یعنی با شکایت شما رومینگ رو براتون فعال کردند ؟نقل قول:
Printable View
یعنی با شکایت شما رومینگ رو براتون فعال کردند ؟نقل قول:
نه اتوماتيك رو سيمكارت م همون اولش فعال بود ، ولي اين چند هفته اخير رو رومينگ پرش آنتن داشتم كه با شكايت تو سامانه 195 برام درست كردند.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
رومینگ برای مشترکین عادی فعال نیست فقط اداره جات و سازمان ها
چطور شکایت ثبت کردید و تیم فنی های وب رومینگ رو قطع نکردند برای شما ؟
همین مشکل برای من پیش اومد و رومینگ غیر فعال شد
دقیقا به خاطر همین : رومینگ برای مشترکین عادی فعال نیست فقط اداره جات و سازمان ها من نمیخوام شکایت کنم و فردا خودم محکوم بشم و برام رومینگ رو فعال نکنننقل قول:
فکر کنم همون زادگاه های وب شمال ایران هست و اینها هم دارن کلا شمال ایران رو خوب پوشش میدن و سرعت خوبی شما دریافت میکنی :D:» ما رو هم یادشون رفته :worried:نقل قول:
یک دلیلش شاید این که تو شمال و مناطق کویری هر سایت خیلی برد داره با تعداد کمتری سایت مناطق بیشتری تحت پوشش، ولی تو مناطق کوهستانی خیلی سایت باید زده بشه(البته نمی دونم شما کجا هستین;))
سلامنقل قول:
تو كدوم ماده و قانون ش نوشته فقط واسه اداره ها و سازمان ها رومينگ فعال هست ؟
حتي توي اون برگه قرارداد اصلي كه موقع تحويل سيمكارت تو اداره پست بهتون ميدن واسه امضا ، توي يكي از بند هاش اون زمان من تحويل گرفته ام صراحتا اعلام شده بود كه با رعایت مقررات اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بین دو شرکت هاي وب و ايرانسل ميتوانيد از رومينگ ايرانسل استفاده نماييد.
اينم لينك معتبر خبري : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، كه به صورت رومينگ دو طرفه س . هم شركت ايرانسل ميتونه رو هاي وب رومينگ كنه و هم خود هاي وب رو ايرانسل .
من شكايت كردم اصلا رومينگ رو هم غيره فعال نكردن تا به الان .. دارم استفاده م ميكنم .. شما م به نظرم اگر فعال نيست بريد شكايت تون رو ثبت كنيد فعال نكردن براتون بر فرض مثال ، ميتونيد توي تجديد نظر مرحله اول كه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره بكنيد .. ديگه تو اين مرحله مكاتباتي ما بين شركت تنظيم مقررات با شركت هاي وب صورت ميگيره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نقل قول:
این بند برای استفاده ایرانسل از شبکه های وب هست .
که به راحتی انجام میشه .
ولی برعکسش رومینگ سیم کارت های وب بر روی شبکه ایرانسل شدنی نیست .
چون شما عملا هر گیگ رو 900 تومان به های وب پرداخت میکنی و از امکانات شبکه ایرانسل که حداقل هر گیگ 2000 تومان هست استفاده می کنی .
نمونه اش رومینگ من رو ، وقتی اپراتور های وب پروفایل من رو دید ، مثل آب خوردن قطع کرد .
دوستان های وب برای بسته های 4G قابلیت رزرو یک یا چند بسته داره؟ و اینکه جشنواره خرید بسته در ایام خاصی قرار میده؟