سلام
چجوری میشه گزارشگرهای زبانهای دیگه رو باز کرد؟
مرسی
Printable View
سلام
چجوری میشه گزارشگرهای زبانهای دیگه رو باز کرد؟
مرسی
اگه نسخه چند زیانه بازی رو داشته باشی میتونی در قسمت game sitting\audio زیان بازی رو عوض کنی...نقل قول:
ولی تقریبا تمام نسخه های موجود در بازار تک زیانه هستند وکمتر بازی میشه پیدا کرد که چند زبان رو با هم داشته باشه،چون حجمش خیلی میشه!!!
دوستان من میخوام یک سوال در مورد اجرا نشدن فیفا 2014 مطرح کنم یک ساعته دازم میگردم که کجای ای سایت میشه این کاروانجام داد پیداش نمیکنم اگه کمک کنین ممنون میشم
دوستان من میخوام یک سوال در مورد اجرا نشدن فیفا 2014 مطرح کنم یک ساعته دازم میگردم که کجای ای سایت میشه این کاروانجام داد پیداش نمیکنم اگه کمک کنین ممنون میشم
بازی رو از همین سایت خریدیم به امید اینکه بشه بازی کردش،اونم مشکل داشت!!!
هنوز کرک درست درمونی نیومده براش؟؟؟؟؟
بازی مدتهاست که کرک و آپدیتهای درست براش اومده!!نقل قول:
به راهنمایی های پست اول مراجعه کنید...
نقل قول:
من همه مراحل رو رفتم
نسخه بازیم بلک باکس هست
ولی متاسفانه باری اجرا نمیشه
تا اجرا می کنم بلافاصله میپره بیرون.
یه مشکل عجیب دارم!
تنظیمات کنترلر ها (کی برد و جوی استیک) رو که دست کاری میکنم و سیو میکنم دوباره عوض میشه!!
چرا اینطوریه؟ راهی داره که درست بشه؟
دوستان یه مشکلی واسم پیش اومده...من آپدیت و کرک ورژن 5 رو دان کردم اون کارا رو هم مو به مو انجام دادم.ولی نمی دونم چرا بازیکنا تند تند مصدوم میشن:n23:
کرک ورژن 4 لازمه دانلود کنم؟
ویندوزم هشته.
والا نمیدونم مشکل شما کجاست ولی مدتهاست که بچه ها بدون مشکل خاصی دارن بازی میکنند!نقل قول:
البته قبلا هم گفتم اگه از نرم افزار x360ce استفاده میکنید قبل از ورود به بازی دسته رو از سیستم جدا کنید وگرنه از بازی خارج میشید!!
شما قبل از خروج باید تنظیمات رو روی یکی از custom _ها ذخیره وموقعی که میخوای بازی کنی دسته رو درست روی همون حالت سوئیچ کنی...نقل قول: