نقل قول:داده های فرمت general از نوع Double می باشد که بیش از 16 رقم نمی تواند بگیردنقل قول:
خیلی وارد جزئیات نمیشم بهتره فرمت سلول خود را به Text تغییر دهی (به همین سادگی)
Printable View
نقل قول:داده های فرمت general از نوع Double می باشد که بیش از 16 رقم نمی تواند بگیردنقل قول:
خیلی وارد جزئیات نمیشم بهتره فرمت سلول خود را به Text تغییر دهی (به همین سادگی)
متاسفانه فرصت توضیح ندارم چون بالای یک صفحه میشد بنابراین یک نمونه برات درست کردم ببین به کارت میادنقل قول:
تنظیماتش را در conditional Format و Manage Rules... انجام دادمکد:http://mehran60.persiangig.com/document/Excel/Color%20Row.xlsx
با سلام
نحوه بدست آوردن یک نقطه از نمودار ترسیم شده در اکسل رو کسی بلده منظورم اینه که رو یه نقطه خاص از نمودار کلیک کنیم و مقدارش رو بهمون بگه یا اینکه x رو وارد کنیم y رو بهمون بده؟
ضمن تشکر به عرض برسانم در اینترنت هم جستجو کردم ولی نتوانستم نرم افزاری برای باز کردن فایلهای xml که ارسال نموده بودید بیابمنقل قول:
لطفا از این نظر هم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان
اگه ضابطه تابعی که نمودارش کشیده شده رو میدونین، دیگه اصلا احتیاجی به اکسل و قابلیتهاش نیست. مقدار x رو بدین و مقدار y رو محاسبه کنین.نقل قول:
ولی اگه نمودارتون به این صورته که چند تا نقطه دادین و یک منحنی از اونها عبور دادین و حالا میخواین بدونین که مقدار y در یک نقطه ای که جزء داده های اولیه نبوده چقدر میشه، اون یه بحث دیگه است. باز هم باید تو پراپرتیز نمودار برین و بگین که منحنی نمودار رو برام با توابع پایه ریاضیات شبیه سازی کن. (خودتون میتونین انتخاب کنین که با توابع چندجمله ای شبیه سازی کنه یا با توابع مثلثاتی، یا نمایی و ...) بعد از اینکه ضابطه ی مورد نظر رو پیدا کردین باز هم مشابه قبل عمل کنین
موفق باشین.
89/11/9
با سلام
من نحوه جستجو با استفاده از تابع وی لوکاپ روی دو مقدار را میخواستم
مثلا می خواهیم اطلاعات افرادی را با استفاده از نام و نام خانوادگی آنها به کمک تابع وی لوکاپ پیدا کنیم.
از تابع دیگر هم نمی توانم استفاده کنم.
اگر راهنمایی کنید ممنونتان می شوم:40:
یک سئوال فوری
کسی میدونه چطوری با دو ورک شیت میشه ماکرو ساخت؟:20:
سلام
1-تو اکسل می خواستم با داده هایی که دارم نمودار بکشم و همیشه x متناظر با y (که همیشه ثابت است) را بدست بیارم
من برای اینکار همیشه از تغییر محدوده محور ها استفاده می کنم.
می خواستم بدونم راهی مثل دفالت کردن هست که زیاد وقتم رو نگیره؟
به عبارت دیگر آیا راه سریعی برای پیدا کردن نقطه تلاقی دو نمودار در اکسل است؟
2-پس از رسم نمودار چطور می شود تنظیم کرد که خطوط gridlines دقیقاً از داده ها عبور کنند نه بصورت تصاعدی
ممنون
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
1- وقتی که در خانه ای متنی تکراری را می زنیم و اکسل کاملش می کند چه دکمه ای باید بزنیم که در ادامه اون تایپ کنیم یا اینکه تغییرش بدهیم ، یعنی بدون کلیک کردن دکمه ای روی کیبرد برای این کار تعریف شده است
مثلا جمله ای که اول کلمه آمبولانس است بعد عدد 3 (به صورت فارسی) بعد A بعد CC بعد 2000 (البته به فارسی)
2- چرا در اکسل مانند ورد نمی توان اعداد را Hindi یا Arabic کرد
3- برای نوشتن یک متن مخلوطی از لاتین، عدد، فارسی لازم است که بعد از نوشتن متن لاتین، برای عددنویسی جهت را فارسی کنیم
4- در اکسل چه کلیدی کار کلید تب را انجام می دهد
دوست عزيز يك ستون ديگر به جدولتان اضافه كنيد و در آن محتويات سلول متناظر را با صفر جمع كنيد. تكست شما به عدد تبديل مي شود.نقل قول:
حالا كافيه كل ستون جديد را انتخاب، كپي و paste as value كنيد.
توضيح بيشتر:
اكسل اگر با استفاده از فرمولsum بخواهيد فايل مورد نظر جمع كنيد آن را به صورت تكست مي شناسد ولي اگر به صورت مثلا b1=a1+0 جمع كنيد حاصل را به صورت عدد نشان مي دهد.
با سلامنقل قول:
يك ستون جديد به اول جدول مرجعتان اضافه كنيد و با استفاده از عبات & آن را با هم تركيب كنيد.
مثال:A&B=AB
در جدول ثبت اطلاعات خود نيز نيازي به اضافه كردن ستون جديد نيست كافيه در قسمت lookup value عبارت به طور مثال A2&B2 را وارد كنيد.
مشکل در سرچ فارسی در اکسل دارم
بعضی از اسمها می اید ولی بعضی هاشون نه در صورتی که ان اسم موجود هست
در ویندوز xp درست است اما در سون نه فارسی ساز نصب کردم بازهم نشد
افیس 2007
درمورد حل تابع درجه یک و تابع گل سیک میشه توضیح بدید..ممنون
سلام .
1 - میخواهم یک فرم با تعداد ردیف های نامحدود بسازم ، به صورتی که عناوین ( مثل نام ، نام خانوادگی ، نام پدر و .. ) ثابت در بالای فرم باشند و یک جدول در انتهای فرم . و بقیه سطرهای فرم به صورت کشویی بین ایندو حرکت کنند
2 - چگونه میتوان یک سل را به صورت منو ساخت ؟کد:http://up.--------.com/images/ztsxigfazit3tn8i8h.rar
آفیس 2007
ممنون
مشکل در سرچ فارسی در اکسل دارم در ویندوز 7
بعضی از اسمها می اید ولی بعضی هاشون نه در صورتی که ان اسم موجود هست
در ویندوز xp درست است اما در سون مشکل دارد فارسی ساز نصب کردم بازهم نشد
افیس 2007
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همگی سوالی داشتم مدتی است یک فایل اکسل دارم که ذخیره کردم ولی مشکل اینجاست که فرمول sum در آن کار نمیکند و نمیدانم مشکل از کجاست وقتی فرمول را مشخض میکنم و ردیفهای مورد نظر نتیجه را صفر میزند و یا خالی
این هم خلینک خود فایل که در رپیدشر است برای امتحان اگر نیاز باشد
لطفاً در این مورد راهنمایی و نظر خود را اعلام نمایید.
با سپاس
لینک فایلتون رو بزارین .نقل قول:
اين مشكل رو با همه كلمات داريد يا فقط با اونايي كه شامل حروف " ك " يا " ي " ميشن !!؟نقل قول:
سلام
من چند نقطه دارم که خیلی به هم نزدیک هستند و تقریبا روی یک خط راست واقع اند.
میخواستم ببینم آیا میشه با یکی از محصولات آفیس معادله این خط راست را به دست آورد؟
حتی شیبش هم به دست بیاید خوب است.
ممنون:40:
سلامنقل قول:
شما ميتونيد توي اكسل پس از كشيدن نمودار نقطه اي (Scatter) روي يكي از نقطه ها كليك راست كنيد و گزينه Add Trendline رو بزني تا نزدكترين خط به اون سه نقطه رو برا بكشه
سپس روي خط رسم شده كليك راست كن و گزينه Format Trendline رو بزن و از كادر بازشده گزينه Display Equation On Chart رو انتخاب كن تا معادله اش رو هم بهت نشون بده
سلام
تو این فایل که گذاشتم
میخوام کاری کنم که در قسمت توضیحات اگه یه نمره بیشتر نمره بود کنارش بنویسه بیشترین نمره و اگه کمترین بود بنویسه کمترینکد:http://rapidshare.com/files/450387074/Arashdn.xlsx
کسی نظری داره؟
ممنون
سلام
من چند تا فایا اکسل دارم که هر کدوم از کارمندها می تونن اون رو تغییر بدن و یک فایل اکسل دیگه دارم که فقط مدیر می تونه اون رو تغییر بده ! حالا مدیر گفته که هر کارمندی باید بتونه از طریق فایل اکسل خودش فایل اکسل اصلی که دست مدیر هست رو تغییر بده یعنی سطرهایی رو به اون اضافه کنه ! من هم تا حالا ماکرو کار نکردم ، می خوام بدونم این کار امکان پذیر هست یا نه ! اگر هست چی کار باید کنم ؟
ممنون
شما كافيه يه IF بنويسي كه مقايسه كنه با ماكزيمم اون رنج دلخواهت و اگه بزرگتر بود بگه بيشترين نمره و اگه كوچكتر بود بگه كمنرين نمرهنقل قول:
فرض كن مثل فايل شما رنج از F5 تا F11 هست فرمول برا مشخص شدن اينكه آيا F5 بيشترين يا كمترين هست يا نه در خانه G5 اينگونه ميشه :
کد:=IF(F5>=MAX($F$5:$F$11),"Max Grade",IF(F5<=MIN($F$5:$F$11),"Min Grade",""))
سلامنقل قول:
ورودت رو به انجمن تبريك ميگم
در مورد سوال و خواستههات بايد بيشتر توضيح بدي و ديگه اينكه آيا همه فايلها روي يه سيستم هستن و ...
متاسفانه قبولش نکرد و ارور دادنقل قول:
فرمول دقیق و درست هستنقل قول:
ولی ممکنه در تنظیمات سیستم شما در فرمول نویسی باید بجای علامت " , " از علامت " ; " استفاده بشه
حق با شما بودنقل قول:
درست شد
فقط یه سوال : مفهوم این $ چیه؟
وقتي در اكسل يه فرمول رو بخواي تعميم بدي به خانه هاي ديگه ، يه علامت مربع كوچيك هست در پايين و سمت راست يا چپ خانه هست كه بايد بگيري و بكشي به هر سمتي كه ميخواي فرمولت تعميم داده بشهنقل قول:
براي اينكه هنكان تعميم آدرس يه قسمت تغيير نكنه ميشه آدرس اونو مطلق كرد كه آدرس مطلق رو با علامت " $ " نشون ميدن
سلام
من میخوام در اکسل:
1- یک ردیف رو با یک ردیف سل مقایسه کنم که در ریف اول سل هایی که در ردیف دوم هم هست نمایش داده بشه
2- یک جدول دارم که در یک ستون (A) کد و در ستون بعدی (B) نام کد نوشته شده حالا می خوام در یک سل (G1) دیگه وقتی کد رو تایپ می کنم بیاد تو ستون اول (1) بگردد اگه بود نام کد (B) رو در جلوی کد تایپیم (H1) بیاره
اگه کسی میدونه چه فرمولی باید بنویسم لطفا راهنمایی کنه
سلام دوستان من یک جدول با اکسل ساختم و میخوام اون رو در انجمن یک سایتی آپلود کنم تا برای بقیه قابل نمایش باشه اگر ممکن هست کمکم کنید . در ضمن نحوه ی تبدیل فایل های اکسل به فلش برای نمایش در سایت ها رو بذارید با تشکر
با سلام
آیا با اکسل می شود میان یابی کرد؟
میان یابی بامیانگین فرق میکنه
میان یابی،بدست آوردن یکعدد بین دو عدد دیگست مثلا
x1=2,y1=6
x2=3,y2=z
x3=5,y3=4
با میان یابی z بدست میاد
با سلام خدمت تمامي دوستان .
من يه سوال براي اكسل دارم اگه جواب بدين ممنون ميشم.
سوال: من تعدادي فايل اكسل دارم كه هركدوم توي يك فولدر جدا هستن . ميخوام اكسلي داشته باشم كه از هركدوم از اون اكسلهاي بيس چند سلول رو بخونه و اينكه بشه اتوماتيك از فايلهاي جديد هم كه ايجاد ميشه سلولهاي مشابه رو بخونه آيا ميشه؟
یک جایی رفتم این مشکل را داشت زیاد تست نکردم فکر می کنم از فارسی سازش باشدنقل قول:
فکر کنم بعضی از کلمات جواب نمی داد
سلام دوستان
فرض کنید من ستونی با نام کارفرما دارم. می خواهم، دو زیر ستون به این ستون اضافه کنم تا انواع کارفرما رو مشخص کنه. چه جوری دو زیر ستون با ستون اصلی اضافه کنم؟
سلام دوستان عزیز
دو تا سوال داشتم
1- چطور هر شیت از راست به چپ بشود میخواهم از سمت راست بالای صفحه A، B، C بخورد تا آخر نه اینکه حرف A اولین ستون سمت چپ باشد
2- آیا میشه یک ستون را کلا پاک کرد مثلاً ستون C رو کلاً پاک کنیم
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
نقل قول:
سلام دوستان عزیز
متاسفانه این سوالات بی جواب مانده
سلام دوستان عزیز چند تا سوال مهم دارم
1- چطور یک خانه را به دو یا چند خانه تقسیم کنیم
2- اگر چند خانه را یکی کردیم، چطور دوباره آن را به همان چند خانه تقسیم کنیم
3- چطور محتویات یک شیت را به شیت دیگر انتقال دهیم با تمام تنظیمات
مثلاً من وقتی یک شیت را به شیت کناری اش کپی می کنم تنظیم خانه هایش رو دوباره باید بنشیم و درست کنم
خیلی مهمه و ضروری است ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
تا آنجایی که من می دانم شما نمی توانید خود سلول را چند تا کنید ( چون اصلا نیازی به این کار نیست کافیه یک ستون اضافه کنید ) ولی بخشی از محتوای سلول را بر اساس الگویی خاص می توانید جدا کنید و تو یک سلول دیگر بریزید.نقل قول:
1- چطور یک خانه را به دو یا چند خانه تقسیم کنیم
آن خانه یکی شده را انتخاب کنید و بعد در قسمت home > alignment یک آیکنی هست به شکل a که دو طرفش فلش هست در آن قسمت روی unmerge cells کلیک کنید.نقل قول:
2- اگر چند خانه را یکی کردیم، چطور دوباره آن را به همان چند خانه تقسیم کنیم
تو sheet اول ctrl + A را بزنید و با راست کلید کپی کنید بعد تو شیت بعدی روی خانه اول راست کلیک کنید و paste کنیدنقل قول:
3- چطور محتویات یک شیت را به شیت دیگر انتقال دهیم با تمام تنظیمات
مثلاً من وقتی یک شیت را به شیت کناری اش کپی می کنم تنظیم خانه هایش رو دوباره باید بنشیم و درست کنم
نقل قول:
2- آیا میشه یک ستون را کلا پاک کرد مثلاً ستون C رو کلاً پاک کنیم
روی یکی از خانه های آن ستون راست کلیک کنید بعد Delete را انتخاب کنید در منوی باز شده entire column را انتخاب کنید و ok کنید
دکمه option بعد excel Options بعد customize بعد all commands ( تو قسمت choose ... هست ) بعد right to left document را پیدا کنید . حالا در بالای صفحه آیکونش ظاهر میشه که با کلیک کردن روی آن مشکل شما حل میشه.نقل قول:
1- چطور هر شیت از راست به چپ بشود میخواهم از سمت راست بالای صفحه A، B، C بخورد تا آخر نه اینکه حرف A اولین ستون سمت چپ باشد
بقیه سوالات را بعدا جواب می دهم
سلامنقل قول:
لطفاً به من هم پاسخ بدید.
کد:فرض کنید من ستونی با نام کارفرما دارم. می خواهم، دو زیر ستون به این ستون اضافه کنم تا انواع کارفرما رو مشخص کنه. چه جوری دو زیر ستون با ستون اصلی اضافه کنم؟
یک ستون کنار ستون کارفرما اضافه کنید . بعد خانه که کارفرما را نوشتید با خانه بغلش merge کنید . حالا زیر این خونه دو تا ستون دارید.نقل قول: