18.5میشم پس:|
Printable View
18.5میشم پس:|
افتضاح : |
19.25
گزینه 2 اس ام اس دادین واسه فیزیک من خودم ندیدم نفهمیدین چند درصد شد؟ :44:
واقعا الان کیلد سوالات را دیدم اعصابم خورد شد می شوم 17 .
ولی سوال اخری که سوال 37 است زده است نمودار را رسم کنید و اجزای جمله که نهاد و مفعول و متمم و فعل است را در زیر نمودار باید مشخص می کردیم و این خودش کلی کار داشت
حالا امده است برای این همه کار فقط .25 صدم در نظر گرفته است و گفته است باید هسته را هم مشخص می کردید در صورتی که در سوال نبود و یک نمره این جوری از خیلی ها کم می شود .
این جور من می شوم 16 اگر واقعا از هسته کم کنند نگفته بودند
من کلا نمودار را کشیدم و بعد خط ها را اوردم پایین و نهاد و مفعول و متمم و فعل را مشخص کردم دیگر نزدم کدام هسته است .
در اخر هم در سوال 23 یا 24 هم زده بود کاهس و ابدال در مصوت و صامت را مشخص کنید
مگر کاهش دوست هم نمی شود . زده است املا و انشا مگر املا و انشا حذف تکواژ میان وند نیست .
من زدم دوست چون اگر درست دقت کرده باشیم خیلی وقت ها می گویم دوس چه طوری
16.5 :l
مملكته داريم ؟ 75 صدم سوال 35 و نيم نمره واژه و تكواژ رفت ..
___
نوشتن هسته الزامي نبود ..اگه بارم رو ديده باشي... همون نمودار رسمش با اجزاش ميشد 1.25 كه يعني نمره كامل ..ولي زيرش اينو نوشته كه اگه كسي هسته رو مشخص كرد يه نمره هايي ميگيره ...
ابدال هم كتاب گفته املا و انشا ..ما هم تابع كتابيم ديگه ..ولي حقيقتا دوست هم ميشه ...
این قضیه هسته ی چیه ؟!
نمونه سوال های سال قبل رو دیده باشین بدون اینکه هسته رو بخوان 1.25 بارم داشت . اونوقت این هم باید 1.25 بارم داشته باشه ؟! اگه بخوان این کار رو بکنن دیگه خیلی ............. :|
نه خرداد 90 هم دقيقا همين شكلي بود و زير پاسخ نامه همين جمله رو در مورد اين سوال نوشتن ..
واس همين من هسته ها رو مشخص كردم ...ولي فك نكنم بخوان نمره كم كنن ..چون اصلا گفته نشده بود
ولی من واسه دی ماه 90 رو دیدم همچین چیزی نبودنقل قول:
خیلی عجیبه ... ! اگه بخوان 1 نمره کم کنن خیلی خیلی نامردیه . امیدوارم نیم نمره یا 0.25 کم کنن :|
دوستان منظورشو اشتباه متوجه شدین میگه اگه کسی وابسته های اجزا رو زیر نمودار نیاورد هم نمره کم نکنید نه اینکه باید هسته رو هم مشخص کنیدجناب alicpuسوالی که برای کاهش بود شما باید براساس خود جمله میگفتین. تو این جله دوست کاملا حرف ت خونده میشه بنابراین کاش نداریمموفق باشید
مطمئنی .. ؟نقل قول:
:)
خوبه امیدوار شدم ...