ممنوننقل قول:
اون مورد اول مثلن تفاوت معنایی could و should چی میشه؟
یعنی منظورم اینه که از لحاظ مفهوم اگه تفاوت دارند ؟ تفاوتشون چیه؟
Printable View
ممنوننقل قول:
اون مورد اول مثلن تفاوت معنایی could و should چی میشه؟
یعنی منظورم اینه که از لحاظ مفهوم اگه تفاوت دارند ؟ تفاوتشون چیه؟
ببین با would میگه : انیشتین و ... روی این تئوری کار کردند بدون اینکه به فکرشون بیفته که این با واقعیت های (دنیای ما) ارتباط داره و جور در میادنقل قول:
حالا با could : انیشتین و ... روی این تئوری کار کردند بدون اینکه به فکرشون بیفته که این می تونه با واقعیت های (دنیای ما) ارتباط داره و جور در بیاد
حالا با should : انیشتین و ... روی این تئوری کار کردند بدون اینکه به فکرشون بیفته که این احتمالا/باید با واقعیت های (دنیای ما) ارتباط داره و جور در بیاد (... یعنی در اون موقع این اعتقاد رو داشتند یا این احتمال رو میدادند)
سلام دوستان...
ببخشید میشه درباره پسوندها مثل (al - tion - ly , etc )توضیح بدید؟
مثلا جمله های زیر درسته ؟
I agree with you completely
Have complete the report yet?
I have to complete confidence in Dr.Lee
یا
She looked at us strangely
I hate being a stranger in a new city
راستش توی اینها گیج شدم، نیمدونم ازشون چطور استفاده کنم.
ممنون.
ly در اینجا برای تبدیل compelete به قید اومده...مثل quick و quicklyنقل قول:
I agree with you completely
یعنی من کاملا با شما موافقم...
این جمله چرا اینجوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟!نقل قول:
Have complete the report yet?
منظور present perfect هست ؟ پس ضمیرش کجاست ؟؟!
اگر جمله present perfect باشه ( و درست باشه، که فکر نمیکنم ) compelete بایس با ed بیاد که نیومده...
در ضمن چیزی بهش اینجا اضافه نشده و هرچی که هست برای خود کلمه هست...به هر جهت اساتید اگر با ساختار این جمله آشنا هستند ، خوشحال میشیم از علمشون استفاده کنیم:11:
ببین یه چیزی...کلا تو زبان..هر زبانی که باشه...فهمیدن معنی خیلی به درک کمک میکنه...نقل قول:
I have to complete confidence in Dr.Lee
اینجا هم complete در جای فعل و بدون هیچ تغییری اومده...چرا فکر میکنید که پسوند داره ؟؟! شاید من روشن نیستم:20:
ترکیب فعلهایی که برای بیان اجبار به کار میرن :
pronoun + have to + verb
اینم دقیقا و عینا همان جمله ی اول هستش...نقل قول:
She looked at us strangely
یعنی ly ، پسوند قیدسازه...
بازم:18::18:؟؟؟!نقل قول:
I hate being a stranger in a new city
stranger به معنای غریبه هست...معنی جمله هم میشه " من از غریبه بودن در یک شهر جدید بدم میاد "
er هم برای خود کلمه هست و هیچ ربطی به پسوند نداره...
//////
ببین عزیز ما کلا یه سری پسوند و پیشوند داریم که یه سریاشون اسم سازن ( مثل tion )
یه سریاشون صفت سازن ( مثل ous در famous که fame به معنای شهرت رو به famous به معنای مشهور تبدیل کرده )
برخی فعل سازن..بعضی قید سازن...تعدادی هم منفی کن و ... داریم...
چند سال پیش شبکه آموز به طور کامل اینا رو گفت ولی من یادداشت نکردم:13:
ولیکن شما میتونی پیدا کنی اینا رو ( گرچه نیاز صد در صد و حیاتی به حفظ اینها نیست...فقط باید یاد بگیرید که مثلا mis پیشوند منفیسازه که بتونین تو جمله متوجه منفی شدنش بشید )
در ضمن باید دامنه ی لغاتتون رو کمی بالا ببرید که مثلا er در stranger رو با پسوند صفت تفضیلیه er اشتباه نگیرید...
امیدوارم تونسته باشم در حد خودم کمکی کرده باشم:11::11:
خیلی ممنون.. لطف کردید.نقل قول:
در مورد جمله دوم حق با شماست ضمیرش جا افتاده بود.
? Have you complete the report yet
شرمنده واقعا سوال های من خیلی مبتدیانه هست... من خیلی نیست که زبان میخونم :blush:
در ماضی نقلی present perfect شما باید از اسم مفعولی (past participle) استفاده کنی پسنقل قول:
? Have you complete the report yet
have you completed the report yet????
بعدشم اگه به خواد به صورت صفت هم بیاد باید از افعال to be استفاده بشه !!
سلام.
سوالی داشتم راجع به استفاده از فرم ing دار فعل Have در ابتدای جمله که در چه مواقعی کاربرد داره و اگه جمله بخواد ترجمه بشه به چه صورته؟ متاسفانه نمونه ای از این نوع جملات در حافظه م نیست ولی بعضی جاها دیدم، با تشکر.
سلام
من زمانهای انگلیسی رو با فارسی رو مقایسه کردم.
ولی نتونستن برای بعضی زمانهای فارسی معادل پیدا کنم و اینکه بعضی زمانهای انگلیسی مثل گذشته ساده برابر مثلن دو تا زمان فارسی هست.
در هر صورت از نوشته ها عکس گرفتم! یه نگاه بکنید ببینید درسته و اگه میشه کاملش کنید.
کد:http://rapidshare.com/files/273762766/000.zip.html
اگه ممکنه در مورد passive یه توضیح بدید
windows is cleared everyday
پنجره هرروز تمیز میشود
windows was cleared everyday
پنجره هرروز تمیز میشد
درسته ؟
ممنون میشم اطلاعات بیشتری بهم بدید
معمولا وقتی جمله ای میخواد با فعل شروع بشه از شکل gerund اسم مصدر یا همون ing دار استفاده میشه و به تبع شما همون طوری که مصدر رو معنی میکنی اون رو هم معنی میکنی !!نقل قول:
من چند تا مثل می زنم شما خودت دستت میادنقل قول:
محتوای مخفی: چند تا مثال
تکمیلی
محتوای مخفی: تکمیلی