مال من فالکونه.دیگه برام مهم نیست go big باشه یا نه.
مال من فالکونه.دیگه برام مهم نیست go big باشه یا نه.
این Go Big مدل خاصی نیست بعضی از دوستان خیلی روش تاکید میکنن!
این مدل 2 بازی در خودش داره ؛ Forza Motorsport 2 و Marvel Ultimate Alliance.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
x-volt جون اون پست رو دوستم داد من ويرايش كردم حاليش نبود يه چيزي نوشت من بعد 1 دقيقه ويرايش كردم پستت رو ويراش كن بچه ها دنباله لون نقل نگردن :D
چشم...! :46:نقل قول:
(Elite (Go-Big
ریجن: PAL
تاریخ ساخت: 2008/02/20
فالکون
دو تا دسته Wireless
درایو BENQ + درایو اکسترنال HD-DVD
پورت HDMI و S-Video
سلام :
ببخشید فرق مدل های مختلف x360 چیه؟:13::13::13:
از نظر گرافیک x360 خوبه یا ps3 ؟
ببخشید توی دو تا پست شد
از کجا بفهمم مادر بوردش فالکونه؟
شرمنده
سلام دوست عزیزنقل قول:
چند صفحه ی قبل پدرام جان گذاشته اند، کلا سه مدل Elite, Premium و Arcade وجود داره که از این بین Elite از همه بهرته. مادربرد بهینه و خوب، مشکل گرمایی نداره و ... .
فرقی با هم ندارند ... حتی هیدئو کوجیمای بزرگ هم گفته که این 2 کنسول از لحاظ قدرت با هم برابرند. نه 360 قویتره و نه ps3. کسانی هم که عقیه دارن یکی از اینا قوی تره، از روی تعصب این فکر رو میکنند.
اینجا رو بخونید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط توجه داشته باشید که کنسولهای فالکون 95 درصد بردشون فالکونه.
سلام
خواستم يه پيشنهاد بكنم به اونايي كه با شارژ باتري دسته مشكل دارن :
من2 تا باتري معمولي نو پاناسونيك رو 3-4 روزه تموم كردم و خيلي از اين عيب بزرگ دسته
نا اميد شدم ! اما ...
يه باتري شارژي با شارژرش هر دو با مارك camelion خريدم سر جمع شد حدود 20 تومن
بعد طبق دستورالعملش 16 ساعت گذاشتمش تو شارژ
الان بيش از 3 هفتش كه داره كار ميكنه :18::18: تازه كم كم داره چراغا دسته چشمك
ميزنن !!
تو اين مدت halo رو تموم كردم ace combat هم آخراشم و ميدونيد اين 2 بازي مخصوصا
halo خيلي شارژ خوره چون دسته همش رو ويبرس
من به همه اين باتريا رو پيشنهاد ميكنم :10: :8:
من باطری های خودش توش بود هنوز فقط یکی از درجه ی باطری کم شده.من یک هفته است خریدم و دارم 9 بازی رو همزمان
انجام می دم با ویبره.energizer اسمشه.برای دیدن درجه باطری دکمه یX رو بزنید بالای صفحه.
منم حدود 1 ماه خريدم فقط 2 روز بعد اينكه خريدم شارژ كردم :d
به به ميبينم كه سيستمه تشكر هم راه اندازي شد
پیشنهادت عالی بود.نقل قول:
يه باتري شارژي با شارژرش هر دو با مارك camelion خريدم سر جمع شد حدود 20 تومن
بعد طبق دستورالعملش 16 ساعت گذاشتمش تو شارژ
اگه آدم بخواد حساب کنه این باطری شارژیا خیلی به صرفه تره.
مخصوصا سونی. محصولات Cyber-energy خیلی باطریای توپین.
یه سری هم داره که تو 15 دقیقه باطریارو فول شارژ میکنه که خیلی گرونن
مگه شما از باطري معمولي استفاده ميكني ؟؟؟ :18::13::31:نقل قول:
همون باطريهايي كه رويه خوده دسته هست از اون اول از همه بهتر فقط يه شارژر براش بكيرين ميتركونه من الان خدايي 20 روز ميشه شارژ نكردم :27: هنوز خالي نكرده :21:
سلام ... امروز خدا رحم کرد این جریان برق رفتنا هم برا خودش جریانی شده هاااااااا...امروز یه ساعت برق رفتو مارو تو کف گذاشت بعد که اومد نشستم سر x جونم که یهو برق ضعیف قوی شد بعد دیدم کنسولم 3 چراغه شد..خلاصه اینکه من از حال رفتم ولی داداشم دلداریم داد گفت بابا اینا ترانس دارن و هیچ مشکلی نیست ..روشنم کردم خدارو شکر حالش خوب بود ....حالا از دوستانی که میدونن میخواستم بپرسم واقعن این اداپتورها ترانس دارن یا نه واینکه این جریان ضعیف قوی شدن میتونه به کنسولم صدمه بزنه ....ممنون از همتون
دوست عزیز این اتفاق برای من و یکی دیگه هم افتاد.چیزیش نمیشه.ولی منم یه لحظه سکته کردم.
همش تقصیر این برق رفتنه.
بچه ها شما رو هاردتون اهنگ ریختین؟؟
براي منم اينجوري شد ولي اصلا چيزي نشد و نميشه.....نقل قول:
اره ترانس دارن عزيز نگران نباش چيزي نميشه اگه هم شك داري خودت يه ترانس بگير خيالت راحت شه :46:
تاييد ميشهنقل قول:
اصولا نبايد با هر 3 چراغ قرمز شدني فاتحه بخوني
چون تابستون هم هست
و اين مشكل رفتن و اومدن و حتي ضعيف شدن برق حد اقل تا 1 ماه و نيم ديگه ادامه داره
بايد يكم بيشتر مدارا كني با دستگاه
مخصوصا ساعت هاي اوج مصرف كه ميدوني تو اون ساعت ها احتمال ضعيف شدن و رفتن برق زياده
در كل فكر كنم همون ترانس خود كنسول جواب گو باشه
موفق باشي
اقا محمد و اقا پدرام از راهنماییتون ممنونم....موفق باشید
من چون بازيه gta iv تو 360 ام بد اجرا ميشه امروز داشتم با يكي از فروشنده هايه شركن پرديس حرف ميزدم گفت شايد درايورت benq هست بازي بد اجرا ميشه !!!!!؟؟؟ اين حرف رو كسي تاييد ميكنه يا نه يه چيزه مضخرفي گفته ؟؟به نظرتون از چي ميتونه باشه ؟؟؟
شاید باورتون نشه ولی منم همین مشکل رو با Gta-IV تو X360 دارم...!نقل قول:
از اونجایی که فقط تو بازار الان درایو BENQ پیدا میشه، سفارش دادم یکی از دوستام از دبی برام یه درایو Hitachi بیاره بدم این یارو برام نصب کنه
پیش چند نفر هم بردم گفتن به احتمال زیاد مشکل از درایو کنسولت هست. (مثل اینکه کیفیت این درایوهای BENQ اصلا خوب نیست)
:19:
مگه سری هیلو ادیشن خودش یه نوع باتری خاص نداره که شاژیه?؟ منظورم باتری قلمی نیست یه باتری که به هم چسبیده است.
نقل قول:
بله ، قبلا هم گفته شده بود که این درایو با بازی GTA IV مشکل داره و تکسچر ها رو دیر لود میکنه ... اتفاق خوب کاری میکنید درایو رو عوض میکنید، از کنار Gta نمیشه به این راحتی گذشت ... .نقل قول:
یعنی شما میفرمایید درایو بنکیو تو همه بازی ها تکستچرها رو دیر لود میکنه ؟؟؟منظورتون اینه که بطور کلی این درایو نسبت به بقیه درایوها ضعیفتر عمل میکنه؟؟؟نقل قول:
نه دوست عزيزنقل قول:
تنها موردي كه ديده شده همين GTA 4 بوده
الان ديگه تمام 360 ها درايو هاشون BENQ هست و از ماه 4 به اين ور هم همه LITE - ON شدن
درايو HITACHI خيلي سخت پيدا ميشه و گرون هم هست
اسم اون وسیله play & charge kit هستش. دسترو به کنسول وصل میکنه. هم میتونی بازی کنی هم باطریای دسته شارژ میشهنقل قول:
مگه سری هیلو ادیشن خودش یه نوع باتری خاص نداره که شاژیه?؟ منظورم باتری قلمی نیست یه باتری که به هم چسبیده است.
نقل قول:
یعنی شما میفرمایید درایو بنکیو تو همه بازی ها تکستچرها رو دیر لود میکنه ؟؟؟
اونم نه برای همه. برای بعضیا هم این مشکل پیش نیومده. نمونش خود من!نقل قول:
نه دوست عزيز
تنها موردي كه ديده شده همين GTA 4 بوده
آره منم حرف آقا سعید رو تایید می کنم من درایوم BenQ هست و بازی GTA IV رو توش بازی می کنم و اصلا هم مشکلی با هاش ندارم و چون این بازی رو تا 3 هفته پیش تو پلی 3 بازی می کردم گرافیک بازی تو 360 را تقریبا 2 برابر گرافیک همین بازی تو پلی 3 دیدم .
دوستان در مورد مشکل برق ها هم باید عرض کنم تازگی ها روی کنسول های جدید NTSC-J با برد فالکون (مثله کنسول خودم ) خود کارخونه ی سازنده آداپتور جدیدی می ذاره که یک چراغ داره و اگه برق ها نا مناسب کار کنند اون چراغ قرمز می شه و برق کنسول رو قطع می کنه .
در ضمن در جواب کسایی که می پرسند کدوم نوع 360 بهتره باید بگم همشون یکی هستن و بستگی به سلیقه خودت داره مثلا من از رنگ سیاه الیت خوشم نیومد و چون خودم سه چراغه الیت رو دیده بودم رفتم کنسول Premium Go Pro یا همون Premium 2008 با برد فالکون گرفتم و ازش خیلی راضی هستم .
در ضمن من برای دوست عزیزی که قصد خرید داره پیشنهاد می کنم ریجن NTSC-J بخره چون بازی های جدید همگی Free هستن و بازی های قدیمی 80 درصدشون J هستند و تقریبا تمام بازی ها رو میاره .
براي من همينجوريه كه ميگين ...نقل قول:
اي بابا x-volt كنسولت رو از كجا خريدي ما 2 تا شانسمون گنده !!
درايو هيتاچي الان چنده ؟؟؟
نقل قول:سعيد جاننقل قول:
و مسعود جان
يعني شما ميگين كه تو خود درايو BENQ هم همشون اينجوري نيستن ؟
يعني ماله شماها موقع بازي اصلا نشده TEXTURE رو دير LOAD كنه؟
:10:
پيدا كردنش خيلي سختهنقل قول:
ولي قيمتش دوروبره 60 تومانه
براي كپي خورش هم 30 تومان ميگيرن
براي كپي خور benq مبلغ 15 تومانه
من از فروشگاه دمو گرفتم موقع كپي خور كردن به نظرتون اين مشگل پيش نيومده ؟؟؟
محمد جاننقل قول:
تو تاپيك GTA هم جواب دادم بهت
اين درايو استسنا با اين بازي مشكل داره
اونم با كپي شدش
يعني خود ORIGINAL با اين درايو مشكلي نداره
الانم كه دوستان ميگن همه BENQ ها اين طوري نيستن
ماله من هم تا 2 شنبه ميرسه
خودم تست ميكنم ببينم جريان چيه:10:
برا من که این مشکل پیش نیومده.نقل قول:
يعني شما ميگين كه تو خود درايو BENQ هم همشون اينجوري نيستن ؟
يعني ماله شماها موقع بازي اصلا نشده TEXTURE رو دير LOAD كنه؟
همیشه همه چی به موقع لود میشه
اتفاقا تاچند وقت پیش میگفتم که پال بگیرید چون دلیل داشتم الان بیشتر تاکید میکنم که پال بگیرید چون FF XIII برای J نمیاد. دلیل بهتر از این میخواید؟نقل قول:
در ضمن من برای دوست عزیزی که قصد خرید داره پیشنهاد می کنم ریجن NTSC-J بخره چون بازی های جدید همگی Free هستن و بازی های قدیمی 80 درصدشون J هستند و تقریبا تمام بازی ها رو میاره .
مال منم با اینکه benq ولی تکستچر ها برام به موقع لود شدن و درکل به مشکلی برنخوردم.
ریجن هم فقط پال.
ای بابا...!نقل قول:
پس چرا فقط برای من و آقا محمد اینجوریه؟ (من فکر کردم اکثرا این مشکل رو دارن)
:19: :2:
عزیزم شماها که بازم دارین تعصبی جواب می دین دیگه همه می دونن که کیفیت تصویر تو NTSC ها بیشتر از Pal هاست و این هم به این دلیل که NTSC ها از 60 هرتز پشتیبانی می کنن تازه کی گفته FF XIII واسه J نمیاد این به اون دلیلی هست که از بازی های شرکت PlayBox خبری ندارین در ضمن دوستم کنسولش پاله 8 تا بازی NTSC گرفته و 2 تاشو سیاه و سفید بازی می کنه ولی تو NTSC ها اصلا این مشکل نیست . :27:نقل قول:
نه آقای X-Volt عزیز فکر کنم ماله شما به این دلیلی باشه که بازیتون شرکت PlayBox نیست و الا هیچ مشکلی تا حالا از درایو های BenQ گزارش نشده .نقل قول:
اگه اینطوریه که من می گم شما یک بار به جای فکر کردن در مورد کیفیت پایین PlayBox ( که بر خلاف نظر دیگران کیفیت خوبی دارن ) Gta این شرکت رو بگیرین ببینین درست میشه یا نه :46:
مسعود جان راستش رو بخواي براي من play box هست !!!!!!بهتره يه درايو خوب بگيرم شانس رو ببين ترو خدا :(
تعجب میکنم میگید درایو BenQ با gta iv مشکلی نداره ... هر فرومی رفتم، همه ی کسایی که این درایو رو داشتند از این مساله شاکی بودند.