[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] aziz khob man mikham pm bedam be jiks ke azash yechizi beporsam (manam : blue_star rayis) bad mikham 20 post beshe ke betonam
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] aziz khob man mikham pm bedam be jiks ke azash yechizi beporsam (manam : blue_star rayis) bad mikham 20 post beshe ke betonam
هر کسی که باشی به من چه ؟ میخوای اسپم بدی این جا نده برو یه جای دیگه اسپم کن همش
خوب برو تو تی پیداش کن چرا این جا میگی ؟؟
دوستان سرور درست شد ؟ اخه من چند تا سرور خارجی باحال پیدا کردم الان لول 32 ام خیلی باحاله اگه درست نشده بیاید اون جا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم انقد اسپم نده یا اگه میخوای پست هات 20 تاشه برو توی یه تاپیک دیگه اسپم بده
تاپیک رو به گند کشیدی
پست های منو چرا پاک می کنید...!!!
به حر حال......سرورا کی دوروست مس شن..
mehrankhanhoy کدوم سرور های خارجی میری بگو منم بیام...
ممنون
سرور های kog lvl منظورته ؟
آموزشش اینطوریه":
اول ثبت نام می کنی بعد ماگ این میشی:
register name passworld/
login name pass/
بعد انقدر میکشی که لول آپ میشی یعد میتونی چیزی بخری:
upgr gun/
upgr rifle/
و.....
اگه خواستی اینطوری نباشه بورو n client رو دانلود کن بعد lua کوج لولو بریز تو lua بعد حله
یه سوال چه جوری میشه از صفحه ی لپ تاپ مثلا وقتی تو tee world هستم عکس بگیرم با لپ تاپ
میشه فایلی که تو lua رو میریزید آپلود کنید یا لینک دانلودشو بدید ؟
اخه اومدی تو بازی لول 105 بودی با اون پینگت هم غیر ممکن بود معلوم بود بات داری :31:
اینو بده منم لول ام بره بالا
برو word رو باز کن بعد بزن دکمه ی ya pause break ya print screen sys rq
مهران جان من با بات بازی نکردم 1 سالییه بازی میکنم تازه بالا ترین لول 1000 هستش اگه خواستی lua دانلود کنی برور سایت:
nclient.l-lvl.com
بعد برور تو extra
کوج رو پیدا کن
فررجی نشد....
دوروست توضیح بده
خوب من الا ن /upgr gun زدم کلی گان ام لول 35 هستش اما جونم 1 دونه چطوری اونو زیاد کنم ؟