نئو و نئو وی فرقشون توی دوربینشونه ، که مال Neo 8MP ــه و مال Neo V 5MP...
پس نئو بهتره...
نئو و نئو وی فرقشون توی دوربینشونه ، که مال Neo 8MP ــه و مال Neo V 5MP...
پس نئو بهتره...
سلام
مي خواستم به كساني كه مي خوان اين گوشي يعني ( neo v ) رو بخرن بگم كه اول تحقيق كنن ببينن اين مشكل كم بودن نور صفحه نمايش راه حلي داره يا نه. اگر نداشت به هيچ وجه اين گوشي رو نخريد چون بعد از خريد بد جوري حالتون گرفته مي شه (مثل من كه مي خواستم گوشي رو ببرم گارانتي بعد فهميدم مشكل همه هست) البته مشكل از سنسور نوره كه نور صفحه رو مثل يه آدم فوضول بد جوري كم و زياد مي كنه كه نمي شه هم غير فعالش كرد (ممكنه توي مغازه كه مي خريد اين مشكل به علت نور زياد در مغازه به نظر نياد)
در مورد neo هم من نمي دونم اين مشكل رو داره يا نه.
(البته اينها نظر شخصي منه و شايد دوستان موافق نباشن من خودم قبل از خريد عاشقش بودم)
مرسي
بچه ها منم با نئو خودم همین مشکل کم بودن نور صفحه رو داشتم - اما بعد از اینکه نرم افزار ZDbox رو از بازار دانلود کردم یکی از امکانات این نرم افزار تنظیم نور صفحه نمایش بو که از طریق اون تونستم نور صحه نمایش بیشتر کنم -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من حدود یک ماه پیش هم گوشیم رو اپدیت کردم که اون موقع متوجه چیز خاصی نشدم -
راستش نمیدونم این امکان تنظیم که تا حد قابل توجهی هم نور صفحه رو افزایش میده مال اون اپدیته بود یا مال این نرم افزاره که نصب کردم
به هر حال از طریق یکی از ویجیت های این نرم افزار میشه نور صفحه رو تا حد قابل توجهی زیاد کرد -
توجه کنید که این نرم افزار چند ویجیت مختلف برای نور صفحه داره اما فقط از طریق یکیشون میشه نور صفحه رو دستی تنظیم کرد
درود
دوستان آیا راهی هست که بشه slide unlock گوشی رو برداشت
من حالت پترن رو روی گوشیم فعال کردم و می خوام برای لاک گوشی slide unlock نباشه و فقط پترن باشه
دوست عزيز شما يك ماه پيش گوشيتون رو روت كردين يا آپديت؟؟؟ (چون قبلا شنيده بودم كه اين مشكل با روت كردن درست ميشه)(ولي بعضي هام مي گن نمي شه!!!)نقل قول:
من با اين نرم افزار( zdbox) نتونستم مشكل رو حل كنم... (لطفا دوستان ديگه امتحان كنن ببينن مي شه..)
مرسي
نقل قول:
نه من گوشی رو آپدیت کردم -
اون برنامه ای که گفتم یکی از وجیت هاش مثل وجیت خود گوشی در نور صفحه نمایش هست با این فرق که سه حالت داره یعنی با یه بار کلیک نور صفحه خیلی کم میشه با کلیک بار دوم نور صفحه میشه مثل قبلش و با کلیک سوم خیلی بیشتر میشه.
از طریق یکی دیگه از وجیت هاش هم که میشه به طور دستی نور رو تنظیم کرد
یکی دیگه هم اون برنامه رو چک کنه بگه - البته گوشی من neo هست نمیدونم تو این مسئله با neo v بینشون فرقی هست یانه.
من با نءو وی امتحان کردم مشکل حل نمیشه وقتی نور رو با این ویجت زیاد میکنی فقط برایتنس زیاد میشه و کافیه دستتون رو بزارید روی سنسور نور تا خود گوشی باز دوباره نورش رو کم کنه:41:
درود
دوستان گوشی من neo v
گوشی را با نسخه بتای اندروید 4 (ساندویج بستنی) فلش زدم
حالا نمی خوامش
قبلا هم با ریکاوری از رام اصلی گوشیم بکاپ گرفتم
چطوری بکاپ رو ریستور کنم؟ ریکاوری چجوری نصب کنم؟
مگه با ریکاوری بکاپ نگرفتی؟ پس چرا میگی ریکاوریو چجور نصب کنم؟؟؟؟؟؟
برو تو ریکاوری فول وایپ کن بعد برو تو قسمت بکاپ اند ریستور ریستورش کن همین
سلام
وایرلس گوشی من کار می کنه. روشن خاموش می شه. حتی از hotspot هم استفاده کردم که خیلی جالب بود.
منتهی مشکل من اینجاست که وقتی میرم دانشگاه, وایرلس دانشگارو پیدا می کنه و بهش conect هم می شه اما هرچقدر گشتم که یوزر و پسورد رو وارد کنم, پیدا نکردم. آخه تا یوزر و پسورد ندم, internet access نمیده.
کسی نمیدونه باید چی کار کنم?
( از لپ تاپ بلدم. تو لپ تاپ باید یه کانکشن ساخت. تو neo همچین چیزی وجود نداره? )