سلامنقل قول:
من 3.71 m33 رو با آپدیت 4 توصیه می کنم :20:
سلامنقل قول:
من 3.71 m33 رو با آپدیت 4 توصیه می کنم :20:
درسته بهترین ورژن رو همه جا فعلا میگن 3.71 اما من که خیری ازش ندیدم ولی حتما خوبه که میگن . فعلا ورژنهای hx ازمایش خودشون رو پس ندادن نمیشه دربارشون نظر داد.:11:نقل قول:
من Metal Gear Solid رو با BlindWrite ازش Image گرفتم،با این تبدیل کردم PSP بازی رو اجرا نکرد.حالا میخوام با CloneCD امتحان کنم.نتیجه رو بهتون میگم.
salam
midonam maskharast vali man raftam psp ro avaz kardam va ye psp dige gereftam va alan versionesh 3.51 ast! hala sakhtare ya ason mishe rahnamai konid chi kar konam mamnon
ta bad bedrod
الان روی pspشما ورژن اصل هست؟؟؟یا کاستوم فرم ویره؟؟؟
یاشار جان شما یه سر به سایت زیر بزن دانگرید انواع ورژنها رو نوشته البته از همون روش که توی ÷یغام بهت گفتمم میشه انجام داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره با Alcohol 120% ايميج بگيري و با كمترين سرعت ممكن ايميج بگير متال گير رو من خودم با اين تست كردم جواب داد !نقل قول:
من Metal Gear Solid رو با BlindWrite ازش Image گرفتم،با این تبدیل کردم PSP بازی رو اجرا نکرد.حالا میخوام با CloneCD امتحان کنم.نتیجه رو بهتون میگم
من بازي simpsone و prince of persia رو گرفتم ولي مرحله loading گير ميكنه . مشكل چيه ؟
سلام
توی شیراز PSP 3.73 Version 1004 میدن 250 .
قیمتش توی تهران چنده؟
جواب چند صفحه قبل هم ندادینا...
كدوم پكش ! استاندارد تو تهران بين 180 تا نهايت 220 تومنه ... البته قيمت جديد ندارم ...نقل قول:
سلام
توی شیراز PSP 3.73 Version 1004 میدن 250 .
قیمتش توی تهران چنده؟
جواب چند صفحه قبل هم ندادینا...
انگار تو شیراز قیمتها خیلی بالاست. اینجا بین 190 تا 210 هستش
salam
alan version asle va nemidonam aya rah dige be joz pandora hast psa shod 3.51 asl ro khodesh
دوست عزیز لطفا فارسی تایپک کنید :20:نقل قول:
اصلا متوجه سوالتون نشدم ! :46:
bebakhshid man fonte farsi nadaram chon to iran nistam
man ye psp gereftam versione 3.51 asle sony mikham bebinam aya rahe digie hast be joz pandora ke beshe downgrade konam
mamnon age javab bedid
یاشار جان متاسفانه تنها راه همون Pandora هست :41:نقل قول:
بچه ها من بازي simpson و prince of persia رو ريختم ولي جفتش تو مرحله loading گير ميكنه و جلوتر نميره . فكر ميكني مشكل چيه ؟
راستي جاويد جان بازي تو سبك مكس پين چيزي سراغ داري ؟
:18: شما کجا رفتی انقدر گرون بهت میدن خواستی بگو یه ادرس بهت میدم pspfat رو میده 180 تا 190 و pspslim رو میده 200 تا 210 تومان.با 5 تا بازی رایگان.نقل قول:
ایشون جاشو بلد نبودن وگرنه شیراز به نظر من قیمتها خوبه .نقل قول:
اگه لینک بزاری ممنون میشمنقل قول:
تو بازی silent hill اونجا که چند تا قرص روباید بزاریم تو دهن عروسکا ترتیبش چطوریه
هی هی!اون جزو ایده ترین معما ها و در عین حال کشک ترین معما هاشه!
ته راهروی که ازش وارد میشی یه اتاقه که توش 5 تا در هست.3 تا شون وازن،یکیشون زنجیر شده و یکی قفله.با توجه به محتویات اتاق ها باید بفهمی کدوم اتاق مال کدوم عروسکه.اگه نفهمیدی بگو واست بگم.بعد با توجه به کاغذی که بغل در سومی هست باید بفهمی به کدومشون چه قرصی باید بدی.قرصای هر اتاق رو بذار تو دهن عروسک همون اتاق.
جاوید جان این popstation_md با image های CloneCD کار کرد.دستت درد نکنه.به بقیه هم توصیه میکنم،چه popstation_md،چه ZiNgA BuRgA's popstation ،از Clone CD استفاده کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط J A V I D
شايد بازي هات خرابن ! البته پرنس با يكي از اين فريم ور ها مشكل داره 3.40 فكر كنم !نقل قول:
بچه ها من بازي simpson و prince of persia رو ريختم ولي جفتش تو مرحله loading گير ميكنه و جلوتر نميره . فكر ميكني مشكل چيه ؟
راستي جاويد جان بازي تو سبك مكس پين چيزي سراغ داري ؟
تو سبك مكس پين چيزي به ذهنم نم يرسه الان !
اين لينك كليه بازي هاي آتاري اونم توش هست كه قبلا تو وبلاگم گذاشته بودم اينو دانلود كن يه شبيه ساز آتاري هم بگير بازيشو بريز تو پي اس پي بازي كن !نقل قول:
اگه لینک بزاری ممنون میشم
کد:http://rapidshare.com/files/18365670/atari2600_201.00-Complete-ww.javid.blogsky.com.rar
اولي قرمزنقل قول:
تو بازی silent hill اونجا که چند تا قرص روباید بزاریم تو دهن عروسکا ترتیبش چطوریه
دومي آبي
سومي زرد
چهارمي سبز
پنجمي آبي
خواهش مي كنم تو هلپشم نوشته با بعضي ايمج ها مشكل داره . الكل 120 چون تو خودش پروفايل پلي استيشن داره يكي از بهترين گزينه هاست ...نقل قول:
جاوید جان این popstation_md با image های CloneCD کار کرد.دستت درد نکنه.به بقیه هم توصیه میکنم،چه popstation_md،چه ZiNgA BuRgA's popstation ،از Clone CD استفاده کنید.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
بچه ها كسي gta vice city رو بازي كرده . خيلي سخته من تو تقريبا اوايل بازي اونجا كه بايد با يكي بريم تو كارخانه و 4 تا جعبه را با ليفتراك بزاريم پشت كاميون گير كردم . هر كاري ميكنم رو جعبه چهارم كارخونه منفجر ميشه . كسي راهي بلده اين مرحله رو رد كنيم ؟
تو بازی POP:Rival Swords اون عقرب رو چجوری بکشم غول آخره؟
:41:
Downgrade جدید کسی نداره بزاره؟
توی بازی تعداد زیادی ستون وجود داره هر موقع که قوله رفت زیر اون ستون ها باید از اون ستون بالا بری بعد که اطراف صفحه تار شد سریع باید بایدمثلث رو بزنی و....نقل قول:
نوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو صفحات قبل من گذاشته بودمنقل قول:
نوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میدونم که اسونه و چطوریه ولی چون وقت زیادی برای بازی کردن ندارم فقط میخوام تمومش کنمنقل قول:
فریم ویر 3.80 هم اومد :
1-رادیو بهش اضافه شده که با اینترنت میشه ازش استفاده کرد
2-جلوه های خاصی بهش اضافه شده
باید منتظر هک شدنش باشیم
سلام... بچه ها اسم اون کابلی که به TV وصل میشد که هم مشید بازی کرد و هم فیلم دید چی بود ؟ Component ؟
كابل هاي كامپونت پنج سرن سه تا تصوير و دو تا صدا تلوزيونتون بايد وروديش رو داشته باشه !نقل قول:
سلام... بچه ها اسم اون کابلی که به TV وصل میشد که هم مشید بازی کرد و هم فیلم دید چی بود ؟ Component ؟
اقا جاوید این قرص ها رو گزاشتم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد:41:نقل قول:
سلام
دوستانی که psp دارن
میخواستم بدونم قیمت psp آک(نو) چنده الان (گارانی هم داره یا نه )
بعد این فریم ویر چیه ؟ psp که بخرم فریم ویرش چیه (حتما باید آبدیت بشه ؟)
بعد
بازیهایش رو باید رو memory بریزم یا با مینی سی دی اجرا میشن
یعنی من الان psp بخرم میشه رو memory اون بازی ریخت و اجرا کرد (فریم ویرش ) در او حد هست ؟
و گرافیک بازی ها مثل ps2 است ؟
اولي رو اط سمت راست گرفتي يا چپ !نقل قول:
اقا جاوید این قرص ها رو گزاشتم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
قيمت بين 180 تا 220 گانتي هم خبري نيست مگر اينكه از نماينده سوني بگيري كه اونم اگه كپي خورش كن گارانتيش باطل مي شه ! بهترني فريم ور موجود در حال حاضر 3.71 m33-4 ، فريم ور به برنامه داخلي مي گن ! دستگاه هم ميني سي دي نمي خوره UMD مي خوره كه شبيه ميني سي ديه ! بازي ها هم بايد از طريق مموري اجرا كنيد ....نقل قول:
سلام
دوستانی که psp دارن
میخواستم بدونم قیمت psp آک(نو) چنده الان (گارانی هم داره یا نه )
بعد این فریم ویر چیه ؟ psp که بخرم فریم ویرش چیه (حتما باید آبدیت بشه ؟)
بعد
بازیهایش رو باید رو memory بریزم یا با مینی سی دی اجرا میشن
یعنی من الان psp بخرم میشه رو memory اون بازی ریخت و اجرا کرد (فریم ویرش ) در او حد هست ؟
و گرافیک بازی ها مثل ps2 است ؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
جاوید جان این کابل tv تو psp slim به همه تلوزیون ها میخوره یا نه ؟ مثلا به سامسونگ فلت میخوره ؟ .
والا من كابلشو تا حالا نديدم اگه كابل پنج سر كامپونت باشه نه به همه تلوزيون ها نمي خوره ولي اگه سه سر باشه مي خوره ! البته همه كابل هاي كامپونت 5 سرن !نقل قول:
جاوید جان این کابل tv تو psp slim به همه تلوزیون ها میخوره یا نه ؟ مثلا به سامسونگ فلت میخوره ؟ .
موفق و پيروز باشيد
جاويد
salam aghayon ye soal man in rah Pandora ro mikham ejra konam va mikham ye PSP gharz konam mikham bebinam in rahi ke inja neveshte amne va khatari nadare mamnon misham age rahnamai konid va harche zoodtar behtar
byeکد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=8342
سلامنقل قول:
خواهشا فارسی بنویسید چون جزو قوانین هستش !
ممنون
راه پاندور خطر زیادی نداره در واقع ریسکش کمتر از دانگرد به اون شیوه است . دقیقا همون راهی رو که گفته انجام بده.نقل قول:
salam
avalan dost aziz aghaye SAm fisher man ghablan ham goftam man to iran nistam va be khatere hamin fonte farsi nadaram
pas rasool agha man age hamin karo bokonam khatari nadare akhe zade STABLE nist va riskesh ziade va kheyli az bache ha ham in karo kardan ye moshkeli pish omade age beshe ta badazohr baram benvisid mamnon misham
ta bad bedrod