سرعت دانلود از سرور های داخلی فوق العاده شده
ولی به یرور های خارچی وصل نمیشه!!!
Printable View
سرعت دانلود از سرور های داخلی فوق العاده شده
ولی به یرور های خارچی وصل نمیشه!!!
سرعت طرح بعثت من امروز رسیده به 15 !!!!!
دیشب که در حد 10 بود.شاتل با همین دوازده سیزده تومن سرعت روزانش تا 400 میره.این مخابرات دیگه شورشو دراورده.
اره دیشب افتضاح بود البته به نظرمی یاد مشکل ازجای دیگه است چون الانم که توساعت رایگان نیستیم همچنان به شدت کندهستش
من چند وقت پیش دیدم سرعتش خوبه یکساله گرفتم.حالا اومدم میبینم سرعت شده 15 به این میگن دزدی تو روز روشن.
دوستان اگه کاری نکنیم مخابرات تا چند وقت دیگه همین طرح های باقی مونده هم بر میداره میگه همون دایال آپ هم از سرتون زیاده.....
الان سرعتش خوبه.
فقط تو ساعات رایگان افتضاح میشه.:n13:
نقل قول:
الان سرعت من و دوستمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتضاحه
سرعتشون افتضاحه قیمتشونم بالاست تازه دلمون خوش بود که نامحدود داریم اونم ریدن توش
پشتیبانیشونم که اصلا پاسخ گو نیست
من رمز ورود به سامانه مشترکین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوضش کرده بودم که دوستان شارژمو کش میرفتن بعدشم یادم رفت چی بود حالا بعد کلی زنگ زدن این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن برو ,اونم دیدم نامحدود دیگه شارژنمیشه؟
بدیشم اینکه من فقط میتونم از مخابرات سرویس بگیرم یا باید با مودم سیم کارتی وصل بشم که درهر دو صورت هزینه میره بالا
دایل اپ رو هم که جمع کردن
دوستان حالا جایی هست شکایتی اعتراضی که رسیدگی کنن
ای باو
این که از دیشب سرعت دانلود و پینگ رو فاتحه اش رو خوندن
امروزم رفتم به قول این دوستموم دیدم این شارژ زیاد کم میشه ازش رمز ورود به سامانه رو تغییر دادم حالا میزنم میگه اشتباهه :n04:
قبلی رو هم که قبول نمیکنه ! چه خاکی به سرم بریزم