-
دومين دوره حضور در جمع توپچيها
هانري مقابل ليدز پا به توپ ميشود
بازيکن 34 ساله و موقت آرسنال در جدال جام حذفي با ليدزيونايتد دومين دوره حضورش را براي توپچيها جشن خواهد گرفت.
به نقل از دیلیاستار، پس از آنکه تیری هانری بازیکن تحت قرارداد تیم ردبولز آمریکا موافقت کرد در فرصت تعطیلی زمستانی سه ماهه لیگ ایالات متحده برای مدت ۲ ماه بازیکن آرسنال شود، رسانهها خبر میدهند که او در بازی ۹ ژانویه (دوشنبه ۱۹ دیماه) در اختیار آرسن ونگر برای انجام بازی برای توپچیها خواهد بود.
در این روز آرسنال با لیدز یونایتد در دور سوم جام حذفی انگلیس بازی میکند و گلزن سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۷ توپچیها میتواند در دومین سری از حضورش در این تیم لندنی یاریرسان ونگر باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
بازگشت او يعني افزايش قدرت آرسنال
سژني: هانري بمب پيشرفت است
دروازهبان لهستاني تيم فوتبال آرسنال باور دارد حضور کوتاه مدت تيري هانري نزد توپچيها تحولات چشمگيري را در اين تيم بوجود خواهد آورد.
به نقل از روزنامه دیلیمیل، چند روز پس از آنکه گلزن ۳۴ ساله تیم ردبولزآمریکا از فرصت تعطیلی زمستانی لیگ آمریکا استفاده کرد و به مدت ۲ ماه بازیکن قرضی تیم سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۷ خود شد، وسیج اسژنی از این اتفاق بسیار استقبال کرد.
او گفت: خیلی خوشحالم تیری بازهم برای آرسنال بازی میکند. حتی وقتی برای ۷، ۸ هفته باشد، بازهم ارزش دارد. بازگشت او از نظر من مترادف افزایش کیفیت آرسنال خواهد بود.
وی ادامه داد: خیلی خلاصه بگویم هانری بمب کیفیت است. او یک تمام کننده قهار است. خیلی هم زیرک و هوشیار است. کسی که به تیم شخصیت والاتری میدهد.
سژنی افزود: هانری به همه بازیکنان خارج و داخل میدان مسابقه کمک میکند. واقعا حضورش به منزله یک موهبت بزرگ برای تیم خواهد بود.
او اضافه کرد: امیدوارم در زمانی که او اینجا است، همه چیز در تیم خوب پیش برود و ما به نتایجی مطلوب برسیم.
-
-
ولکات: آرسنال بدون فابرگاس و نصری تیمتر شد
این بازیکن 22 ساله بر این باور است که توپچیها از زمان جدایی این دو هافبک یکپارچهتر شدهاند.
سایت گل – تئو ولکات ادعا کرده که آرسنال با جدایی سسک فابرگاس و سمیر نصری تیمتر شده است.
جدایی این دو بازیکن و پیوستن آنها به بارسلونا و منچسترسیتی و باخت هشت بر دو مقابل منچستریونایتد باعث شد آرسن ونگر در ساعتهای پایانی نقل و انتقالات چند خرید انجام دهد.
ولکات گفته از زمانی که فابرگاس و نصری باشگاه را ترک کردهاند آرسنالیها سختتر تلاش کردند: «نمیگویم سسک و سمیر بازیکنانی انفرادی بودند؛ آنها کاملا در خدمت تیم بودند. اما هنگامی که دو بازیکن برجسته را از دست میدهید همه بازیکنان با هم متحدتر میشوند.
مربی چند خرید خوب انجام داد و ما حالا تیمتر شدهایم، و هنگامی که توپ را نداریم سختتر تلاش میکنیم.
آمار بازیهای بدون گل خورده ما هم بالاست. حضور توماس فرمالن در خط دفاعی هم بسیار مهم است و او بازیکنی فوقالعاده برای ماست.»
این بازیکن سابق ساوتهمپتون عملکرد دفاعی تیمش را ستوده و میگوید باید بار گلزنی از روی دوش روبین فانپرسی برداشته شود: «تیم باید بیش از پیش گلهایش را تقسیم کند. سمیر و سسک گلهای زیادی میزدند و اکنون فانپرسی بیشتر از همه گل میزند. این گام بعدی پیشرفت ماست.»
-
سلام بچه ها
من مدت ها میشه که زیاد خبرهای باشگاه رو دنبال نمیکنم و وقتی خبر بازگشت هانری رو شنیدم واقعا سورپرایز شدم هر چند که هانری دیگه اون هانری سابق نیست اما حضورش قطعا میتونه به نفع تیم باشه راستی بچه ها از ن قل و انتقالات خبری نیست؟
بالاخره تونستیم بازیکن بگیریم یا نه؟
-
در مورد مصاحبه تئو باید بگم به سایت گل و ترجمه هاش اعتباری نیست، همچین مصاحبه ای رو تو GT هم یادم نمیاد ... ولی اگه همچین مصاحبه ای کرده دمش گرم. عالیه این مصاحبه.
اون دوتا بازیکن اصلا رو آرسنال تمرکز نداشتن ولی الان همه چی تو تیم فرق میکنه.
در ضمن یه چیز خنده دار بگم که رابین ون پرسی تو تیم منتخب فیفا نیست توجه کنید که نیست خنده داره نه ؟؟؟
-
بعد این همه سال آنری بر میگرده تو اولین بازیش گل میزنه.
هنوزم که هنوز آقایی میکنه واسه خودش تو ...
-
آرسنال 1 - 0 با تک تیری هانری به دور بعد صعود میکنه.
چه بازیه احساسی شد این بازی. اون از گل قشنگ تی تی اونم از خوشحالی بعد از گلش.
لینک دانلود گل تی تی:
-
شروع درخشان:آنری در بازی اول گل زد
تيري انري كه پس از 4 سال دوباره به ارسنال برگشته است در اولين بازي خود نشان داد كه چرا بهترين گلزن تاريخ توپچي هاي لندني ست
سایت گل - شروع شد. تيري انري هنوز بوي گل ميدهد.
به گزارش سایت گل ارسنال امشب در جام حذفي انگلستان توانست ليدز يونايتد را با نتيجه 1-0 شكست دهد و به مرحله بعدي اين بازي ها صعود كند.
تيري انري كه پس از 4 سال دوباره به ارسنال برگشته است در اولين بازي خود نشان داد كه چرا بهترين گلزن تاريخ توپچي هاي لندني ست. او امشب در دقيقه 78 اين بازي تك گل اين ديدار را به ثمر رساند.
او گفته كه در اين دو ماه ميخواهد به ارسنال كمك كند ولي مثل اينكه تي تي امده تا دوباره خود را مطرح كند با توجه به اين كه اين بازي اولين ديدار او بوده و طبيعتا هماهنگي زيادي با تيم نداشته به نظر ميرسد تيري مي تواند خيلي چيزها را در ليگ برتر عوض كند.
منتظر هستيم تا ببينيم انري در بازي بعدي ارسنال كه عصر يكشنبه هفته اينده مقابل سوانسي است چه مي كند .
-
جالبه من اصلا در جریان این خبر نبودم که آنری دوباره به آرسنال برگشته و یه دفعه فهمیدم گل هم زده شوکه شدم!
با اینکه در اصل طرفدار چلسیم ولی کلا از خیلی وقت پیش آنری جزو بازیکنای خیلی محبوب من بوده و حتی وقتی به بارسا هم رفت بازی های بارسا رو به خاطر این نگاه می کردم که آنری داره بازی می کنه! کلا از سبک بازیش خیلی خوشم میاد
بدون شک یکی از بهترین بازیکنای تاریخ آرسنال یا حتی شاید بهترین بازیکن تاریخ این باشگاهه
بازگشت آنری به آرسنال هم برای آنری و هم برای آرسنال بهترین انتخاب بود و این که نسبت به سال های اوج خودش یکمی فاصله داره مهم نیست...