با برنامه مپ لودر و اتصال گوشی به اینترنت از طریق وایرلس یا gprs می تونی نقشه های ایران رو دانلود کنی.ولی فقط راههای اصلی رو داره.واسه نقشه شهر ها می تونی با تاپیک گارمین تو همین فروم مراجعه کنی دوست عزیز.
Printable View
با برنامه مپ لودر و اتصال گوشی به اینترنت از طریق وایرلس یا gprs می تونی نقشه های ایران رو دانلود کنی.ولی فقط راههای اصلی رو داره.واسه نقشه شهر ها می تونی با تاپیک گارمین تو همین فروم مراجعه کنی دوست عزیز.
بیا اینجا حالشو ببر!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توپه توپه!
چقدر رم ساپورت میکنه؟4گیگو میکنه؟والا ماله ما یه 1گیگ روش بود هنوز شارژ اولیه نرفته پر شد!
تو مشخصات نوشته تا حد اکثر 2 گیگ ولی بعضیا میگن ان95 و ان82 تا رم 4 گیگ هم می خوره! من نمی دونم.اگه کسی تست کرده بگه.
سلام برنامه dictionary{دیکشنری} واسه 95 هست؟
راستی جایی توش هست که شارژ رو به درصد نوشته باشه؟
نوکیا N96 و دوربین 5 مگاپیکسلی
کمتر شده به دنبال کشف شایعات دنیای گوشیهای همراه باشیم، اما این یکی خیلی جالب توجه بود. گوشی همراه نوکیا N96 هم معرفی شد.این گوشی یک گوشی کشویی است که میتوان آن را دستگاهی حد فاصل مدلهای نوکیا N95 و N81 در نظر گرفت. ابعادی برابر با 17.6×56×102.5میلیمتر دارد و وزن آن نیز حدودا 115 گرم است.
دوربین 5 مگاپیکسلی، فوکوس اتوماتیک، لنز Carl Zeiss و فلاش دوگانه با لامپ LED از ویژگیهای جالب توجه این گوشی به شمار میروند.
چیدمان بلندگوهای نوکیا N96 نسبت به دو مدلی که نام برده شدند، به شکل متفاوتی صورت گرفته است. این بلندگوها در سمت راست گوشی قرار دارند.
عملکرد رابط کاربری آن نیز بسیار خوب و عالی است. این گوشی بر اساس سیستم عامل سیمبین 9.5 کار میکند. پشتیبانی از WLAN قابلیت دیگری است که میتوان به آن اشاره کرد. صفحه نمایش نوکیا N96 یک صفحه نمایش 3.2 مگاپیکسلی 16 میلیون رنگی است. صفحه کلید آن نیز یک صفحه کلید QWERTY است. از دیگر ویژگیهای این گوشی میتوان به GPS ، WiFi، بلوتوث و رادیو FM اشاره کرد. این گوشی یک گوشی همراه مبتنی بر تکنولوژی باند چهارگانه GSM است.
پایه پشتی گوشی که آن را روی زمین نگه میدارد• فلاش دوگانه دوربین
می خواستم ببینم چجوری میشه تو n95 عکسی رو که به contact اضافه میکنیم تا موقع زنگ خوردن عکس طرف بیفته رو بزرگ نشون بده .....بعدشم میشه کاری کرد که صدای پخش موزیک بیشتر شه؟؟؟(مثلا یه دستگاهی چیزی بهش اضافه کرد؟) چون صداش واسه n95 خیلی ضایعست
برای اینکار باید به دفترچه تلفن برید.editرو بزنید و در پنجره ی باز شده optionو add thumbnailرو بزنی توی اون قسمت عکسهای مناسب(از نظ حجمو کیفیت و فرمت)برات ظاهر میشه که میتونی برای contactاضافه کنی.در مورد دوم اوتنم میشه با مراجعه یه یک موبایلی بهش بگو واسه ی گوشیم کپسول بزار گوشی داغون میشه هم از نظر باتری هم از نظر سخت افزاری چون باید بازش کنه و لحیم کاری!پس بهتره قناعت کنی به همین صدا اما یهجور دیکه هم میشه از توی بخش نرم افزار همینجا یه mp3 or dvd playerروی گوشیت نصب کن صداش میره بالا اما به بلندگوهات آسیب جدی وارد میکنه:8::10:نقل قول:
راستی گوشیمو فروختم(80هزار!!!!!!)یکی دیگه خریدم:27::5::21:
باند هایی هستند که صدایی در حد گوشی های nec یا حتی بیشتر دارن که مستقیما به 95 وصل می شن و نیاز به مبدل یا چیز دیگه ندارننقل قول:
من که واسه ان95شو ندیدم
منم برای ان95 رو ندیدم هر چی دیدم ماله سری ان73 و ان70 و اینا بود ...
ان95 پورتش فرق میکنه و همچنین 5700 و 6120 و ........
این مطلب مربوط به ان96 منبع نداشت؟؟؟؟
واسه باند پخش صدا می تونید از اسپیکر های سری واکمن که پورت 3.5 میلی متری دارن استفاده کنین.به گوشی ربطی نداره! به هر پورت 3.5 می خوره...
خوب با اینکار هم سایز عکس بزرگ نمیشه...میخوام موقع زنگ خوردن عکس طرف مثلا تمام صفحه بیفته نه اینقدر کوچیک .......نقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید یه سوال دیگه .....موقعی که یه مسج فرستادم بعدا میخوام عین همون متن رو واسه یکی دیگه یا دوباره بفرستم صفحه متن مسج پاک شده و دوباره باید متن رو تایپ کنم(وسط تایپ هم اگه از محیط مسج بیام بیرون دوباره برگردم باید کلهم دوباره تایپ کنم)......یعنی با هر بار send شدن متن صفحه مسج کامل پاک میشه....چه راهی داره؟؟؟؟ قبلا که 6020 داشتم اینطوری نبود تا اخرین مسج رو بطور دستی پاک نمیکردم متن مسج اخر حذف نمیشد ولی n95 که....بعدشم مسج فرستاده شده (sent) رو بعد از چند روز خودش پاک میکنه بدون اینکه ازت بپرسه....من ندیدم بشه این جریان رو لغو کرد اگه میدونین لطفا بگین....
باید از ورژن های جدید نرم افزار fs caller استفاده کنید...
اگه موقع تایپ یهو بیای بیرون مسیجت تو فلدر draft ذخیره می شه و می تونی ادامش تایپ کنی.نقل قول:
واسه اینکه مسیج های فرستاده شده پاک نشه.این راه رو دنبال کن:
massege-option-setting-other
اونجا شماره مسیج های فرستاده شده رو بکن 999 ...
نقل قول:آقا یکی جواب ما رو هم بده دیگهنقل قول:
نقل قول:من نمودونم شما چی رو می گین ولی این که میگم اصلا برا موبایل نیست . برا mp3 پلیر ولی چون پورت ها شون یکیه به 95 هم مستقیما وصل میشه .نقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که این اسپیکرهای جدید رو میگم که مخصوص موبایل ساخته میشه ....
بله هست دیکشنری مگه میشه نباشه شما برو تو قسمت برنامه ها ....نقل قول:
اون یکی که میگی نشون دادن درصدی باتری رو فکر نمیکنم باشه برنامه ای ولی اگه باشه همون جا باید پیداش کنی ...
دیکشنری Unidic هست که میتونی با یه سرچ کوچولو دانلود و نصب کنی ... من روی N95 که قبلاً داشتم نصب بو دنقل قول:
شما میتونی برای تو قسمت Send و اون sms رو که فرستادی باز کنی بعد Forward و بعد هم شماره نفر بعد ...نقل قول:
تایید میشه و اگر وسط تایپ بری بیرون میتونی مسیجتو از توی draftپیداکنی
سلام .من وقتی تو منو options-memory details-memory card رو میزنم تو قسمت contactsنوشته 103mbولی من کلا 20 شماره تلفن هم ندارم .حالا این همه حجم اشغالی برا چیه؟
برای داشتن بهترین کیفیت عکس با n95 چیکار باید کرد ؟
برادر من d900 سامسونگ داره وقتی عکسهایی که با گوشیهامون گرفتیم رو توی pc با هم مقایسه میکنیم اکثر اوقات ماله اون از کیفیت بهتری برخورداره.مثلا وقتی که روی عکسها زوم میکنیم ماله اون دیرتر مات میشه
درضمن اینم بگم که دوربین d900 سه مگاپیکسل هست !
103M ؟؟؟؟ یعنی چی ..؟ شما با برنامه Pc Suite برو تو قسمت Contact و از اونجا یه چک بکن ...نقل قول:
منظورتون واسه بزرگ شدن عکس چسبیده به کانتکت؟؟؟؟ اگه داره کجا پیداش کنم ؟؟چجوری استفاده کنم؟؟؟نقل قول:
بهترین دیکشنری فارسی دیکشنری جاوا PMDنقل قول:
و دیگه اینکه نوکیا باتری رو نمی تونه بصورت درصد نشون بده...
آره! عکس تماس گیرنده رو کامل نشون می ده.نقل قول:
تو قسمت برنامه های کاربردی.تو سایت series60v3.com هم هست...
امکان نداره n95 کجا d900 کجا... d900 حتی به پای n73 نمیرسه چه برسه به n95.
اینو خوب اومدی .ولی اگه مخواهید عکس هاتون خوب از کار دراد باید دکمه ی عکاسی رو کمی فشار بدید تا لنز تنظیم بشه وبعد عکس بگیرید.نقل قول:
ببخشید من از کجا میتونم مپ های این گوشی رو دستکاری کنم ؟
یعنی چطور میتونم به سورس مپ های نصب شده دسترسی داشته باشم ؟
اگر میشه یک منبع برای دانلود پ به من معرفی کنید و طریقه نصبش رو گوشی ...
برو اینجا خودت میفهمیکد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=29477
من چند بار اینو گفتم...رم گوشیمو 2 گیگ کردم حالا دیگه نقشه روش نیست...از مموری قبلی بک اپ گرفتم.بعد ریستوری کردم...باز نیومد نقشه ها...
اگه منظور شما اینه که من دارم دروغ میگم .... فکر نکنم دلیلی برای دروغ گفتن داشته باشمنقل قول:
باور کنید کیفیت عکس در بعضی موارد توی d900 بهتر از n95 هست...
منم همين اتفاق برام پيش اومدهنقل قول:
بك آپ گرفتم ولي برنگشت .........!!!!!!!!.........
من يه سوالي يا بهتره بگم مشكلي دارم
البته ميدونم اينو چندين بار قبلا پرسيدن
و همه هم ميگن نميشه به n95 مموري 4گيگ انداخت
ولي من از سايت رسمي نوكيا مطلب زير رو خوندم :
Memory Functions
Up to 160 MB* internal dynamic memory for messages, ringing tones, images, video clips, calendar notes, to-do list and applications
Memory card slot supporting up to 4 GB microSD memory cards
* Changes to product details are possible without prior notice. Application offering may vary. Dynamic memory means that the available memory is shared between dynamic memory functions. When any of these functions is used, there is less available memory for other functions which are also dependent on dynamic memory.
منبع :لطفا هر كي اين كار رو امتحان كرده يا كسي كه واقعا وارده يه جواب مطمئن به من بدهکد:http://europe.nokia.com/A4323297
آخه من ميخوام مموري مو عوض كنم شك دارم 2 گيگ بگيرم يا 4گيگ ؟؟؟؟؟؟؟؟
داشتم تو سايت نوكيا گشت ميزدم يه وسيله جانبي جالب ديدم:
كابل شارژ از usb براي تعدادي از گوشي هاي نوكيا كه n95 هم جزء
اوناست:
لينك كابل:
لينك گوشي هايي كه با اين كابل سازگارند:کد:http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_182803
فقط يه مشكلي كه هست اين نمايندگي هاي با حال نوكيا تو ايرانه كه جز خود گوشي وکد:http://europe.nokia.com/products/accessories/all_accessories/memory-cards-and-cables/cables/CA-100/CA-100-comaptibility
قاب و بند و اينا ديگه چيز ديگه اي ندارن
البته من كه از الوصل تو تبريز گرفتم اينجوريه شايد اون يكي شهر ها جور ديگه اي باشه!؟
اين مطلب هم براي اونايي كه به نوكيا اشكال ميگيرن كه از usb شارژ نميشه :27:
سلام دوستان.گوشی من یه مشکلی پیدا کرده.بدلیل تمام شدن شارژ گوشی خاموش شد و من گوشی رو زدم شارژ وقتی فول شد گوشی رو روشن کردم و وقتی دقت کردم دیدم که دیگه وقتی اسلاید رو میبندم صفحه کلید بطور اتوماتیک قفل نمیشه به عبارت دیگه زمان قفل شدن صفحه کلید ار حدود "2ثانیه" به حدود "1 دقیقه" افزایش پیدا کرده.ریست فکتوری کردم درست نشد .با pc suite بکآپ گرفته بودم restor کردم بازم نشد.لطفا" اگه کسی با چنین مشکلی روبرو شده یا راه حلی داره "البته غیر از فرمت یا آپدیت" کمک کنه.ظمنا" من گوشیم رو قبلا" آپدیت کردم.ممنون