ضمنا اگه اطلاع دارین می تونین بگین چه سیستمی بخرم که کمترین هزینه رو داشته باشه ؟
Printable View
ضمنا اگه اطلاع دارین می تونین بگین چه سیستمی بخرم که کمترین هزینه رو داشته باشه ؟
با سلام. من تو یه شرکتی هستم که بعد از ظهر ها به صورت نیمه وقت می رم اونجا. در حدود 15 تا کامپیوتر داره که فعلا 4 تاشون از طریق D-Link DI-624 که روتر هست و اینترنتش share هستش، به هم وصل اند. حالا سئوال من اینه که چه طور می تونم کاری کنم که هر 15 تا کامپیوتر به Lan وصل باشند ولی فقط همون 4 تا کامپیوتر بتونن از اینترنت استفاده کنند. من به دلایلی نمی تونم ISA Server و Firewall رو نصب کنم. همین طور ویندوز سرور رو هم نمی تونم. یعنی منظورم اینه که صبح ها که نیستم، روتر کار خودشو بکنه و مشکلی پیش نیاد. به فکری تو کلم بود که اون کامپیوترهایی رو که نباید اینترنت داشته باشند رو اینترنت اکسپلوررش رو حذف کنم. ولی اگه اونا بخوان می تونن یه اینترنت بروزر دیگه رو نصب کنند و استفاده کنند. حالا نمی تونم که اونا رو یوزر محدود شده هم بکنم. چون صبح ها که نیستم، ممکنه اونابخوان یه چیزایی رو نصب کنن و از این حرفا...
تازه رییس هم می گه که به هیچ وجه به اونا اینترنت نده!(البته من که دشمن اونا نیستم) حالا به نظر شما من چی کار کنم که شبکه به هم نخوره و بقیه یوزرها هم با داشتن دسترسی به شبکه داخلی(به خاطر پرینت و از این حرفا) ولی به اینترنت دسترسی نداشته باشند؟؟؟(زیاد شد نه؟؟؟خوب باید توضیح مید ادم دیگه!!!).
منتظر نظراتتون هستم.
این هم یه عکس از ست آپ روتر اگه فکر می کنید که می شه از طریق اون بشه توی ورک گروپی که من دارم هنچین چیزی بشه از آب درآورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من چند وقتیه قصد راه اندازی کافی نت رو دارم متاسفانه هر چی تلاش می کنم کسی کمک درست و حسابی بهم نمی کنه :41:خواهش می کنم یکی درست کمکم کنه .
خوب مشکلت دقیقا کجاست؟؟؟
کارکرد اینها دقیقا چیه و آیا سایتی هست که منو کاملا راهنمایی کنه ؟
نقل قول:کد:http://www.ramehr.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=8&id=36&Itemid=65
آقا پس راهنمایی واسه ما چی شد؟؟؟ بد جوری گیر افتادما!!!نقل قول:
فقط با نرم افزار میتونی این کار رو انجام بدینقل قول:
دوست عزیز برای اون 4 تا سیستمی که دوست داری اینترنت داشته باشن Defult Gateway تنظیم کن و برای بقیه تنظیم نکن .
کاربر رو هم محدود کن تا نتونه تنظیمات کارت شبکه رو تغییر بده ! الان دوباره خوندم دیدم نمیتونی محدود کنی
یه کار دیگه هم میتونی بکنی
صد در صد روترتون یعنی همون مودم ADSL روتر دارتون دارای فایروال هست یه بخشی داره به اسم IP Filtering توی اون بخش میتونی ای پی این کاربر ها رو مشخص کنی تا پکت های اینترنتیشون تا دم حجله بره اما همین دیگه بعد اون نره
خدایش نامردیه ولی خوب چه میشه کرد نوع مودم رو برام بفرست همیجا تنظیمات دقیق تر بهت بدم.
این عکس رو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه فیلد ها رم خالی بزاری کلن همه چیه اینترنت رو براش مینده اما مثلا مشخص کنی پورت 80 ای پی فلان سایت فقط اون جا رو میبنده .یا مثلا کل پورت 80 و یا پورت Mesenger رو و ...