hamijoon عجب دل خوشی داریـــــــــــا !
داداش منم سرباز بوده آ
پاشو برو هیچی ام نه ببر نه بخر:31:
فقط سیگار و فندگ یادت نره (اینو داداشم میگه):31:
hamijoon عجب دل خوشی داریـــــــــــا !
داداش منم سرباز بوده آ
پاشو برو هیچی ام نه ببر نه بخر:31:
فقط سیگار و فندگ یادت نره (اینو داداشم میگه):31:
دوستان يه سول ديگه . من 1 آبان اعزامم بگو خوب . بعد آزمون كارداني به كارشناسي 12 آذر هستش .
مرخصي ميدن بهم كه بيام آزمون بدم ؟؟ غيبت هم ندارم
اخه فیلیپس ( سه تیغه ها ) هم از ته میزنه اما نه مثل تیغنقل قول:
شما فیلیپس ببر مثل من مشکلی نبود راحت میزدیم ... حالا باید سفید کنی ؟ :21:
عجب گیری کردم سر این ریش ها منم تصمیم دارم فیلیپس ببرم اما میترسم گیر بدن
یه از دوستان گفته بود موزر ببری راحتتری اخه مگه میشه با موزر ریش زد دهن ادم صاف میشه
تو رو خدا دوستانی که سپاه خدمت کردن ( باغرود باشه بهتره :31:) بیان راهنمایی کنن چطور با ریشاشون تو آموزشی جنگیدن؟
من همه ساکم رو بستو فقط این یه قلم مونده...
یا علی...
به احتمال زیاد بله، به ما وسط آموزشی واسه کنکور ارشد دادندنقل قول:
مثلا رو نمیشه زیاد باز کرد..باید تجربه کنی تا حساب کار بیاد دست.نقل قول:
من خودم ناجا بودم.بین برادرام که خدمت رفتن دهن من فقط سرویس شد!!
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
کارت آزمون نشون بدی بهت مرخصی میدن،نگران نباش.نقل قول:
بچه ها من ربات صلیبیه زانوی راستم پاره هست . و تو حرکت های شدید مشکل دارم و هر آن ممکن هست پام از زانو پیچ بوخوره که
درد بسیار شدیدی هم برام بوجود میاره. یعنی فقط میتونم خیلی محتاط راه برم.
به نظرتون میتونم معافیت بگیرم ؟
یکم راهنمایی کنید ممنون میشم.
به همين زوديا تجربه ميكنم داداشي :31:نقل قول:
نقل قول:
چند روز قبلش مرخصی میدن ؟
و این که آخه کارت آزمون رو 2-3 روز قبلش میدن به ما ها واسه آزمون نمیشه مثلا یه هفته مرخصی اینا گرفت ؟
دوستان اینکه میگن از سال 90 میشه 24 ماه درسته؟ و کسی لیسانس داره چند ماه باید بره؟
و بسیجی فعال یا برگ سبز بسیج چند ماه کم میکنه؟
سلام اقا ما فردا بايد بريم نظام وظيفه..ساعت 6 صبح..خوبي بدي ديديد حلال كنيد :20:
به سلامت.نقل قول:
ان شا ا... که خوش بگذره:31:
چه خوب ، حقته:31:نقل قول:
من خودم ناجا بودم.بین برادرام که خدمت رفتن دهن من فقط سرویس شد!!
آره پسرم:27:نقل قول:
دوستان اینکه میگن از سال 90 میشه 24 ماه درسته؟ و کسی لیسانس داره چند ماه باید بره؟
واست متاسفم 2 سال باید آش بخوری:31:
داداشم میگه: ما که رفتیم یقلبی مال شما:31:نقل قول:
آخرین مصوبات اعلام شد: قوانین جدید نظام وظیفه دانشجویان/ شرایط خروج موقت دانشجویان مشمول براساس مصوبات جلسه فوقالعاده کمیته بررسی مشکلات دانشجویان مشمول، قوانین جدید نظام وظیفه و شرایط خروج از کشور به صورت موقت برای دانشجویان مشمول اعلام شد. به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس مصوبات این کمیته مقرر شد با توجه به لزوم اتمام تحصیل در سقف سنوات تعیین شده، شرکت دانشجویان در آزمون مجدد در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر طی 2 نیم سال و در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای پیوسته و دکترای تخصصی حداکثر 4 نیم سال باشد.
تغییر رشته یا آزمون مجدد در هر مقطع تحصیلی حداکثر یک نوبت مجاز خواهد بود.
مدت تحصیل مشمولانی که در سال احضار و حداکثر تا مهر سال اعزام در دانشگاه شروع به تحصیل کردهاند جزو سنوات تحصیلی محسوب نخواهد شد.
همچنین بر اساس مصوبات این جلسه دانشجویان مجاز به تحصیل در مقاطع پایینتر از مقطعی که دارای معافیت تحصیلی هستند نخواهد بود.
در صورت قبولی در آزمون مجدد فاصله بین انصراف از دانشگاه اولیه و اشتغال در دانشگاه ثانویه بیش از 4 ماه نباید باشد و در صورت قبولی در مقطع بالاتر معافیت تحصیلی به دانشگاه جدید ارسال و واحد آموزشی جدید ضمن اعاده معافیت تحصیلی به وظیفه عمومی درخواست معافیت برای مقطع جدید نماید که در این صورت مدت تحصیل سپری شده در سنوات مقطع جدید لحاظ خواهد شد.
بر اساس مصوبه، در صورت انتقال معافیت تحصیلی به موسسه آموزشی جدید مراتب باید توسط دانشگاه اولیه به اطلاع وظیفه عمومی صادر کننده معافیت تحصیلی برسد.
همچنین دانشجویانی که پس از سال اعزام از دانشگاه اخراج میشوند مجاز به شرکت در آزمون مجدد نیستند.
شرایط خروج موقت از کشور برای سفرهای علمی و ... برای دانشجویان
سفرهای علمی صرفاً شامل ارایه مقاله در کنفرانسهای بینالمللی و فرصت مطالعاتی برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا است که مبلغ ودیعه آن 50 میلیون ریال به صورت نقد خواهد بود.
سفرهای نیمه علمی شامل شرکت در آزمونهای زبان، شرکت یا بازدید از نمایشگاهها، شرکت در کارگاههای آموزشی حداکثر یک ماهه، ثبت یا نمایش اختراعات و سفرهایی که مرتبط با رشته تحصیلی (مانند دانشجویان رشته هنر برای بازدید از آثار معماری و هنری) است مبلغ ودیعه این گونه سفرها 50 میلیون ریال نقد و 10 میلیون ریال به صورت چک خواهد بود.
در خصوص سایر سفرها مرجع تایید واحد دانشگاهی دانشجو خواهد بود که برابر فرمت پیوست درخواست دانشجو را منعکس می کند.
به منظور ایجاد هماهنگیهای لازم اقدامات مربوط به این بند مصوبات از 1 آذرماه امسال اجرایی می شود.
آخی . چه خوب:دینقل قول:
تغییر رشته یا آزمون مجدد در هر مقطع تحصیلی حداکثر یک نوبت مجاز خواهد بود.
مدت تحصیل مشمولانی که در سال احضار و حداکثر تا مهر سال اعزام در دانشگاه شروع به تحصیل کردهاند جزو سنوات تحصیلی محسوب نخواهد شد.
همچنین بر اساس مصوبات این جلسه دانشجویان مجاز به تحصیل در مقاطع پایینتر از مقطعی که دارای معافیت تحصیلی هستند نخواهد بود.
در صورت قبولی در آزمون مجدد فاصله بین انصراف از دانشگاه اولیه و اشتغال در دانشگاه ثانویه بیش از 4 ماه نباید باشد و در صورت قبولی در مقطع بالاتر معافیت تحصیلی به دانشگاه جدید ارسال و واحد آموزشی جدید ضمن اعاده معافیت تحصیلی به وظیفه عمومی درخواست معافیت برای مقطع جدید نماید که در این صورت مدت تحصیل سپری شده در سنوات مقطع جدید لحاظ خواهد شد.
بر اساس مصوبه، در صورت انتقال معافیت تحصیلی به موسسه آموزشی جدید مراتب باید توسط دانشگاه اولیه به اطلاع وظیفه عمومی صادر کننده معافیت تحصیلی برسد.
یعنی وقتی بریم دانشگاه جدید 6 سال مهلت داریم بازم؟نقل قول:
جزو سنوات تحصیلی محسوب نخواهد شد
مگه تصویب شده ؟:18::41:نقل قول:
سلام رفقانقل قول:
راستش من زیاد از این خبر چیزی دستگیرم نشد
یعنی میتونیم دوباره سال اینده کنکور بدیم؟
مثلا من فوق دیپلمم رو پارسال یعنی بهمن 88 گرفتم کنکور کارشنانی ناپیوئسته هم شرکت کردم قبول نشدم الانم نامه اعزامم اومده و اول ابان باید برم خدمت این مصوبه شامل منم میشه ؟ یعنی میتونم نرم و برای سال دیگه بخونم بدون اینکه غیبت بخورم ؟
یکم توصیح بدین؟
یا علی...
مخصوصا واسه منی که میخواستم سال دیگه از پیام نور به دوره روزانه برم.. اینا مشکلی ایجاد نمیکنه؟ :41:
سلام اقا امروز رفتيم نظام وظيفه و فقط يه برگه دادن كه توش كي كجا بايد بري!يعني ترمينال فلان جا ساعت فلان... حالا من اين اموزشي رو افتادم نيروي انتظامي .. از اساتيد كسي ميدونه نيروي انتظامي چطوريه اموزشيش/..؟:11: 20ام هم اعزام هست يعني پسفردا :13:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:خانم محترم میشه خواهش کنم اینقدر اسپم ندید ؟ شما که نه میتونید سربازی برید نه اطلاعی دارید فقط روی اعصاب من یکی هستید !نقل قول:
شما انگار اینجا رو با چت روم اشتباه گرفتین.اینجا کسی شارژ نداره.نقل قول:
لطفا اگه اطلاعات مفیدی دارین پست بدین. در غیر این صورت خواهشن ادامه ندین.
اونم در مورد خدمت مقدس سربازی.
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
امثالی مثل شما باعث شدن انجمن امسال با سال گذشته فرق داشته باشه
منظورم با تمام دوستان نبود.روی سخنم با اونای که فقط قصد شوخی کردنو در تاپیک دارن.
با پوزش
اسپمر نداشتیم چند وقته بعد اون جریانات ، که پیدا شد ... خودشم به شاهین چسبونده ... هه :27::27:نقل قول:
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
سلام ... خدا رحمتت کنه ... برات طلب آمرزش میکنم :31:نقل قول:
نیروی انتظامی مزخرفترین جا برای خدمته ... آموزشی هم بدتر ... کلا راه جیم کم هست ، برخوردها عین حیوون
من بودم می دونم چه خبره ... سوالی داشتی بیا بپرس
کجا به سلامتی افتادی ؟ :5:
سلام من ترم اول رو مرخصی گرفتم کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری حالا برای من معافیت تحصیلی رد میکنن دیگه یا باید خودم برم نظام وظیفه؟ راستی اگه آزمون دانشگاه آزاد رو شرکت کنم و قبول بشم میتونم برم دانشگاه آزاد یا نه باید برم سربازی چون میگن برای هر مقطع فقط یه بار معافیت تحصیلی میدن؟ بعدمن باید همین ترم اول انصراف بدم یا ترم دوم و از هرموقع که انصراف بدم 4 ماه وقت دارم برم دانشگاه؟ ممنون میشم کامل جواب بدین .
دوستان من کارنامه پیش دانشگاهی (نوبت شهریور) رو هنوز نگرفتم!شاید دیفرانسیل قبول نشم!بعدش اگه من حضوری برای سال دوم شرکت نکنم (در واقع غیر حضوری) بخوام امتحان بدم ،مشکل سربازی دارم؟ متولد شهریور 71 هم هستم !تو رو خدا کمکم کنید
:41:نقل قول:
ناجا بيرجند افتادم....كد 4 .. با اين تفاصير(درسته!؟:31:) جنازمونو بر نگردونن خوبه
نه بابا..بی خیال اینقدرهاهم سخت نیست دیگه...نقل قول:
خودم شهید درویش اهواز آموزش دیدم 2هفته اول خیلی سخت بود اونم بخاطر گرمای زیاد هوا بعدش کم کم خوب شد...
بعداز اموزشی هم بستگی به تقسیمت داره..
کلا نگران نباش اموزشی هرچقدر سخت باشه شیرین تر میشه خوت میری میبینی،هیچ چیزی رو جدی نگیر زیاد تهدید میکنن ومیترسونن شمارو ولی نمیتونن کاریتون کنن چون شما نیروی آموزشی هستید.وهیچ چیزی گردنتون نیست.فقط یه نکته ای رو فراموش نکن ::خودت رو گاو پیشیونی سفید گروهان نکن!::
سلام ممنون میشم جواب بدین.نقل قول:
سوال اول:نقل قول:
نیازی نیست که بری حوزه نظام وظیفه.چون شما الان دانشجو هستی.یعنی ثبت نام کردی ولی مرخصی گرفتی.
سوال دوم:
اگه قبول شدی میتونی توی دانشگاه ثبت نام کنی .اگر هم نزاشتن که بعید میدون،فوقش یه روز میری محل خدمتت(آموزشی)وهمون روز بهت مرخصی تحصیلی میدن.(هرچندسال که طول بکشه درس خودنت)
سوال سوم:
شما از زمانی که درست تموم میشه یا ترک میکنی دانشگاه رو(رسما)6ماه وقت داری که خودت رو به سازمان وظیفه عمومی معرفی کنی.درغیر این صورت غیبت میخوری.
البته جهت اطلاع دقیق تر از قوانیین به این جا مراجعه کن خوبه برات..
امیدوارم کمکی کرده باشم.نقل قول:
کد:http://www.police.ir/portal/home/default.aspx?categoryid=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
البته زمان پست دفترچه 6 ماه برای فارغ التحصیلان و 4 ماه برای انصرافی ها و اخراجی ها استنقل قول:
آقا ممنون پ اینکه گفتن برای هر مقطع فقط یه بار معافیت تحصیلی میدن یعنی چی؟بعدش گفتن
ادامه به تحصيل مشروط به شركت مجدد در آزمون ورودي نباشد. خوب دانشگاه آزاد ازمون ورودی داره؟
قوانین جدید نظام وظیفه ی دانشجویان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی چی؟
بر اساس مصوبات این کمیته مقرر شد با توجه به لزوم اتمام تحصیل در سقف سنوات تعیین شده، شرکت دانشجویان در آزمون مجدد در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر طی 2 نیم سال و در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای پیوسته و دکترای تخصصی حداکثر 4 نیم سال باشد.
آخه چه جوری 2 ترمه 72 واحد رو میشه پاس کرد؟
با سلام خدمت دوستان عزيز
من دانشجوي كارشناسي پيوسته در رشته كشاورزي در داشگاه شيراز (روزانه) هستم.من يك سال (88-89 ) رو توي دانشگاه گذروندم.از رشته ام راضي نيستم و به همين دليل مي خوام دوباره توي كنكور سراسري سال 90 شركت كنم. به همين منظور هم ترم 3 و ترم 4 را مرخصي گرفته ام.آيا مي توانم در كنوكور سراسري 90 شركت كنم و بعد از قبولي در دانشگاه جديد و در رشته بهتر انصراف داده و به دانشگاه جديد بروم و يا در همان دانشگاه قبلي دوباره ثبت نام كنم(در صورت قبولي در رشته بهتر)؟
يه دنيا ممون ميشم از كسي كه بتونه يه جواب كامل و درست و حسابي بهم بده :40:!
يه خواهش ديگه داشتم اونم اينه كه اي قانون رو برام توضيح بدين !
* آيا دانشجويان انصرافي و اخراجي مجاز به شركت مجدد در آزمون دانشگاهها و ادامه تحصيل هستند؟
- چنانچه دانشجو تا قبل از اتمام سال اعزام، از ادامه تحصيل انصراف دهد يا از دانشگاه اخراج شود، به شرط عدم ورود به غيبت، منعي براي شروع مجدد به تحصيل ندارند.
جواب شما رو با پیام خصوصی دادم.امیدوارم کمکی کرده باشه به شما دوست عزیز.
سلام من امسال دانشگاه آزاد قبول شدم و ثبت نام هم كردم و چند تا از كلاساشو هم رفتم حالا ميخواستم بدونم دانشگاه تا الآن مداركمو واسه نظام وظيفه فرستاده يا نه ؟ نظام وظيفه الآن واسم معافيت تحصيلي صادر كرده يا نه ؟ چون ميخوام انصراف بدم ميگم نكنه واسه نظام وظيفه مشكلي ايجاد شه ؟!!
دانشگاه چیزی برای حوزه نظام وظیفه نمیفرسته...(تااونجا که من خبر دارم)شما هروقت میخوای خودت رو به حوزه نظام وظیفه معرفی کنی وضعیت تحصیلیت رو براشون با ارائه مدارک مشخص میکنی اونها هم طبق همون مدارک وضعیت غیبت شمارو مشخص میکنن.نقل قول:
شما بعداز انصراف4ماه وقت داری که خودت روبه حوزه معرفی کنی درغیر این صورت غیبت میخوری.
خیر دوست عزیز، به محض اینکه شما در دانشگاه ثبت نام کردید دانشگاه به اداره نظام وظیفه اطلاع میده و نظام وظیفه یه پرونده مثلا دوره لیسانس برای شما باز میکنه و شماره پرونده رو برای دانشگاه شما میفرسته که اون شماره میشه معافیت تحصیلی شما، وقتی شما فارغ شدی یا اخراج یا ترک، یه نامه میده با شما که واسه نظام وظیفه است و روش نوشته طبق فلان شماره از این تاریخ معافیت تحصیلی ایشان تمام شده استنقل قول:
سلام دوستان.من دانشجوام.برادرم زمانی که من زیر 18 سال بودم معافبت کفالت گرفت.الان که عروسی کرده هیچ راهی داره که منم معاف بشم؟
از طریق کفالت خیر، مگر از طریق پزشکینقل قول: