نشانه های نقطه ی آسایش خاطر براتون چیاست ؟ از نظر زمانی و اعداد شاخص و جو کلی سهامدارا ؟
Printable View
نشانه های نقطه ی آسایش خاطر براتون چیاست ؟ از نظر زمانی و اعداد شاخص و جو کلی سهامدارا ؟
از این دسته خبرها مثه همین جنگ روسیه و امریکا و امثالهم همیشه وجود داشته.نمیشه گفت که مقلا من وقتی وارد میشم که خبرهای بد نباشه اینده رو که نمیشه کامل پیش بینی کرد چه بسا زد و یه مسیله ی دیگه به وجود اومدنقل قول:
به نظر من با بالا بردن نرخ سود این چند ماهه گذشته و کاهش دادن سود بانک ها سیستم به هدفش رسید
تعریف من از اسایش خاطرنقل قول:
از نظر اماری و شاخص هم چند ماه قبل گفتم بین 60 تا 70 هزار واحد و هنوز رو حرفم هستم اما از نظر زمانی چیزی رو نمیتونم مشخص کنم ( نظر شخصی که میتونه کاملا اشتباه باشه )نقل قول:
نقل قول:شما اصلا به صحبت من توجه نکردینقل قول:
من هرگز نگفتم من فقط زمانی وارد میشم که خبر بد نباشه چنین چیزی غیرممکن هست
بحث من جوء حاکم بر بورس و سهام داران هست
------------------------
این رو هم اضافه کنم که چون من مولتی بازار کار میکنم سخت قانع میشم دویاره مثل سابق سهامداری کنم هرچند که همین الان هم برای نوسان گیری سهام میخرم
معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییسجمهور خبر داد که رییسجمهور در هفته جاری بعد از بخش خبری ساعت 21 به صورت مستقیم با مردم در ارتباط با مهمترین مسائل داخلی و بینالمللی گفتوگو خواهد کرد.
پرویز اسماعیلی افزود: رییسجمهور در این گفتوگو در ارتباط با مهمترین مسائل مربوط به حوزه اقتصاد از جمله رویکرد دولت در بحث اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی،اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانهها، مسائلی مانند تولید، حمل و نقل، سلامت و همچنین رویکرد دولت درباره مسائل سیاست خارجی از جمله تعامل با کشورها و نهادهای بینالمللی و همچنین مسائل فرهنگی با مردم سخن میگوید.
گفتنی است این سومین گفتوگوی زنده روحانی با مردم پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید است.
منبع : اکوبورس
آقای شهنام نیا مدیر مالی شیر پگاه اصفهان در گفتگو با خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عنوان کرد که از سوی دولت گزارشی جهت افزایش نرخ لبنیات در سال 93 به دست ما نرسیده است . با این وجود با توجه به فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها و افزایش 15 درصدی دستمزد و سربار و هم چنین طبق روال سال های اخیر تا اواسط خرداد ماه 93 ، منتظر افزایش نرخ لبنیات از سوی دولت خواهیم بود .
شهنام نیا افزود: امید است با کاهش تحریم ها ،دامداران در خصوص تهیه علوفه و نهاده های دامی وارداتی مشکل چندانی نداشته و در سال جاری با کمبود علوفه دامی مواجه نباشیم. با این وجود طبق سنوات گذشته فقدان علوفه دامی تاثیری برقیمت لبنیات نخواهد گذاشت زیرا دامداران در صورت بروز چنین مشکلی از سوی دولت یارانه دریافت می کنند .
وی هم چنین ادامه داد که صنعت لبنیات در سال های اخیر از جمله صنایعی محسوب می شد که حاشیه سود کمی را شامل حال خود کرده بود و بخش عمده ای از این حاشیه سود توسط دولت پشتیبانی می شد. در این صورت اگر دولت در صنعت لبنیات حمایتی نداشته باشد تمام شرکت های لبنی نه تنها سودی نخواهند داشت بلکه زیان هم گریبان آنها را خواهد گرفت .
مدیر مالی شیر پگاه اصفهان در خصوص مجمع عمومی شرکت اظهار کرد که تاریخ مجمع 31 اردیبهشت ماه سال جاری می باشد ولی در خصوص سود تقسیمی تصمیماتی گرفته نشده و مقدار DPS پیشنهادی (سود تقسیمی) طبق روال سال های پیش خواهد بود .
به گزارش خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با بررسی روند معاملات این شرکت می توان مشاهده کرد که از تاریخ 20 اسفند ماه سال 92 روند معاملات این سهم نزولی بوده و تقریبأ از 700 تومان به 540 تومان رسیده است. این در حالی است که در اول اردیبهشت ماه 93 کمترین مقدار را از مرداد ماه 92 تا کنون داشته است. هم چنین طبق معاملات سه ماه اخیر این شرکت بیشترین قیمت این سهم در تاریخ 11 دی ماه 92 و در حدود 900 تومان بوده است .
از کجا میشه فهمید که سهامی را حقیقیها دارند خرید و فروش میکنند یا حقوقیها؟
سهام شناور آزاد چیه؟
امیدوارم با صفحه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آشنایی اولیه رو داشته باشید ....نقل قول:
هر نمادی یک صفحه اختصاصی داره ...
به عنوان مثال این صفحه ی "پارسان" هستش ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قسمتی که با رنگ قرمز دورش خط کشیدم و با عدد 1 مشخص کردم میتونید خرید و فروش حقیقی و حقوقی رو ببینید .
قسمت دو هم همون سهام آزاد شناوره ...
در واقع اون بخش از سهام که نقده و در بازار معامله و خرید و فروش میشه ، اگه اطلاعات و توضیحات بیشتری میخواین ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبه .
ممنون برای جوابات،
چطور میتونم شرکتهایی که بیشترین سود را در مجامع سال یا سالهای گذشته دادهاند در این سایت پیدا کنم؟