ای بابا داریم کم کم به انتشار بازی نزدیک میشیم اما هنوز خبری از نسخه Pc نیست:45:
بابا راکستار دلت میاد ما اینجوری بشیم.ناراحت مایوس.
اما بیخیال دنیا 2 روزه فوقش رو Xbox بازی میکنم هر چند خیلی دلم میخواد رو Pc بازی کنم.
اما باز بیخیال دنیا.....
:7:
Printable View
ای بابا داریم کم کم به انتشار بازی نزدیک میشیم اما هنوز خبری از نسخه Pc نیست:45:
بابا راکستار دلت میاد ما اینجوری بشیم.ناراحت مایوس.
اما بیخیال دنیا 2 روزه فوقش رو Xbox بازی میکنم هر چند خیلی دلم میخواد رو Pc بازی کنم.
اما باز بیخیال دنیا.....
:7:
بله تبلیفات شروع شده و هزینه زیادی هم بابت تبیغات کرده.
این رو هم بگم که سایت IMDB خیلی معتبره و هر تبلیغی قبول نمیکنه حتی تبلیغ فیلم ! جالب بدونین این سایت فقط تریلر 3 بازی رو تا بحال در صفحه تریلر هاش گذاشته : Mass effect 3- Max Payne 3 - GTAV
دوستان تا بازی عرضه نشه و فروش مورد نظر راک استار رو نکنه اونها به هیچ عنوان برنامه های آتیشون برای بازی اعم از DLC ها و عرضه بازی برای PC . XONE , PS4 رو اعلام نمیکنند.
فقط امیدوارم واقعا برای پی سی بیاد .. چون حرکتی که برای redemption زد اگر برا اینم بزنه.. باید بریم یه کنسول بخریمنقل قول:
هر ساله قانون همین بوده که مسخره بازی کنه و یک ماه بعد برا پی سی بده .. اما با نزدن بازی قبلیش برای پی سی من یکی رو لاقل نگران میکنه :n22:
نسخه تبدیل شدش برای پی سی همون موقع اومد.نگران نباش اینم میاد.نقل قول:
آره ، چهار نخسه ش اومد اصن :n09:نقل قول:
نصف پستهای این تاپیک ;
"برای PC میاد ؟"
"خداکنه برای PC بیاد ؟"
"چرا برای PC نمیاد ؟"
هرچی باشه این بازی اگرم برای PC بیاد برای اجرا در حد متوسط هم فکر می کنم سیستم بالایی بخواد شاید گرونتر از یک کنسول .(می گم شاید من زیاد تخصصی ندارم)
پس چند ماه صبر کنید امکان داره اوضاع اقتصادی بهتر بشه ، کنسولای جدید هم میان این قدیمیا ارزون تر می شن اون موقع برین کنسول بخرین اینقدر GTA و RDR بازی کنید تا از نفس بیفتین تازه کنسولا اینقدر بازیهای انحصاری قشنگی دارن که نگو ... خواهشن اینقدر PC را خوار نکنید.
جالبتر از همه چی اینه که بازی ها رو مفتی مفتی می خرن تازه طلبکار راک استار هم هستن.(البته منم مفتی می خرم سوء تفاوت نشه)
+مدیرای عزیز هم اگه امکانش هست یه تاپیک بزنن بنام GTA و PC تا دوستان برن اونجا هرچی دلشون می خواد گریه زاری و ناله کنند باشد که اینقدر این شان PC را پایین نیارن .
این چیزا بیشتر به لابی های راک استار بر میگرده نه خود بازی.نقل قول:
دوستان نمیدونم در جریانید یا نه!
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارن برا منتشر شدن بازی به روی PC امضا جمع میکنن بد نیست یه سری بزنین!
یه تریلر از بازی دیدم
نمی دونم چرا در نماهای بالا از شهر یاد بازی های simcity یا این بازی های مدیریت شهری می افتادم!!!!!!!!!
ارتباطی بین موتور گرافیکی،سازنده ها یا ...بین این بازی و اون مواردی که گفتم داره؟!!!