سلام..
بچه ها میخواستم بدونم قابلیت 3G در ایران قابله استفاده هست؟
یکم توضیح بدید...
مرسی.
Printable View
سلام..
بچه ها میخواستم بدونم قابلیت 3G در ایران قابله استفاده هست؟
یکم توضیح بدید...
مرسی.
نه ولی میتونین از gprs و edge که سرعتش کمتره استفاده کنین.:31:..3G هنوز بهره برداری نشده:41:نقل قول:
والا من اینو از شما تازه میشنوم!!!!!!!!!!حرف شما درسته ولی مال الان نیست بلکه مال 2 الی 3 سال پیش وقتی که نوکیا n900 رو زده بود و یا گوشیهای آندروئید دیگه که تاچشون هنوز خازنی نبود و اگه هم خازنی بود قابلیت مولتی تاچ نداشت. و واقعا طبق گفته شما با فلش پلیر کار کردن دنگ و فنگ داشت.نقل قول:
مشکل ناسازگاری فلش با اینترفیس های تاچ خازنی.
اگه اطلاع ندارید، ساختار فلش بر اساس دقت نوک Cursor طراحی شده، مثل سیستم عامل های دسکتاپ، و دقت تاچ صفحه های خازنی بسیار پایین تر از نوک Cursor هست، که باعث ناسازگاری فلش با صفحه های تاچ میشه. ارتباطی هم به iOS و Android و webOS و ... (تعصب یوزرهاشون!) نداره.
من گلکسی اس2 دارم صفحه 4.3 اینچش خدایی فلش پلیر هیچ مشکلی نداره نه تاچش و نه دقتش. حالا چه برسه تو یه ال سی دی 10 اینچی تبلت آندروئید.دقتش هم عالیه.این به نظر من یه نوع تلقین برای شما حساب میشه.
:21::21:.نقل قول:
من با اکثر یوزرهای اندرویدی که صحبت کردم اولین کاری که با فلش پلیرش می کنند غیر فعال کردنشه. البته شما رو نمی دونم، ولی تجربه اکثریت این بوده، ریویو های فلش در اندروید هم در اینترنت همین رو تایید می کنه.
اینم تازه از شما میشنوم.الان تو گلکسی اس 2 شما میدونید تو اینترنت فلش پلیر عملکردش چطوریه؟؟
اگه نمیدونید توضیح بدم:وقتی وارد سایت اینترنتی میشی فایلهایی که بصورت فلش پلیرند با علامت فلش سبز رنگ ظاهر میشن و شما میتونید با یه تیک فلش پلیر رو اجرا کنید و اگه هم نخواستین میتونید همینجوری بزارید بمونه.
بالا هم گفتم یکی از دلایل اینکه آندروئید تو internet باعث شده ازios پیشی بگیره همون ساورت فلش پلیرشه.
اونایی که فلش پلیرشون رو هم غیر فعال میکنن حتما اینترنت زغالی دارن.:46:
قسمت اول اینو تو بالا توضیح دادم.بازم میگم من هیچ مشکلی با دقت تاچ ندارم.شاید اونایی که از ال سی دی 3.5اینچ استفاده میکنن به این مشکل بیوفتن ولی تو ال سی دی های 4.3 اینچ به بالا من که ندیدم این مشکلو.نقل قول:
یعنی دقت تاچ شما بالا نیست، چون فلش بر اساس دقت تاچ صفحه های خازنی توسعه داده نشده، این یه مشکل فنی در فلش است. بحث بعدی هم نبود Hardware Acceleration در فلش (در همه پلتفورم ها) است که باعث میشه تک تک پردازش ها توسط پردازنده و بطور نرم افزاری انجام بشه، که هم مصرف باتری رو بالا می بره و هم میزان پردازش رو. یکی از دلایلی که خیلی از یوزرهای اندروید فلش رو غیر فعال می کنند هم همینه (یه تبلیغ فلش بالای یک صفحه، که شما هم متوجه اش نمی شید، باتریتون رو خالی می کنه!)
دوست عزیزم فعلا که باطری asus eee pad transformer برام بهتر از ایپد 2 جواب میده.:46:
حالا کاری با بقیه تبلتها ندارم.که باطری ضعیفی دارن یا نه.
به هر حال سرعت لودینگ پیجها تو بروزر آندروئید قویتر و بهتر از ios هستش.نقل قول:
هسته مرورگرهای هر دو webKit است (که اتفاقا توسط اپل توسعه داده میشه، و اپن سورس است)، و بیش از حد رفتار مشابهی دارند.
عزیزم من منظورم سافاری دانلود منیجره که باید از سیدیا و یا نمیدونم از استور دانلود بشه تا یه دانلود منیجر داشته باشی باید قبول کرد که اپل تو این زمینه کوتاهی کرده.نقل قول:
در iOS هر برنامه یه لیست فایل هایی داره که قابل باز کردن است. وقتی شما فایلی رو می خواهید دانلود کنید (چه در Safari چه Mail) لیستی از برنامه هایی که با این نوع فایل Associate شدن به شما نشون داده میشه، و شما برنامه ای که می خواهید فایلتون بره اونجا رو انتخاب می کنید، و فایلتون به اون برنامه Push میشه. این یکی از بهینه ترین سیستم های دانلود و انتقال فایل در کل سیستم عامل های دنیاست.
خود Safari فرمت های PDF و آفیس و QuickTime رو اجرا می کنه، و هر فایل دیگه ای که با یک برنامه دیگه Associate شده باشه از شما درخواست میشه و فایل به اون برنامه فرستاده میشه.
بدون نصب هیچ برنامه ای.
بحث سر اعتماد نیست این یک قابلیتی که حتما باید روی یک گوشی باشه.نقل قول:
در آیفون برای SMS ها دلیوری وجود نداشت (و کماکان وجود نداره)، چون اعتماد به نتورک های مخابراتی اونقدر بالاست که 100.00 درصد پیام های ارسال شده به مقصد می رسن
اصلا به اپل چه ربطی داره??? من بعنوان مشتری میخوام گوشیم قابلیت دلیوری داشته باشه.پول میدم میخوام کامل باشه بحثی است؟؟
skyfire برای اونایی که اینترنت ضعیف دارن تا بره تبدیل کنه میدونی چقدر وقت تلف میکنه.نقل قول:
بله. Skyfire حتی بهتر از فلش پلیر این کار رو انجام میده چون ویدیویی که در اختیار شما می گذاره HTML5 است (که Hardware Acceleration داره) و بطور داینامیک بر اساس سرعت اینترنت تنظیم میشه.
شما حالا از اینترنت 100 مگ استفاده میکنی دلیل نمیشه که بگی skyfire بهتره.
البته باز هم سرعت به نتیجه رسیدن هم تو اینترنت ضعیف و هم تو اینترنت قوی تو فلش پلیر هزار برابر بهتر از sky fire است.
دوست من 2-3 سال پیش که اصلا فلش پلیری برای موبایل نبود که حرف من اون زمان درست باشه. ضعف فنی در ساختار فلش هم با مرور زمان تغییری نکرده، شما پلن ها و Roadmap های خود Adobe و گوگل رو مشاهده کنید متوجه می شید.نقل قول:
والا من اینو از شما تازه میشنوم!!!!!!!!!!حرف شما درسته ولی مال الان نیست بلکه مال 2 الی 3 سال پیش وقتی که نوکیا n900 رو زده بود و یا گوشیهای آندروئید دیگه که تاچشون هنوز خازنی نبود و اگه هم خازنی بود قابلیت مولتی تاچ نداشت. و واقعا طبق گفته شما با فلش پلیر کار کردن دنگ و فنگ داشت.
من گلکسی اس2 دارم صفحه 4.3 اینچش خدایی فلش پلیر هیچ مشکلی نداره نه تاچش و نه دقتش. حالا چه برسه تو یه ال سی دی 10 اینچی تبلت آندروئید.دقتش هم عالیه.این به نظر من یه نوع تلقین برای شما حساب میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اینم تازه از شما میشنوم.الان تو گلکسی اس 2 شما میدونید تو اینترنت فلش پلیر عملکردش چطوریه؟؟
اگه نمیدونید توضیح بدم:وقتی وارد سایت اینترنتی میشی فایلهایی که بصورت فلش پلیرند با علامت فلش سبز رنگ ظاهر میشن و شما میتونید با یه تیک فلش پلیر رو اجرا کنید و اگه هم نخواستین میتونید همینجوری بزارید بمونه.
بالا هم گفتم یکی از دلایل اینکه آندروئید تو internet باعث شده ازios پیشی بگیره همون ساورت فلش پلیرشه.
اونایی که فلش پلیرشون رو هم غیر فعال میکنن حتما اینترنت زغالی دارن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ ما که اندروید ها رو تست می کردیم (از جمله همین گالاکسی اس 2 و تبلت ها و ...) فلش پلیرشون تعریفی نبود (در مقایسه با کارایی خودشون مثلا در HTML5)، در هیچ ریویویی هم ندیدیم ازشون تعریف کنند. دلیلش هم همونطور که گفتم ضعف فنی فلش است، گالاکسی شما خوب اجرا می کنه بسیار عالی، ولی فلش ضعف فنی داره. پیشنهاد می کنم بحث های اون زمان رو مطالعه کنید تا الان مجبور نباشیم از ابتدا بحث کنیم.
من درباره فلش چیز دیگه ای نمی گم چون چندین بار دقیقا همین بحث ها رو با سایرین کردیم.
دوست گرامی حرف های شما مثال بارز مغالطه است. چون باتری تبلت شما خوبه دلیل نمیشه ضعف Hardware Acceleration فلش رو نادیده بگیریم. با بالا بردن ظرفیت باتری عمر باتری هم بیشتر میشه، ربطی به غیر بهینه بودن پردازش فلش نداره. شما اخبار اون زمان رو اصلا خوندید؟ ضعف دقت اینترفیس هایی که برای Cursor طراحی میشن روی صفحات خازنی هم ارتباطی به سایز نداره.. یک اینچ یا صد اینچ.نقل قول:
قسمت اول اینو تو بالا توضیح دادم.بازم میگم من هیچ مشکلی با دقت تاچ ندارم.شاید اونایی که از ال سی دی 3.5اینچ استفاده میکنن به این مشکل بیوفتن ولی تو ال سی دی های 4.3 اینچ به بالا من که ندیدم این مشکلو.
دوست عزیزم فعلا که باطری asus eee pad transformer برام بهتر از ایپد 2 جواب میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کاری با بقیه تبلتها ندارم.که باطری ضعیفی دارن یا نه.
شما فرمودید فرسنگ ها. اختلاف ها در حد چند درصده که با نسخه جدید هر کدوم اینور اونور میشه.نقل قول:
به هر حال سرعت لودینگ پیجها تو بروزر آندروئید قویتر و بهتر از ios هستش.
براتون توضیح دادم سیستم دانلودها بطور پیش فرض در آیپد چطوره. ملاک مقایسه یه محصول چیزی که از یه سورس غیر قابل اعتماد (مثل Cydia) نصب میشه نیست. اپل یکی از نوین ترین و بهینه ترین سیستم دانلود و انتقال فایل ها بین App های مختلف رو در iOS پایه گذاری کرده. از نظر شما کوتاهیست، خب افراد نظرات مختلف دارند.نقل قول:
عزیزم من منظورم سافاری دانلود منیجره که باید از سیدیا و یا نمیدونم از استور دانلود بشه تا یه دانلود منیجر داشته باشی باید قبول کرد که اپل تو این زمینه کوتاهی کرده.
بهتون عرض کردم، ارسال موفقیت آمیز پیام به معنی دلیوری است چون صد درصد پیغام ها به مقصد می رسند. اگه شک و شبهه ای درباره این قضیه دارید به انجمن آیفون مراجعه کنید تا دوستان راهنمایی کنند.نقل قول:
بحث سر اعتماد نیست این یک قابلیتی که حتما باید روی یک گوشی باشه.
اصلا به اپل چه ربطی داره??? من بعنوان مشتری میخوام گوشیم قابلیت دلیوری داشته باشه.پول میدم میخوام کامل باشه بحثی است؟؟
دقیقا برعکس. چیزی نمی ره تبدیل بشه. فایل ویدیو فلش از سرور سایت مستقیما به سرورهای Skyfire در Cloud منتقل میشه (نه از طریق شما) ، و Skyfire اون فایل رو بطور Realtime تبدیل می کنه به HTML5 و به دستگاه شما Stream میشه بر با بیتریت Adaptive بر اساس سرعت ارتباط شما و Skyfire.نقل قول:
skyfire برای اونایی که اینترنت ضعیف دارن تا بره تبدیل کنه میدونی چقدر وقت تلف میکنه.
شما حالا از اینترنت 100 مگ استفاده میکنی دلیل نمیشه که بگی skyfire بهتره.
البته باز هم سرعت به نتیجه رسیدن هم تو اینترنت ضعیف و هم تو اینترنت قوی تو فلش پلیر هزار برابر بهتر از sky fire است.
-----
در نهایت هر محصولی برای هر کسی ساخته نشده، وگرنه الان همه ماشین های دنیا یک رنگ بودند یا فقط یک برند موبایل وجود داشت. اگه ملاک بحث فنی است که در خدمتیم، وقتی وارد نظر شخصی میشه دیگه هر شخص نظر خودش رو داره. :46: من ساپورت نکردن فلش یا حذف فایل سیستم از آیپد رو از شاهکارهای استراتژیک اپل می دونم، یکی دیگه از دوستان در به در دنبال App ای می گرده که براش یه محیط شبیه فایل سیستم ایجاد کنه. خلاصه دید افراد متفاوته.
این پستای رئیس (که اسمش رو هم نمیدونم) رو باید جمع کرد به عنوان کتاب داد بیرون
تو هر پستش یه نکته هست (شایدم هزار تا)
همه هم (حداقل تو وب فارسی) بصورت ارجینال
اثرات نود تا کجاها که نمیرهنقل قول:
دوست گرامی حرف های شما مثال بارز مغالطه است.
تازه حد نهایت کیفیت تو یوتیوب به مراتب بیشتر از ویدیو های ایتیونزه!
متاسفانه عيب ما اينه اينقد با ابزارهاي نا كارآمد و غير استاندارد خو گرفتيم كه با هر چيزي كه داراي استاندارد بالايي باشه مشكل داريم.
جالبه
الان با یه app مواجه شدم (airmusic) که نسخه کرک شده اش کار نمیکنه
میگه فقط نسخه دانلود شده از ایتیونز قابل استفاده است
یک خبر جالب:
اپل امروز (برای اولین بار) از لحاظ ارزش گل ExxonMobil رو هم رد کرد و برای چند ساعتی با ارزش ترین کمپانی دنیا (در همه صنعت ها و در همه کشورها) بود.کد:http://www.google.com/finance?client=ob&q=NASDAQ:AAPL
خواننده ها رایگان قرار نمیدن، تبلیغ داره و همینطور شما حق کپی کردن و ذخیره و انتقال به دستگاه ها رو ندارید. همون خواننده ها (یا بهتر بگیم Publisher ها) هستن که کلیپ هاشون رو در iTunes (و بقیه فروشگاه های موزیک و ویدیو) قرار میدن، و قیمتش رو هم خودشون تعیین می کنن.نقل قول:
آقا یه سوال :دی کلاً این iOS لانچر داره ؟ یعنی برنامه ای که این ظاهر iOS رو عوض کنه ؟؟
من تا بحال تجربه کارباهاشو نداشتم و فقط با اندروید کار کردم ! اندروید لانچرهای زیادی داره !
iOS یه صفحست که اپ ها توشه ، مث اندو این همه چرت و پرت نداره که لانچر بخواد : دی
ولی واس تغییر آیکون ها میتونی از Cydia تم بگیری...