اینم عکس از دانلود همزمان کرنل با idm :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم پینگ من از 4.2.2.4 :
Printable View
اینم عکس از دانلود همزمان کرنل با idm :نقل قول:
اینم پینگ من از 4.2.2.4 :
موضوع بحث و دعوای یه تعداد از دوستان هم الان همین عددیه که idm میده الان برای یه تعداد از دوستان ملاکه ولی همون عدد خودش موضوع یه اختلاف تکنیکیه....نقل قول:
منم حرف دوستایی که idm رو ملاک نمیزارن قبول دارم چون نت همش دانلود از چند تا سرور خاص نیست .....
وبگردی و داشتن پینگ خوب هم از ملاکهای یه سرویس مناسبه... آیا این واقعاً قابل انکاره؟
عزیزم کاش صفحه قبل هم میخوندی, به هر حال آقای تک کانکشن الان همه isp های حداقل شهر من معیار سرعتشوننقل قول:
چند کانکشنه! حالا هی شما هی بیا این حرف رو برای بار هزارم بزن! خوب عزیز من وقتی دولا پهنا بات حساب میکنن تو این
خراب شده میخوای ما هم بریم به نشانه اعتراض اینترنت رو ترحیم کنیم؟!! بابا همه فهمیدیم معیار ایده آل سرعت همون تک کانکشن
که اون isp شما که خیلی هم پشتیبانیش خداست و اسمشم به ما هم نمیگی داره میده. آقا دسته ما کوتاس.
بزار ببینیم این همشهری بنده خدا خودم که از همین نوین نت داره میگیره مشکلش چیه!
میثم جان من میگم این کارا رو انجام بده بخاطر اینه که بفهمیم مشکل چیه!نقل قول:
چشم اینکارا رو هم انجام میدم ....
اما در مورد کرمانشاه یه سری مشکلات قدیمی مثل پینگ یوده برای مخابرات که هست بقیه کاربرا مشکلی ندارن!
همین امروز کاربر نامحدور 1 به 10 حسابگر تست گذاشت .... دانلودشم مثل همیشس... بچه های مخابراتم از دانلود راضی راضین!
اولین مسئله. چرا اسم سرویست T1.413 به جای اینکه adsl2+ باشه؟ اطلاعات من دقیق نیست چون تخصصی
ندارم ولی تا اونجای که میدونم T1.413 از اولین استانداردهای adsl بوده که سال 95 ثبت شده. حالا اینم پیگیر باش
ببین چرا adsl2+ نیست. من سرویس 64 و 128 هم دیدم که دیگه adsl2+ بودن! البنه اون اسناندارد تا 15 مگا بیت هم
ظرفیت داره.
کدام مرکز هستی؟ زنگ به پشتیبانی که زدی, اولا با دختراش اصلا حرف نزن بگو میخوام با یک پشتیبان
مرد اگه ممکنه صحبت کنم. دخنراش واقعا بی سوادن و مثل طوطی یه چیزایی میگن!
بگو میخوام با آقای حقیقی صحبت کنم. مشکلت رو قشنگ بگو و بگو که سرعتم از حداقل هم کمتره. اگه اسم
1 به 10 آورد بگو ترافیک مخابراتت رو چک کنه. احتمالا یک برنامه بت معرفی میکنه که دانلود کنی که باهاش بتونه
سیستمتو کنترل کنه. بعد از چک کردن نویز و پایین آوردن پروفایل احتمالا مشکلت حل بشه.
قبل از راه اندازی نوین نت همچین مشکلی نداشتی؟ من یکبار این مشکل رو داشتم اشکال از ویندوزم بود وقتی کامپیوتر تست
می کردم سرعتم 512 بود ولی وقتی با وای فای گوشیم تست میکردم 3 مگ بود!! ویندوز عوض کردم درست شد!
وضعیت تایم اوتت چطوره؟
--------------------- ویرایش--------------
خوب پینگت که معمولیه با تایم اوت کم که این خودش تو کرمانشاه یعنی خوب. خودت که میدونی!
در ضمن سرعت باز کردن صفحه و بیشتر به پینگ و تایم اوت بر میگرده تا به سرعت سرویست.
الان تو با چند کانکشن از سرور تقریبا خوبی تا 175 کبلو بایت داری دانلود می کنی.
ببین سرعت تک کانکشن از نظر تکنیکی منطقی و قابل قبوله ولی روی کاغذ. الان تو همین کرمانشاه کدام isp
داره سرعتش رو بر اساس تک کانکشن میده؟! اینجا ایرانه و بدتر کرمانشاهه.
در ضمن اینم در نظر داشته باش که سرعت دانلود به سروری هم که داری ازش دانلود میکنی بستگی داره.
به عنوان یک مثال ساده تفاوت سرعت دانلود از سرورهای پرمیوم رپیدشیر رو با سرورهای آزادش مقایسه کن.
به هر حال نوین نت شرکا خیلی با حالی نیست. ولی تعرفه هاش و سرعت و پینگ داخلیش که برای یکی
مثل من خیلی خوبه. حداقل تو کرمانشاه بهترین نباشه جز بهترین ها هست.
ممنون آرش جان از شما و همه دوستایی سعی کردید اطلاعاتتون رو برای حل مشکل با دیگران تقسیم کنید تشکر می کنم ...
از اونچه گفته شد یه نتیجه گیری برای من باقی میمونه و اینکه در اولین فرصت که یه پورت خالی توی شهرم از هر کدوم از isp های مخابرات، پارس ،صبا و یا شاتل خالی بشه بدون اتلاف وقت نقل مکان کنم...
نوین نت خیلی با ما سر سازگاری نداره.... حداقل برم به یه جایی که پشتیبانیش نگه پینگ 260 خوبه که!! با سیم کارت ایرانسل پینگ 300 داشتم !!
نمی خوام خیلی عامل تخریب این شرکت نوپا بشم.... بقیه حرفا رو تو پیج شهر کرمانشاه میگم و منتظر میشم بقیه که تازه سرویس گرفتن هم نظر بدن شاید من خیلی بدشانسم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، بهترین تست سرعتی که تا الان اینجا گذاشتی هم از اون چه که باید باشه خیلی کمتره! پس بدون کلا این سرویست مشکل داره به صب و شب ربط نداره :20:نقل قول:
عزیـــز !
من کارای که آرش گفت رو انجام میدم ولی شما پست 601 من رو بخون .... میبینی سرعت برای چند ساعت توی صبح خیلی خوب شد و این تمام فرضیات شما و همکاران شما در نوین نت که سیستم من، خط من و ... مشکل داره رو رد میکنه!
طرف تو پشتیبانی میگه محدود رو 1 به 10 بستیم قرار نیست حتی همون 512 رو داشته باشید!!
اولین پیشنهادی که بت دارم اینه که یه چک کن ببین بین دوربریات (از نظر مکانی) کسی هست نوین نت داشته باشه؟ سرعت اون چطوریه؟ احتمال داره کلا منطقه شما مشکل داشته باشه با نوین نت.
این قضیه T1.413 رو حتما به نوین نت اطلاع بده یه چک بکنن چون احتمالش هست که مودم تو استاندارد رو اشتباه تنظیم کرده باشه. یعنی نوین نت داره با استاندارد ADSL2+ واست سرویس میده در حالی که مودم تو با T1.413 دریافت میکنه. تو این حالت هم اینترنت کار میکنه ولی کیفیتش خیلی پایین میاد.
کاری که میتونی بکنی اینه که هم با یه مودم دیگه و هم با یه سیستم دیگه سرعت اینترنت ـت رو تست کن ببین درست میشه یا نه. اگه میتونی از ورودی تلفن های دیگه هم امتحان کن. چون جدا این سرعتی نیست که باید داشته باشی :20:
نقل قول:
فدای محبت و مهربانی هات گلم ....
راستش با این پستی که میدم تموم فرضیه ها رو میخوام نقض کنم .... تست ساعت 7:50 صبح ... پهنای باندی که اسپید تست نشون میده 2.09 مگ !!!!!!!! و 1.76 مگ!
سرور میلان:
سرور فرانکفورت :
می بینید ؟ استاندارد مودم ... خود مودم.... سیستم ... خط .... همچی ثابته ...... اگه واقعاً پهنای باند اختصاصی مشکل نداشته باشه تو تست کاملاً مشخص میشه !
حالا هرچی ساعت به 12 ...18 و .... نزدیک شه میاد پایین این پهنای باند ما!!
(راستی یه چیزی! الان ساعت دانلود رایگانمه!! بدرد من نمیخوره چون چیزی برای دانلود ندارم ولی انصاف حکم میکنه اینو بگم تا همش از بدی ها نگفته باشم ... حداقل برای کسایی که فقط دنبال دانلودن خوبه...)
نقل قول:
نه ممکن صبح خوب باشه بعد ظهر و عصر و شب خراب این کارهایی رو که میگم رو بکن:
1 برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تست بگیر صبح و ظهر و شب از تمامی نقاط ایالات متحده
2 با استفاده از مرورگرت که فرقی نمیکنه چی باشه فقط اخرین اپدیتش باشه برو و تست این سرورها رو برام در ساعات 10 صبح 12 صبح 3 ظهر 6 عصر و 10 شب و 3 صبح برام بگیر البته هر کدوم که تونستی ولی بهتره 24 ساعت یک روز وقت بگذاری و این کارو بکنی
سرور اپل:
سرور ماکروسافت:
سرور لینوکس:
3 برو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همانطور که بلدی از سرورهای اروپایی تو بازه ساعات بالا که گفتم مجددا تست بگیر
نتایج بده به من که منتظرم تا راهنماییت کنم
مشکل تو 4 چیز پیاده میشه اگر نتایج بالا فرق داشت:
1 اشکال از تجهییزات و روتر شرکت اینترنتیتان
2 داستان این گوگل و بستن بعضی از پورتها و عدم ثبات ان....
3 روتینگ بین الملل و کشورها و تبادل isp ها به همدیگر
4 ترافیک پهنای باند
دوست خوبم italodance
بابت وقتی که گذاشتی برای کمک به من ممنون .. ایشالا خدا دختر خوب نصیبت کنه که از یه اینترنت 100 مگ هم بهتره....
بابت مشکلم امروز یه مکالمه با عزیزان نماینده در شهرم داشتم بعدش نیم ساعتی خطم قطع شد! بعد وصل شد و از وقتی دوباره وصل شد اینبار وضعیت خوبی پیدا کردم (البته گاهی بینش خراب میشه ولی بیشتر کفه سریعش سنگینی میکنه)
اینم تست ساعت 1240 :
سرعت دانلود هم با مرور گر اپرا (جدیترین نسخه) از سایت اپل حدود 110 تا 115 میشد...
شاید برای قضاوت فعلاً زود باشه باید ببینم این وضعیت چقدر دوام میاره.
اما یه چیز ثابت شد بهم : 99 درصد مواقع علت کمبود سرعت رو در ISP جستجو کنید! وگرنه من همونم که دیرو تستام همه 200 بود بقیه دوستان 1 مگ به بالا !
به سلامتی که سرعت شما هم درست شد
خوب بود که همون اول به پشتبانی میگفتین من اینجوری موارد زیاد سرم اومده:31:
البته همون اول به پشتیبانی گفتم... متن مکالمه هم تو صفحات قبل گذاشتم!!نقل قول:
پشتیبانی گفت : ما محدود رو 1 به 10 میبندیم اصلاً قرار نیست 512 واقعاً همیشه 512 باشه! بقیه بحث هم نتیجه نداشت و من تشکر کرده و قطع نمودم!
امروز بار دوم بود ولی هنوزم بگیر نگیر داره ... میگی نه بیا:
فعلاً صبر کنید تا شب ببینم میشه گفت مشکل رو حل کردن یا نه؟!