دارن جو میدن باور کن . تنظیمات چیش سخته؟ اینکه سیم کارته همه چیش اتوماتیک تنظیم میشه من تاحالا 2 بار ریست فکتوری دادم . بعدم مگه اون یارو که اومد نصب کرد چیکار کرد معجزه کرد؟ من که اصلا هیچوقت اطلاعات این اپراتور هارو حساب نمیکنم:n33:نقل قول:
Printable View
دارن جو میدن باور کن . تنظیمات چیش سخته؟ اینکه سیم کارته همه چیش اتوماتیک تنظیم میشه من تاحالا 2 بار ریست فکتوری دادم . بعدم مگه اون یارو که اومد نصب کرد چیکار کرد معجزه کرد؟ من که اصلا هیچوقت اطلاعات این اپراتور هارو حساب نمیکنم:n33:نقل قول:
آقای هذیون، شما اگه یه سرچ تو گوگل بزنی میبینی که چند ده کشور هستند که این سرویس رو ارائه میدند.نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
میتونین جا به جا کنید و تنظیماتی هم لازم نیست. کارشناس هم که میاد فقط فعال سازی میکنه. به تنظیمات مودم اصلا دست نمیزنه. حتی برای تست آنتن دهی از مودم تست استفاده میکنه و وقتی جای مناسب پیدا کرد، مودم شمارو از جعبه درمیاره و میزنه تو برق و شناسه مودم رو میرنه تو سیستم خودشون که فعال شه.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
ثابت يعني در حال حركت نميتوني استفاده كني
يعني نميشه داخل ماشين بزاري راه بيوفتي نت داشته باشي موبايل نيست مثل فورجي FD كه دوستان پشت فرمان تست ميگيرن
فقط بايد ثابت باشه حالا مودم روميزي باشه يا نباشه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
من تازه مودم خریده بودم که طرح 500 گیگ 1 سالشونو بخرم اونم گرون کردن یعنی شانس نیست که
به نظرتون دوباره ازین طرح ها میزارن؟
من سفارش دادم بیان نصب کنن. فقط در مورد Port Forwarding میترسم اعصابم رو بهم بریزه. من لازم دارم و دوستان هم میگن که مبین نت Port Forwarding رو بسته! آخه برای چی بسته؟؟؟ :n13:
احتمالا به خاطر اینکه ای پی بگیرین ازشوننقل قول:
ساعت 5 زنگ زدم ساعت 9:30 هم اومد وصل کرد :n02: چه سریع :n02:
اینجا مشکل بخاطر مخابرات گور به گور شده هست که بقیه مجبور شدند از رو هوا سرویس بدندنقل قول:
بازم جای شکر داره وگرنه چندین سال دیگه باید با این کابلهای درپیت مسی می ساختیم
بحث ثابت و غیر ثابت یعنی اینکه در حالت ثابت وقتی مودم به شبکه متصل شد، بین دکل ها نمی تونه جابجا بشه
توی حالت غیرثابت مثل موبایل، شما وقتی در حال مکالمه هستی، می تونی جابجا بشی (مثلا تو ماشین یا اتوبوس) و بین دکل ها به صورت اتوماتیک دست به دست میشی(hand off) و ارتباطت قطع نمیشه
ولی در حالت ثابت، شما در صورتی که از محدوده ی یک دکل خارج بشی و وارد محدوده ی دکل دیگه بشی، ارتباطت قطع میشه و خوب مجدد یک زمانی صرف میشه تا ارتباط مجددا برقرار بشه
در نهایت یعنی اینکه جابجایی بین دکل ها مستلزم یکبار قطع و مجددا اتصال مجدد هست و امکان سوییچ کردن بین دکل ها وجود نداره