سلامنقل قول:
چند خریدی و از کجا؟
یکساله هست؟
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Printable View
سلامنقل قول:
چند خریدی و از کجا؟
یکساله هست؟
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
دموی پی سی رو گرفتم .
چرا اینجوریه :n15::n15::n21:
تو سطح Top Player هوش مصنوعی در حد باقالی ... فقط کافیه یکی از بازیکنای نوکتو بکشی عقب دفاع پشتی باهاش میاد کاملا اون پشت خالی میشه وینگرو میاری یه پاس عمقی گل ....
گرافیک پی سی مرخص اصن دربارش حرف نزنم سنگین تره ...
دروازه بانا عکس العملاشون کااااملااا غیر طبیعی هست و امروز یه گلی خوردم که میخواستم دسته رو بزنم تو لپتاپ !
سانچز سر زد قدرت سر خیلی کم بود و داشت میرفت تو دروازه . ترشتگن همینجوری نگاه کرد نگاه کرد توپ که رفت تو دروازه یه شیرجه مسخره و کاملا غیر طبیعی که بیشتر شبیه یا بالا پایین پریدن بود تا شیرجه زد که نگن فقط نگاه کرده !!!
من که بشخصه اصلا خوشم نیومد و اگه 1 درصد امکانش بود که اورجینال بگیرم کاملا به یقین رسیدم که به درد من و سلیقه م نمیخوره .
شاید این پی اس برای دو دست بازی کردن با رفقا خوب باشه ولی برای یک سال کریر مود و آنلاین زدن به یک ریالم نمی ارزه !
واقعا واسه کونامی متاسفم که داره وجهه درخشانش تو دهه های گذشته رو تو این 5-4 ساله قهوه ای میکنه !
امتیازا هم اصلا برام مهم نیست مهم سلیقمه که اصلا باهاش جور در نمیاد همچین بازی فانتزی و تخیلی ای !!!
.
با تشکر ...
اره بابا این بازی دو قرون نمیرزه و با این شرایط که شما گفتی بازی نکن بهتره چون باعث ناراحتی بیشتر واسه شما نشه . !نقل قول:
من که خیلی راضی ام از بازی :n20: بچه ها شما هم نمیتونید ببرید ؟! خیلی خوب دفاع می کنن البته من روی super star و level 1 بازی میکنم . عالی دفاع می کنن باید مثل بازی واقعی خوب پاسکاری کنم و دقت کنم تا بتونم موقعیت ایجاد کنم . واکنش دروازبان خیلی خوب و طبیعی هست چطور میگین غیر طبیعیه :n36: هوش مصنوعی هم عالیه از این بهتر ؟؟:n38: راستی تعویض منطقه بازی چه حالی میده خیلی خوشگله :n02:
پیشنهاد میکنم اگه نسخه اصلی رو بازی نمی کنید کرکی که واسه دمو اومده رو استفاده کنید ، چمن HD دانلود کنید چون تا چمن زیبا نباشه بازی هیچ حالی نمیده ، و اینکه لپتاپ رو به السیدی وصل کنید ( HDMI ) و لذت ببرید . من رو السیدی که بازی می کنم به پا PS4 میشه :n10:
در نهایت بنظر من درسته بازی از لحاظ لیسانس خیلی ضعیفه ولی راحت با پچ حل میشه و همین الان هم کلی ورزشگاه و چمن اومده .
بازی کامل + پچ های قوی که بزودی میان + چمن HD + گزارشگر ژاپنی یا آلمانی:n02: ارزش خرید cdkey داره ولی الان پول ندارم :n36::n16:
اون قسمت قرمز رنگ رو اگه میشه جواب بدین:نقل قول:
پچ برای دمو اومده یا برای بازی اصلی ؟ از کدوم شرکت ؟ اگه بازی رو اصل بخریم ( CD Key ) آیا پچ رو میشه روشون اعمال کرد ؟ وقتی اینترنت وصل میشه گیر نمیده و CD Key رو بی اعتبار نمیکنه ؟
پچ ها رو چجوری ساختن ؟ نباید بازی رو کرک کرده باشن بعد پچ رو از روش بسازن ؟
دوستان چه پینگی برای انلاین بازی کردن مناسب هست و از کجا می شه فهمید که این پینگ چقدره؟
بله حرف های شما درسته دوست عزیز .نقل قول:
اما همیشه هستن کسایی حرف هایی که هدف اون چیزی جز تخریب بازی نیست و برخلاف حقیقت میزنن ! که البته اینارو نباید محلشون گذاشت باید بزاری تو جهل خودشون بمونن .:n01::n02:
پچ برای بازی اصلی اومده برا دمو رو فکر نکنم . آره اعمال میشه رو نسخه اصلی و مشکلی پیش نمیاد خب این پچها بازی رو ادیت میکنن و یه سری کیت و ... به بازی اضافه میکنن . البته یه کم دیگه صبر کنیم که پچهای معتبرتری بیاد بهتره .نقل قول:
پچها نیازی به کرک کردن بازی ندارن مثل همیشه اون رو ادیت میکنن ولی خب فعلا ما برای اجرای بازی کامل مجبوریم با cdkey وارد بشیم . :n16:
زیر 100 = خوبنقل قول:
بین ۱۵۰ تا ۲۱۰ وضعیت = مناسب – بین ۲۱۰ تا ۲۵۰ وضعیت = نسبتا مناسب –
بین ۲۵۰ تا ۲۷۰ = نسبتا خوب-
بین ۲۷۰ تا ۳۲۰ = نسبتا بد –
۳۲۰ به بالا = بد
توی cmd دستور زیر رو وارد کن : بعد از عبارت ping و قبل از -t لازم هست space بزنید .
ping 4.2.2.4 -t
خب حالا میبینی که در هر لحظه داره بهت ping رو میده . به time توجه کن هرچه کمتر باشه یعنی سرعت ارسال و دریافت بسته ها بیشتر هست و ping بهتری داری اگه زیر 100 هست میشه گفت خوبه البته بستگی به سرور مقصدت هم داره باید تست کنی ببینی چطور هست .(ممکنه بسته به سرور های بازی و کشورش و ... ping متفاوت باشه ) .
واسه اینکه خوب بتونی انلاین بازی کنی اول از همه time out مهم هست . منظور از تایم اوت بخوام ساده بگم لحظات بسیار کوتاهی هست که اینترنت قطع میشه اما چون مدت زمان کمی قطع میشه شما متوجه نمیشید. هرچه time out کمتر اتفاق بیفته بهتره .
همون دستور بالا رو که توی cmd وارد کردی صبر کن ببین هرچند بار time out اتفاق میفته ، اگه مثلا هر 10 بار هست شاید بشه باهاش کنار اومد ولی اگه زودتر اتفاق میفته یعنی واسه انلاین بازی کردن احتمالا به مشکل میخوری .
سرعت دانلود اینترنت هم مهم هست ولی نه به اندازه ی ping time و time out مثلا سرعت دانلودتون 100 کیلوبایت بر ثانیه باشه میتونه کافی باشه .
در هر 1 ساعت هم حدود 100 مگ حجم مصرف میشه ( البته بستگی به بازی داره ولی خب میانگین اینقد هست ) .
در ضمن ping کشور های دیگه بین 1 تا 5 هست :n36: ولی توی ایران اگه زیر 70 باشه خوشحال میشیم :n15:
یه مشکل با آپشن فایل ها ! فرقی نداره کیت رو با چه کیفیتی ایمپورت میکنید چند تا چیز چون با ادیت دیفالت بازی هست خیلی توی ذوق میزنه.
1. فرم کلی لباس (یقه و آستین و ...)
2. فونت شماره ها
3. فونت و محل جاگیری اسامی پشت لباس
4. همین در مورد شورت ورزشی و جوراب و ...
5. و همچنین همه بازیکن هایی که در بازی نیستند (ریبری ، لواندوفسکی و ...) فیسشون با ادیتور خود بازی درست شده ، البته از ادیتور داخلی فیفا بهتره
لباس های ادیت شده مخصوصا لیگ برتر خیلی توی ذوق میزنه ، من علاقه زیادی به کریر (مستر لیگ) دارم اونم با لیگ انگلیس که متاسفانه هم چهره ها خوب کار نشده هم کیت های ادیت شده. شاید تو پی سی اوضاع بهتر باشه.