باتیستا: مسی در سیستم ما باید مهاجم باشد
سرمربی تیم ملی آرژانتین اعلام کرد پابلو زابالتا تنها تغییر این تیم نسبت به بازی اول مقابل بولیوی خواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – سرخیو باتیستا سرمربی تیم ملی آرژانتین بار دیگر اطمینانش را به خط حمله تیم ابراز کرد و تاکید کرد مسی در سیستم ما باید به عنوان یک مهاجم بازی کند.
در بازی اول آرژانتین با ترکیب لاوتزی، تبس و مسی در خط حمله خود به میدان رفت اما این سه بازیکن نتوانستند کاری از پیش ببرند تا سرخیو آگوئرو به عنوان بازیکن جانشین وارد زمین شد و گل تساوی بخش تیمش مقابل بولیوی را به ثمر رساند تا این تیم از شکست در بازی افتتاحیه رهایی یابد.
باتیستا روز گذشته اعلام کرد برای بازی مقابل کلمبیا تنها یک تغییر در ترکیب تیم انجام خواهد داد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نمی خواهم تغییرات زیادی در تیمم ایجاد کنم. تنها زابالتا به جای مارکوس روخو به میدان می آید و خاویر زانتی هم به سمت چپ می رود."
" این ترکیب تیم ماست و تساوی مقابل بولیوی باعث نمی شود ترکیب تیم را عوض کنم. مطمئنا ما در بازی دوم مقابل کلمبیا بهتر خواهیم بود."
باتیستا در مورد حضور مسی در ترکیب تیم گفت:" مسی باید به عنوان مهاجم برای ما بازی کند. او در بازی قبلی زیاد عقب می آمد. ما باید از استعداد مسی در زمین حریف استفاده کنیم، او نباید برای توپ گیری به خط هافبک بیاید. حضور او در محوطه جریمه حریف بهترین شانس گلزنی را برای ما به وجود خواهد آورد."
بویان کرکیچ در آستانه پیوستن به رم
به گفته مسئولان رم ستاره جوان بارسلونا تا دو روز آینده به این باشگاه ایتالیایی خواهد پیوست
سایت گل – والتر ساباتینی مدیر باشگاه رم اعلام کرد بویان کرکیچ مهاجم بارسلونا در آستانه پیوستن به این تیم است.
بعد از پیوستن لوئیس انریکه سرمربی اسبق تیم دوم بارسلونا به رم او بویان کرکیچ را به عنوان یکی از اهداف خود در بازار نقل و انتقالات در نظر گرفته و به نظر می رسد طی چند روز آینده این بازیکن به جلوروسی بپیوندد.
ساباتینی معتقد است تنها جزئیات قرارداد بویان باقی مانده که چهارشنبه آنها نیز قطعی خواهد شد.
ساباتینی می گوید :" توافقات لازم با بویان انجام شده و فقط توافقات نهایی با مسئولان بارسلونا مانده که آن هم تا چند روز آینده قطعی خواهد شد."
ساباتینی همچنین در مورد پیوستن احتمالی خوزه آنخل بازیکن اسپورتینگ خیخیون که مورد توجه رم قرار گرفته گفت:" او بازیکن اسپورتینگ است و من نمی توانم در مورد بازیکن تیم دیگر اظهار نظر کنم."
عذرخواهي بازيكن جوان بارسا به دليل رسوايي اخلاقي
اين بازيكن 21 ساله يكي از 8 بازيكني است كه به دليل اين رسوايي اخلاقي از اردوي تيم ملي مكزيك براي رقابت هاي كوپا آمريكا كنار گذاشته شدند.
سايت گل- جاناتان دوس سانتوس، بازيكن جوان بارسا، به دليل رسوايي اخلاقي اي كه در آستانه رقابت هاي كوپا آمريكا در تيم ملي مكزيك ايجاد كرد، عذرخواهي كرد.
اين بازيكن 21 ساله يكي از 8 بازيكني است كه به دليل اين رسوايي اخلاقي از اردوي تيم ملي مكزيك كنار گذاشته شدند.
او در گفتگو با سايت اختصاصي باشگاه بارسا گفت:" من تاييد مي كنم كه رفتارمان درست نبوده است. به خاطر كاري كه انجام دادم واقعا متاسفم و از اعضاي تيم، مربيان و همه مردم مكزيك عذرخواهي مي كنم. من اينجا هستم و مسئوليت كاري كه انجام داده ام را مي پذيرم.
من بايد از باشگاهم عذرخواهي كنم و همين طور از خانواده ام. من سابقه خوبي دارم. 9 سال است در اين باشگاه هستم و مشكلي نداشته ام."
من هميشه مقررات را رعايت مي كنم اما ما هم انسان هستيم و اشتباه مي كنيم. من قصد دارم براي جبران اين موضوع در مكزيك و همين طور بنياد بارسلونا كار كنم."
دوس سانتوس به دليل اين موضوع 3000 يورو جريمه شد و براي 6 ماه نيز نمي تواند تيم ملي كشورش را همراهي كند.