نبرد برای خرد کردن فرانسه
دور تازه مسابقات مقدماتی جام ملت های اروپا شنبه شب در گروه B رقابت های مقدماتی یورو 2008 انجام می شود که در مهمترين ديدار این گروه ايتاليا به ميزبانی فرانسه خواهد شتافت . جدال اين دو تيم بزرگ که در گروه دوم حضور دارند باعث توجه علاقه مندان به اين رشته خواهد شد ، چرا که دو تيم قهرمان حال و گذشته جهان به مصاف هم می شتابند .
اما علاوه بر بازی ايتاليا با فرانسه كه از حساسيت فوقالعادهای برخوردار است و درباره آن مفصل بحث شده ، اسكاتلند كه با 15 امتياز از 7 بازي در رده سوم و پس از فرانسه و ايتاليا جای دارد ، ميزبان ليتوانی است . در اين ديدار و در بازی 4 روز بعد كه در فرانسه انجام میشود راسل اندرسون مدافع ساندرلند و كنی ميلر مهاجم دربی كانتی غايب خواهند بود .
در ديگر بازی اين گروه ، اوكراين تيم چهارم جدول با 12 امتياز از 6 بازی مهمان گرجستان است و اولگ بلوخين كه آندری ووروبی ، آندری نسماچنی و تاراس ميخاليك را به دليل مصدوميت در اختيار نخواهد داشت ، از وياچسلاو شوچوك مدافع شاختار دعوت كرده تا در بازي امشب به ميدان برود ، همچنين ممكن است براي اين بازيو ديدار روز چهارشنبه برابر ايتاليا و به دليل عدم آمادگي كامل ماكسيم كاليني چنكو، وياچسلاو اسويدرسكي و آندري شوچنكو از بازيكنان جديد ديگري هم استفاده كند
رجزخواني از نوع دونادوني
سرمربی تيم ملی ايتاليا اطمينان دارد كه بازيكنانش با قاطعيت وصفناپذيری تيم ملی فرانسه را شكست خواهند داد . روبرتو دونادونی خطاب به خبرنگاران ايتاليایی و فرانسوی گفت : بازی با فرانسه برای ما بسيار باارزش و مهم است . مطمئن هستم كه شاگردانم فرانسه را به راحتی و قاطع شكست خواهند داد . وی ادامه داد : انديشههای همتای خود را میدانم و برای تكتك تاكتيكهای احتمالی او ضد تاكتيكی ويرانگر دارم . سطح فوتبال ايتاليا بسيار بالاتر از سطح فوتبال فرانسه است . دونادونی افزود : مربی تيم ملی هستم و مشكلات برخی تيمهای باشگاهی به من ارتباطی ندارد .اگر قبلاً با من همكاری میكردند ، اين مشكلات به وجود نمیآمد . مهم برای من و مطمئنا برای همه مردم ايتاليا تيم ملی است و كليه بازيكنان موظف هستنددر خدمت تيم باشند
بازی دو تیم ایتالیا و فرانسه امروز ( شنبه ) ساعت 22:20 به وقت ایران برگزار خواهد شد و این بازی را می توانید از شبکه های ماهواره ای SF2 Switzerland -Polsat Sport- NTV plus Sport -RAI International 3 -TF1 - ViaSat Sport 1
Aljazeera Sport +1 -Sport N -TV2 Sport مشاهده فرمایید
علاقه کاپلو به مربیگری تیم ملی انگلستان
فابیو کاپلو علاقمند است هدایت تیم ملی انگلستان را بر عهده بگیرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، مربی پیشین تیم فوتبال رئال مادرید که در حال حاضر به عنوان مفسر رقابت های ورزشی برای تلویزیون ایتالیا کار می کند، علاقمندی خود را برای هدایت تیم ملی انگلستان اعلام کرد.
برپایه این گزارش، هدایت تیم ملی انگلستان در حال حاضر بر عهده استیو مک کلارن است و کاپلو گوش به زنگ است تا در صورتی که اتحادیه فوتبال انگلستان حاضر به ادامه همکاری با این مربی نباشد، این سمت را دراختیار بگیرد.
وی شایعه جانشینی روبرتو دونادونی در تیم ملی ایتالیا را رد کرد و گفت: دونادونی مربی جوان و با استعدادی است. باید به این مربی اجازه داد تا در آرامش به کار خود ادامه دهد.