اقا زحمت نکشید امروز یه تایوانی شو خریدم.. اگه کسی تو این فروم فعال هست یه ندایی بده که پر از سوال هستم
اقا زحمت نکشید امروز یه تایوانی شو خریدم.. اگه کسی تو این فروم فعال هست یه ندایی بده که پر از سوال هستم
مبارک باشهنقل قول:
چند خریدید؟
سوالات را همینجا بفرمایید شاید به کار ما هم اومد
اینجا تو ارومیه رنگ مشکلی حتی 1 دونه هم نمیتونی پیدا کنی.. همش قهوه ای بود 600 تومن و ساخت چین
من از تهران خریدم با گارانتی سوخته پارس کامتل رنگ مشکلی ساخت تایوان 585 تومن
االن مشکلاتی که دارم اینه:
1- گویا این نسخه خاور میانه هست و تو تنظیماتش انگلیسی امریکا نداره.. منم بدم میاد از این عربها.. فقط نوشته انگلیسی امارات و نمیدونم چی چی..
2- الان بهترین جا برای گرفتن برنامه کجاست؟ حالا چه خارجی چه ایرانی.. مارکت که کلا باز نمیشه..
3- ایا میشه تنظیمات سا k س رو رو گوشی انجام داد؟ کلا میشه قیلتر رو دور زد؟
4-چراغ سبز رنگ گوشی بعضی وقتها بدون دلیل چشمک میزنه..بدون هیچ رویدادی
5- علامت دایره فلش مانند (مصل لودینگ، که سمت چپ وای فای هست به چه منظور هست؟
6- برنامه جی پی اس افلاین مثل گارمین برای اندرویید نیست؟
7- پیغامگیر که به درد بخوره برای اندرویید هست؟
ممنون.
اگر دوستان جدید هم سوالی در این خصوص داشتند در حد توان پاسخ میدم..
1- بذاارید رو همون انگلیسی امارات، مشکلی نداره، عربی که نیست :)
2- بهترین رو نمیدونم اما من از 1Mobile market استفاده میکنم، فکر میکنم با روت مشکل مارکت هم حل میشه، البته تست نکردم
3- سا** رو که باید روت کنید و از برنامه مربوط به اون استفاده کنید اما تنظیمات وی*ان رو میتونید انجام بدید و مشکلی نیست برای رد فیل**
4- مطمئنا بدون دلیل نیست و حتما رویدادی رخ داده، مثلا وقتی کانکت میشدم ایمیل برنامه Yahoo Mail اتوماتیک چک میشد و اگر میلی بود چراغ سبز روشن میشد بدون هیچ نوتیفیکیشن دیگه ای، دلایل مختلف داره، چک کنید ببینید از چیه دیگه
5- برای کارهایی مثل چک کردن آپدیت خود گوشی، یا خود مارکت گرچه ارتباط با مارکت برقرار نمیشه اما برای آپدیت برنامه های مارکت و چیزای دیگر شروع می کنه به بررسی و اون علامت میاد. فکر میکنم به گزینه Background data در Settings در قسمت Accounts & syncs مربوط میشه اگر تیک داشته باشه
6- Sygic، اقلیم
7- نمیدونم، احتیاج نداشتم
ممنون بابت پاسخ های شما..
متوجه شدم ساعت پیامکهای ورودی با ساعت گوشی مچ نیست و باعث اختلال در بخش پیامک میشه.. چه کارباید کرد؟
بله من هم همین مشکل رو دارم، البته نه برای تمام میسج ها، فقط بعضی شماره ها
فکر نمیکنم مشکل از گوشی
امیدوارم اگر دوستان دیگه میدونن اینجا دلیلش رو عنوان کنند.
سلام
من چند روز پیش این گوشی رو اینترنتی از سایت دیجی کالا خریدم . الان دو تا مشکل دارم باهاش.1- باتری حدود پنج ساعت طول میکشه تا کامل شارژ بشه!! خیلی ازار دهنده ست. باطری مشکلی داره؟
2- وقتی وای فای روشنه بالای صفحه نمایش هیچ ایکونی که نشون بده وای فای روشنه نیست!!
1-نباید اینطور باشه .باطری مشکل داره
باید یک چیزی شبیه ))) ( به صورت عمودی) باشه
میدونم. ولی مشکل اینه که نیست! جایی برای فعال کردنش هست؟!
هیج دلیل دیگه ای غیر از مشکل باتری، از قبیل اتصالات یا هر چیز دیگه ای نمیتونه داشته باشه؟
مشکل از شارژر هم میتونه باشه . با یک شارژر استاندارد دیگه تست کنید.
در مورد اول، اطلاعی ندارم