samsong "32 مدل 570نقل قول:
اما من سيگنال رو با set top boxميگيرم نه با LCD
]چون LCDمن DVD-T نداره!
Printable View
samsong "32 مدل 570نقل قول:
اما من سيگنال رو با set top boxميگيرم نه با LCD
]چون LCDمن DVD-T نداره!
بهترين برنامه براي پخش فورمت TSنرم افزار قدرتمندPOWER DVDهست !
من با هر برنامه اي كه اجرا كردم صدا نداشت! اما با اين برنامه با صدا اجرا شد!
احتمالا فورمت خاصي به غير از سيگنال ديجيتال تهران رو پشتيباني ميكنه!نقل قول:
چون واسه سيگنال ديجيتال MPEG-4هست!
منم با این نرم افزار خیلی راحت کار میکنمنقل قول:
با چه نرم افزاری میشه فرمت این فایل تبدیل به فرمتهای دیگه کرد؟ این نرم افزاریکه معرفی شدم دانلود کردم ولی مشکلی که داشت، فایل بدون صدا تبدیل فرمت میکنه
شما ميتونيد به شركت زنگ بزنيد ويا به شركت گارانتي مراجعه كنيد!نقل قول:
موفق باشيد
من با نرم افزار های زیادی کار کردمنقل قول:
اما همشون وقتی که تبدیل می کردند صدا نداشت!
اگر نرم افزاری پیدا کردم که بعد از تبدیل صدا داشت حتما معرفی میکنم!
من با برنامه فوق تنظیمات رو انجام دادم اما اررور میده!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 222 را ببینیدنقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
دوست عزیز
آیا دو نکته فوق را رعایت کردید!؟
• اسم فیلم و اسم subtitle یکی باشد و همه فایل ها در یک پوشه باشند.
• فعال کردن زبان فارسی دقیقا مطابق شکل (پست 605) در windows
در برنامه نوع subtitle را تعیین کنید و
زبان عربی و Persian را مطابق با شکل ارائه شده تنظیم کنید و بقیه پارامتر ها را تغییر ندهید.
اگه با توجه به نکات گفته شده باز error داد احتمالا فیلم و subtitle شما (بخصوص اگه sub/idx است) با برنامه فوق سازگار نیست. که در PDF ارائه شده در (پست 605) به این نکته اشاره شده.
و اگر روی تمام فیلم ها error دارید به احتمال زیاد ایراد از سیستم شما می باشد.
برنامه AVIAddXSubs یکی از کاربردی ترین برنامه ها برای رفع مشکل subtitle است.
خروجی این برنامه فایلی است با فرمت .divx که اگر دستگاه شما ( LCD, homeCinema,.. ) این فرمت را پخش و subtitle آن را نشان دهد آنوقت پی به ارزش این برنامه خواهید برد.
تمامی برنامه های ارائه شده در پست 605 در تاپیک ها و فروم های دیگر نیز مطرح شده و از برنامه های متدوال برای رفع مشکلات زیرنویس های فارسی می باشند که lcd ، سینماخانگی و ..، قادر به پخش آن نیستند.
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
در ارتباط با پست 605
-------------------------
Codec
با نصب برنامه K-Lite Codec می توانید تمام فرمت های تصویری را از جمله mov, rmvb , mkv, ts, 3gp و .. به راحتی با windows media player و یا با استفاده از media player classic خود برنامه K-Lite ببینید و دیگر نیازی به نصب برنامه هایی مثل powerDVD, jetaudio, kmPlayer و .. نیست.
TS
اگه با برنامه winAvi برای کانورت TS مشکل دارید از برنامه emicsoft video convertor برای کانورت TS استفاده کنید.
کد:http://www.4shared.com/file/190776142/dd3fd213/Emicsoft_Video_Converter_v4006.html?s=1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من جدیدا یک دستگاه ال سی دی سامسونگ گرفته ام و نوشته های این سایت رو هم کم و بیش مطالعه کردم .
ولی چند تا سئوال برام کاملا حل نشده :
1- آیا این دستگاه ها خروجی hdmi برای ال سی دی دارند ؟
2- این دستگاه به تلویزیونی که خودش کنترل برای پخش داره متصل میشه . پس دیگه چرا خودش هم کنترل داره ؟ برای تعویض کانال مگه نمیشه از کنترل تلویزیون استفاده کرد ؟
3- این دستگاه چه جنبه ای برای تلویزیون داره ؟ منظورم اینه که میشه از روی فلشی که بهش وصل شده براحتی فیلم پخش کرد و عکس دید و یا کانالها رو ضبط کرده و روی کامپیوتر دید ؟ ( یعنی آیا مثل یک دستگاه دی وی دی پلیر یا ذخیره کننده اطلاعات عمل میکنه ؟ چیزی بسیار فراتر از یک آنتن ؟ ) .