سلام
من کل این تاپیک رو خوندم تا شاید مشکلم حل بشه ولی نشد.تا الآن یه کرک 13.7 مگی و یه کرک 19.5 مگی دانلود کردم.پچ 1.2 رو هم نصب کردم.با هیچ کدوم از کرک ها مشکلم حل نشد.چیکار کنم من رو از بازی نندازه بیرون؟
Printable View
سلام
من کل این تاپیک رو خوندم تا شاید مشکلم حل بشه ولی نشد.تا الآن یه کرک 13.7 مگی و یه کرک 19.5 مگی دانلود کردم.پچ 1.2 رو هم نصب کردم.با هیچ کدوم از کرک ها مشکلم حل نشد.چیکار کنم من رو از بازی نندازه بیرون؟
یعنی این مشکل هیچ راه حلی نداره؟:41:
در مرحله اول وقتی کیف حاوی اسنایپ رو برمیداره
چطور باید در کیف رو باز کنه؟ هر کاری کردم نتوستم در کیف رو باز کنم!
اول Hitman Blood Money v1.2 Patch رو از اینترنت بگیر. بعد کراکش رو بگیر!همین!:31:نقل قول:
کلیک راست رو نگه دارید و اون رو انتخاب کنید.نقل قول:
اونی که تو حوضچه هست تو لیوانش دارو میریزی...وقتی حوضچه رو ترک کرد میری دنبالش... آخر که به بالکن رسید هلش میدی که پرت شه پایین!نقل قول:
دومی رو هم وقتی تو بالکن بود هلش میدی!
هر دو حالت تصادف جلوه میکنه!:5:
برای منم همین مشکل رو داشت.نقل قول:
تو بعضی از مراحل یهو از بازی خارج میشه ولی الان دو باره بازی رو تموم کردم!:27:
مشکل احتمالا از کرک برنامه است.:41:
کراک رو از اینجا بگیر.نقل قول:
100% کار میکنه!:5:کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=HitmanBloodMoneyv1.2ProperWorkingNoDVDFixedexeEng.rar
كسي يه كرك جديد از فايل اجرايي داره؟ مال من همش ايراد virtual drive ميگيره با اينكه هيچ درايو مجازي ندارم.
اين بالاييه كار ميده من دانلود كنم يا نه؟
آقا یه سوالی داشتم
چه جوری می تونیم وسط بازی سیو کنیم منتها وقتی از بازی اومدیم بیرون اون سیو ها نپره ... چون اینجوری یه مرحله رو که شروع می کنی باس حتما تموم کنس که اینجوری یه جوریه ......
من گفتم شاید براش یه راه حلی وجد داشته باشه .. مثلا پاچی چیزی .....اگه کسی میدونه به ما هم بگه ...