مثل اينكه پست قبلي من را نخوانديد
Printable View
مثل اينكه پست قبلي من را نخوانديد
با سلام
می خواستم بدونم که قفل Cd پارسا2001 رو چه طوري ميشه شكست .
ممنون ميشم .
با کلان سی دی و بدون این که تو تنظیماتش دست ببری
فقط تو پروفایل هاش protcted cd game رو انتخاب کن
به راحتی رایت میشه
ZiTaNiX جان
سلام
آخه اون 2 تا فايل هم اسمش چي؟
با سلام خدمت بچه ها
كسي راهي براي رايت سي دي هاي آموزشي درسي لوح و قلم بلد است يا كسي كرك اونها رو داره
اگه كسي راهي يا كركي براي اين سي دي ها داره تو تاپيك قرار بده
البته اين رو بگم كه اين سي دي ها از نوع قفل تلفني استفاده كرده و بايد از طريق تلفن از شركت خودش شماره رو بگيري تا اون رو فعال كمني و فقط روي يك كامپيوتر كار ميكنه
بچه ها هركس روشي براي از بين بردن اين نوع قفل يا كركي از اين نوع قفل داره در تاپيك قرار بده
تا جايي كه اطلاع دارم از قفل پرو لاك استفاده كرده
با تشكر
با فایل هم اسم کاری نداره که
همون کاری که گفنم بکن
با بلایند رایت هم می تونی ایمیج بگیری
اين سي دي كه من گفتم (نرم افزار درسي لوح و قلم ) در رايت كردن مشكلي نداره
چون قفل اون از نوع قفل هاي تلفني كه بعد از اينكه سي دي رو اجرا كردي يك شماره بهت ميده كه مخصوص همون كامپيوتر كه بايد اين شماره رو از طريق تلفن به شركت خودش بدي تا يه كد براي فعال سازي بهت بده بعد كه كد رو گرفتي مي توني از نرم افزار استفاده كني و فقط رو كامپيوتر خودت كار مي كنه و روي كامپيوتر هاي ديگه اون كد تغيير مي كنه و شركت ديگه براي فعال سازي كدي به كاربر نمي ده
بچه ها هر كدوم كرك يا روشي براي رد كردن از اين نوع قفل بلد هستند در تاپيك قرار بدن
با تشكر از همه
من يه كرك از پارسا 2001 دارم كه هنگام اجرا هر سريالي را قبول مي كنه و سي دي ارجينال را هم چك نمي كند .
من پارسا 2001 یه سی دیش رو دارم که اصلا قفل چک نمیکند و با کلان به راحتی کپی میشود و شماره سریال ثابت دارد
مگه قفلش عوض شده؟
عزیزان من یک سی دی از نسل جوان دارم .البته قفلش رو شکستم فقط برای رایت روی سی دی مشکل دارم تا 99 درصد مشکلی نیست ولی همین که می خواد 100 بشه سیستم ریاستارت میشه حالا بگید چه کار کنم
البته این مشکل فقط با سیدی 1 هست و با سی دی های 2 و 3 مشکل ندارم
ضمنا من تا شنبه وقت دارم
ممنون