سلام
منم بالاخره تموم کردم.
خیلی حال داد.
فقط secret location ها رو نتونستم باز کنم.
هرکی میتونه کمک کنه ...
Printable View
سلام
منم بالاخره تموم کردم.
خیلی حال داد.
فقط secret location ها رو نتونستم باز کنم.
هرکی میتونه کمک کنه ...
من بازی رو گرفتم ولی فکر کنم همون نسخه ی اول کرک SKIDROW داخل دی وی دی هست میخوساتم ببینم اونو بریزم بازی کنم وسط بازی به مشکل می خورم؟؟؟ باید حتما این کرک جدید رو دانلود کنم ؟؟؟
راستی این قسمت desmond jurne چی هست که همین در اون مشکل دارن (اسم یکی از مراحل بازی) ؟؟؟؟
جواب بدید؟نقل قول:
دوستان یک رمزی ترینری چیزی برای این پول مسخره وجود نداره 2 تا رینر رو خودم پیدا کردم ولی اجرا هیچ فایده ای نداشت
متاسفانه یکی از ایرادایی که این شرکتا دارن اینه که تا یه بازیشون فروش خیلی خوبی میکنه هر سال یه نسخه ازش منتشر میکنن تا بیشتر سود کنن :41:نقل قول:
بازی داره واقعا روال نسخه های قبلیشو طی میکنه
داره بدجوری میزنه تو خاکی
قیافه ی اتزیو هم که رو اعصابه.امیدوارم نسخه های بعدی اساسین نابود بشه
به فکر موندگار شدن بازی نیستن !
یه کم از شرکت راک استار یاد بگیرن.
طرفدارای مکس پین رو تشنه نگه داشته و بعد از چند سال میخواد مکس پین 2012 رو بده بیرون.
جی تی ای میسازه هر 4 سال یه بار یه نسخه ی جدید !
بقیه بازیاشم که میده بیرون پر از خلاقیت توی سبک بازی، نمونه ش همین LA Noire.
مطمئنا اگه بعد از مکس پین 2 هر سال میخواس یه مکس پین بده بیرون این بازی اینقد موندگار و پر طرفدار نمیشد.
نسخه ی اول assasin خیلی موفقیت آمیز بود، تا فهمیدن اینجوریه سریع خزش کردن :41:
مثل سریای COD :41:
دقیقا همینهنقل قول:
یعنی واقعا بعضی شرکت ها بیشتر به فکر سود شدن تا ارائه بازی با کیفیت خیلی بالا و راضی کردن طرفداران
رمز موفقیت بعضی شرکت ها که هر چی بازی میدن در حدی goty میشه هم همینه به اضافه یکمی فاصله بین هر شماره از بازی ها و نه اینکه هر سال یه شماره منتشر کنن!
نمونه هایی از این شرکت ها که گفتم هم به طور واضح وجود دارن مثل Valve , Rockstar , Blizzard , Bethesda و ...
الان این شماره از اساسین هم مطمئنا سرگرم کننده ست و خیلی خوبه ولی می تونست بهتر از این باشه. این که دو شماره از اون توی یه سال برای پی سی بیاد دیگه اصلا منطقی نیست!
چی میگین بابا . این بازی نسخه سوم از AC II هستش . چرا نیان زود زود بدن بیرون ؟ قانونش همینه . مثل MW که 3 اش اومد و تموم شد .
واسه نسخه 3 اگه 3 سال منتظر نذاشتن . حالا ببینین .
اینم حرفیه.نقل قول:
امیدوارم واقعا اینجوری باشه :20:
یکی بگه این بازی رو چند ساعته میشه تمومش کرد ؟
دو ساعت هی از این ور باید بری اون ور تا یه ماموریت پیدا کنی.
قبول دارم که بازی خیلی باحالیه ولی من اصلا باش حال نمیکنم :2:
خسته کنندگی بازی همش از اینه که نواوری هایی داشته ولی به جذابیت بازی کمکی نکرده نمونه اش همین بمب رو که گذاشتن دیگه بازی رو از حالت مبارزات melee و اشکار بیرون اورده . یا کند باز شدن منوها و نقشه و صحنه اهسته به نظرم بازی رو خسته کننده میکنه . ازیو هم که پیر شده همش رو اعصابه . سر پیری هم که کم کم داره عاشق میشه .
به قول یکی از بچه ها بازی توی AC Brotherhood کامل بود و دیگه حرفی واسه گفتن نداشت .
راستی صدای اذون رو شنیدید تو این بازی ؟ منظورم توی Desmond Journey بود . به نظرتون چه مفهومی میتونه داشته باشه .
میگم شما که محل سکونتتون پشت کامپیوتره دیگه وقت براتون که ارزش نداره:31:نقل قول:
بشین پاش 10 ساعتی تموم میشه بابا:31: