نقل قول:
آره دیگه گفتم که اینقدر آموزش ها و راهنمایی ها خوب و کامل بوده که همه یک پا استاد شدن و فکر کنم ما باید یک دوره کلاس خصوصی پیش این استاد ها راجع به این بازی بریم:31:
Printable View
نقل قول:
آره دیگه گفتم که اینقدر آموزش ها و راهنمایی ها خوب و کامل بوده که همه یک پا استاد شدن و فکر کنم ما باید یک دوره کلاس خصوصی پیش این استاد ها راجع به این بازی بریم:31:
بازی جذابی هست ولی یکم داره تکراری میشه
الان 2 تا گاراژ خریدم با 4 تا راننده و 4 تا ماشین
نقل قول:
آره بازی جذابی که هست ولی چند بار گفتم بازم میگم اگه کسی واقعا عشق کامیون نباشه سریع از این بازی خسته میشه تو که تازه بازی رو شروع کردی پس من و رضا رو چی میگی که 3 سالی هست داریم بازی میکنیم این بازی رو
یکم دیگه طاقت بیار Euro Truck Simualtor 2 میاد اونوقت از این تکراری بودن میاد بیرون بازی
موفق باشید:11:
دوستان من کاراژ گرفتم و ماشین و راننده استخدام کردم بعدش چطور رانندهام با ماشین کار می کنن؟
نقل قول:
خودشون کار میکنن هر چند ساعت یا چند روز یکبار مبلغی رو بهت میدن و به حسابت اضافه میشه
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
نقل قول:
حوصله آدم سر میره از بس رفتم این شه به اون شهر دیگه با مردم اون شهر ها هم رفیق شدم هرجا رفتم مردم دیگه از بس منو دیدن برام دس تکون میدن :31:
:27::27::27:نقل قول:
منم برای همینه که میگم این بازی همنجوریش چیز خاصی نداره برای همین نه از سیو استفاده کنید نه از چیت
تو که نه از چیت استفاده کردی نه از سیو میگی حوصلم سر رفته از بازی خسته شدم حالا ببین اونی که از سیو یا چیت استفاده کنه که به دو روز نکشیده کلا از بازی زده میشه
ولی چاره ای نیست باید تا اومدن نسخه جدید این بازی صبر کنی:41:
تو میتونی من میدونم:31:
موفق باشید:11:
من الان حدود یک ماه بازی نکردم اصلا بعد از عوض کردن ویندوز عوض کردم دیگه نصب نکردم:31:
نقل قول:
رضا از تو انتظار نداشتم بابا نا سلامتی ما پیشکسوت های این بازی هستیم همیشه باید بازی روی سیستممون نصب باشه:13:
بدو برو نصب کن بیا ببینم:31:
آره من با اینکه روزی 4 ساعت بازی میکنم ولی بازم رو سسیستم ام نصب دارم:31:نقل قول:
رضا از تو انتظار نداشتم بابا نا سلامتی ما پیشکسوت های این بازی هستیم همیشه باید بازی روی سیستممون نصب باشه
بدو برو نصب کن بیا ببینم
اینم یه لینک دانلود که همین الان به تورم خورد.داغه داغه :دی
کد:http://dl.lxl.ir/mojtaba./game-pc/1/truk_simul/truck_simulator(www.nowdl.com).zip
:پسووردکد:www.lxl.ir