسایل کهنه باعث ارزونیشون میشه
بچه ها نظرتون درباره n78 چیه به n 73 می رسه؟(رسیدنش که می رسه منظور مثل n 73 تو زمان خودش خوب هست؟)
n78 امکانتش بیشتره n73 عکاسی بهتری داره صفحه کلید بهتری داره اینفرادر داره صداش بلندترهنقل قول:
ولی n78 سیمبین جدیدتری داره gps wifi داره فیلم برداری بهتری هم داره fmtaransfer هم چیزه جالبه
بستگی به خودت داره n78 یکمی باگ داره ولی نرم افزاریه درست میشه اگه عکاسی بهتری صدای بلند اینفرادر صحه کلید تقریبا مناسب میخوای فقط n73
ولی اگه gps wifi فیلم برداری بهتر ( مال n73 هم خوبه ها ) سی پی یو قویتر سیمبین جدیدتر فقط n78
n-gage هم در هردو به خوبه اجرا میشه فقط (fp2 (n78یکم باهاش مشکل داره فکر کنم الان برطرف شده باید از اقا یونس بپرسی خدای n-gage هست
به نظر من n73 نسبت به قیمتش کاملترین گوشی هست...فقط حیف که دیگه فنلاند تولید نمیکنه
با سلام به دوستان .
میشه بگید واسه آپدیت کردن گوشی من به باید چه چیز هایی رو داشته باشم ؟
البته اون تاپیک فریمور جدید رو دیدم ولی خیلی فایل هاش زیاده .
اگه راه بهتری هست راهنمایی کنید .
تایید ...نقل قول:
به نظر من n73 نسبت به قیمتش کاملترین گوشی هست...فقط حیف که دیگه فنلاند تولید نمیکنه
درسته فلاند تولید نمی کنه ولی المان هم خوبه اولب مثل فلاند بود جدیدا فقط بانداش کیفیتش کمتر شده فقط بانداش همین در کل فرقی با هم ندارند
نقل قول:
نه من هر 2 تاشو امتحان کردم تفاوت زیادی دارن خصوصا تو دوربین که ساخت آلمان واقعا کیفیتش پاییینه...سرعتشم کمتره.صداشم کمتره...ولی با این حال بازم میگم بهترین گوشی نسبت به قیمتشه
با سلامی دوباره خدمت دوستان .
من الآن گوشیمو آپدیت کردم .
به این روش »
NSU رو دانلود کردم و گذاشتم خودش دانلود کنه .
فایلش 70مگابایت بود .
فقط یه Mobile TV اضافه شده که با BlueTooth کار میکنه !
تو ایران جواب میده ؟
چه امکانات دیگه ای بهش اضافه شده ؟
من که فقط اینو پیدا کردم .
یکمی هم کیفیت دوربین جلوش خوب شده .
اینم ورژن آپدیت »
4.0839.42.0.1
سلام
میخواستم بدونم میشه سیستم عامل N73 رو ارتقاء داد مثلا مثل N78 جدید بشه. اگه میشه بگین چطوریه.
در ضمن من می خوام گوشیمو آپدیت کنم به ورژن 4.0808.4.2.2 اونم با اینترنت dialup طول میکشه و سخته . می خواستم بدونم برای سال 2009 توی این یه ماه بازم نوکیا Update میده. تا حداقل Update جدیدترو بگیرم و کلاً هر چند وقت یک بار Update میده.
میشه در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیع بدین بگین چطوریه و توی ایران کار میکنه اصلاً اینترنتی یا جوره دیگه ایه.
احتمال میدم این tv mobile رو باید شیر کرد و با بلوتوث از گوشی هایی که قابلیت تی وی دارن گرفت مثل ان96 ......
با سلام .
ببخشید دوستان من بعد از آپدیت کردن گوشی یه مشکلی واسم پیش اومده .
اونم اینه که گوشی شده مثل N73 معمولی .
مثلا من قبلا کلی کلیپ با پسوند MP4 و Bitrate 400 داشتم که میخوند ولی الآن دیگه اونا رو نمیخونه .
یا اون دکمه ای که عکس موسیقی روش هست رو میزنم مثل N73 معمولی یه منویی میاره که 4 جهت داره که اگه هرکدوم رو بزنی یه کار میکنه .
اینم بگم طبق یه آموزشی از سایت موبایلستان Product Code گوشی رو به این عوض کردم » 0539295
ولی بازم درست نشده .
میشه کمک کنید لطفا ؟
ممنون میشم .
نه سيستم عامل رو n73 رو نميشه به n78 تغيير داد(سخت افزار n73 محدوديت ايجاد ميكنه)....نقل قول:
براي اطلاع از آپديت بهتره به كلوپ مربوطه مراجعه كني......
واسه اجرا برنامه mobile tv بايد يك دريافت كننده --- اونم از نوع بلوتوث داشته باشي تا بتوني امواج تلويزيون رو بگيري....
اول اينكه تو پخش كردن فايلهاي صوتي و تصويري تفاوتي بين n73 كلاسيك و موزيك اديشن وجود نداره(منظورم آخرين فريمورش هست)........پس مشكل از يك جاي ديگس.......نقل قول:
در ضمن شما بايد اول پروداكت كد گوشيت رو عوض كني بعد عمل آپديت رو انجام بدي(فايلهاي آپديت رو از كجا گرفتي نكنه مال كلاسيك رو گرفتي به جاي موزيك اديشن)
سلام به همه دوستان
یه مشکلی چند روز برای گوشیم پیش اومده اونم اینه که وقتی آهنگ می ریزم توی گوشیم و music library رو refresh می کنم گوشی هنگ می کنه و همین طور دنبال آهنگها می گرده اما چیزی پیدا نمی کنه. به نظر شما چیکارش کنم؟
نمیشه سیستم عامل سیمبین 9.1 رو به 9.2 یا 9.3 ارتقا داد این غیر ممکنه ولی میشه مثلا ورژن همون سیمبین رو از لحاظ نرم افزاری که نوکیا خودش عرضه میکنه اپدیت کرد همون 9.1 هست ولی از لحاظ نرم افزاری سرعت یا باپ هاشو از بین میرهنقل قول:
با همون اپدیت گوشی هم خودش درست میشه
حسین جان من NSU رو دانلود کردم ، گوشی رو نصب کردم ، گذاشتم خودش آپدیت شد .نقل قول:
Product گوشی رو هم عوض کردم .
در مورد اون فایل ها هم ، به جز 3gp چه پسوند دیگه خوبه که کیفیت تصویر رو پایین نیاره ؟
ببخشید یک سوال
من دیشب گوشمو دست کاری کردم امدم پوشه فکر کنم deta بود پاک کنم تا امد پاک شه رست شد و حالا نرم افزار سیمبین رو ارور میده باید چیکار کرد رست کردم تثیری نداشت
یکی از دوستان لطف میکنه بگه رم و cpu گوشیش چه قدره ..؟ موزیکال...
cpu 220mzh هست
64mb sdram ( هر 64مگابایت در دسترس نیست یک مقدارش در برای سی پی یو هست)
پس cpu من که زده 206 اشکالی تو کاره ..؟ رم هم زده 44 .نقل قول:
عجیبه رم منظورت حافظه داخلیه؟اگه حافظه داخلی منظورته 47 مگابا یتهنقل قول:
سرعت سی پی یو رو از کجا فهمیدی؟ اگه از نرم افزار خاصی استفاده کردی حتما مشکل دارشته مال n73 220 mzh هست
اصلا گوشی من یه جوریه ... البته این گوشی رو من به صورت قاچاقی و 220 تومن خریدم و ...... ! نه منظورم همون رم گوشی است تازه یه چیزی حافظه خود گوشی هم 44 مگابایت زده ! CPU رو هم از x-plore فهمیدم .... یه چیزه دیگه وقتی ورژن گوشی رو آپ کردم و هکش کردم رم گوشیم رو 43 مگ نشون میده :31::18::31::18: ولی عجب گوشیه خداییش ... :21::31:نقل قول:
آقا من چکار کنمنقل قول:
خیلی رو اعصابه:41:
فریمور رو آپدیت کنم درست می شه
چاره مشكلتو من ميدونم........نقل قول:
يكي از آهنگهايي كه ريختي تو گوشي مشكل داره(من قبلآ اين مشكل رو داشتم)و با آپديت هم درست نميشه....
حالا راه حل:
اول گوشي رو تو حالت پي سي سويت به كامپيوتر وصل كن بعدبايد آهنگها رو مثلآ 10 تا 10 تا هي كپي كني تو گوشي و هي موزيك پلير رو رفرش كني تا آخر ببيني كه بعد از ريختن كدوم آهنگه كه موزيك پلير هنگ ميكنه و اون آهنگه رو دوباره با يك برنامه ري فرمتش كني به همون فرمت قبلب تا درست شه:31:......
اگر انجام دادي نتيجه رو بگو........
نقل قول:بچه ها توجه كنيد كه cpu n73 ...220mzh هست اما من بيش از 10 مدل اين گوشي رو كه با برنامه هاي مختلف تست كردم 206mzh رو نشون داده:31:.....نقل قول:
من که میگم باور نمیکنن :31:نقل قول:
ولی طبق گفته خود نوکیا 220mzh هست
وای داداش دست درد نکنه درست شدنقل قول:
خیلی خیلی خیلی خیلی... ممنون:11:
خدا یک در دنیا صد در آخرت بهت بده:31:
فقط این قسمت آخر رو متوجه نشدم آهنگ رو چی کارش کنم؟
کسی تو این روزا گوشیشو فروخته؟؟؟مغازه دارا چند بر میدارن (معمولی و موزیکال)؟؟؟
راست مي گي درست نگفتم:نقل قول:
وای داداش دست درد نکنه درست شد
خیلی خیلی خیلی خیلی... ممنون
خدا یک در دنیا صد در آخرت بهت بده
فقط این قسمت آخر رو متوجه نشدم آهنگ رو چی کارش کنم؟
منظورم اينه كه آهنگها رو همه بريز تو كامپيوترت بعد كه گوشي رو تو حالت پي سي سويت وصل كردي به كامپيوتر هي آهنگها رو 10تا 10تا بريز تو گوشي و هي موزيك پلير رو رفرش كن تا ببيني بعد از ريختن كدوم 10تا آهنگه كه موزيك پلير دچار اون مشكل ميشه،وقتي اون 10 تا آهنگ رو پيدا كردي همه اون آهنگهاي قبليو پاك كن حالا مي مونه اون 10 تا كه كپيش مي كني تو كامپيوتر)تو اين حالت هيچ آهنگي نبايد تو گوشيت باشه بايد فولدر سوند خالي باشه( وهي يكي يكي كپيشون مي كني تو موبايلو رفرش مي زني كه راحت اون آهنگ مشكل دار مشخص مي شه كه يا پاكش مي كني يا نه اگر خواستي داشته باشيش با يك برنامه كنورتر دوباره تبديلش كن به همون فرمت قبليش(مثلآ اگر mp3 بود دوباره تبديلش مي كني به mp3 تا مشكلش حل بشه(كه به اين كار مي گن ري فرمت كردن،......
ايندفعه ديگه فكر كنم كامل بود نه....
نه داداش شما اون دفعه هم خوب توضیح داده بودید همون دفعه درست شدنقل قول:
فقط قسمت آخرش رو نفهمیده بودم که حالا فهمیدم
بازم ممنون*1000000000:31:
ایشالا که امتحانات خوب بشه
سلام دوستان
اقا راه حلی نیست که تو n73 بشه عکس wallpaper تمام صفحه رو بگیره؟؟؟؟/
نه عزیزم ..فقط با تم میشهنقل قول:
كلآ رو سري 60 ويرايش 3 از n73...n95...n82.........شما نمي توني والپيپر رو تمام صفحه كني(دليلش رو بايد از نوكيا پرسيد)!!!!!!!:13:......نقل قول:
بچه ها سلام
می خواستم بدونم میشه N73 رو با کابل به تلوزیون وصل کرد. چون میگن با کابل N93 میشه وصل کرد.
در ضمن اونایی که میگن نمیشه یه سری به این سایت بزنن:
ببخشید میشه یه عکس از اون کابلی که میگین بزارید ؟
خوب اگه بشه دیگه قابلیت های n73 تکمیل میشه !
فکر نکم بشه
چون تا جایی که من شنیدم و خوندم برای اینکار به قطعه سخت افزاری داخل گوشی احتیاج هست که n73 فاقد ان هست
ولی این سایت که من دیدم ظاهرا که میشه
اگه بشه خیلی خوب میشه
بازم سلام
اینم عکس کابل TV گوشی N73
من این عکسو از توی یه سایت خارجی گرفتم.
حالا بازم بگین که به تلوزیون وصل نمیشه.
الان من دنبال کابلشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]