سلام محمود جان.من این موارد رو توی ویدئوهای قبلی (e3) هم دیده بودم و اتفاقا همون موقع به امین گفتم .که ایشون گفت کد 50 درصدیه هنوز جا واسه پیشرفت هست.
بنظر من کار بازی دیگه تمام شدست.از این به بعد هر چی میبینید تو نسخه نهایی هم خواهد بود.
دقایقی از ویدئو که گفتم:
8:31 موقعی که مانزوکیچ پاس میده به ریبری.الان دقیقا مدافع حریف چیکار کرد؟ قصدش چی بود؟ آدام هم کار خاصی انجام نداد فقط داشت میچرخید!
دقیقه 9 که آلابا به ریبری پاس میده چقدر راحت بازیکن مقابلشو جا میزاره واقعا خوبه که آدام داشته صحبت میکرده فقط داشت میچرخید ! حالا بازیکنای حرفه ایی
با کریس و مسی ببینید تو هر بازی چند بار از این کارها میشه کرد! این بازی رو بشدت آرکید میکنه
دقیقه 10:46 پاس شواینی به کروس که آسونسائو با تجربه لایی خورد ! فقط کافیه تو هر بازی 2-3 این اتفاق بیفته .....
من نمیگم همه بازیکنا باید بدون اشتباه باشن ولی خب یه جاهایی آدم احساس میکنه اونا انسان نیستن و هنوزم هوش مصنوعی در سطح پایینیه.
این موارد هم هستن که از جانب آدام بود که میشه این بهانه رو آورد که کلید A یا X یا همون presure رو فشار نمیداد ، که البته من چشم آب نمیخوره:
4:36 آلابا به راحتی دریبل میخوره !
4:56 به راحتی دانته جا میمونه اصلا حتی پاشو بلند نمیکنه توپو بگیره! ناسلامتی دفاع تیم ملی برزیله ولی متاسفانه هوش مصنوعی قوی واسش تعریف نشده
8:17 توپ از 2 سانتی پای دانته میگذره ولی انگار نه انگار حتی یه کم پاشو دراز نمیکنه! اینا ضعفهای هوش مصنوعیه که باعث میشه در بازی گل های زیادی رد و بدل بشه!
چند وقت پیش داشتم از دبی اسپورت فینال pes13 جام (میلیون) که در امارات برگزار میشد رو میدیدم که دو نفر پرفشنال بودن ، این بازی 8-6 تمام شد ! خب این خیلی زشته ! بازی کاملا آرکید بود.یارو کریس رونالدو رو گذاشته بود نوک خط حمله فکر کنم یه شیش تایی باهاش گل زد !
از pes14 یه ویدئو با همین کیفیت که دونفر حرفه ایی باشن ندارید؟