نقل قول:
خوب یکی هم جواب مارو بده خب!
Printable View
نقل قول:
خوب یکی هم جواب مارو بده خب!
در مورد 46d8000سام سرویس تابه حال نیاوردننقل قول:
این لیست محصولات توزیع شده اند و یا توزیع خواهند شد.
[HTML]http://www.samservice.com/products/LED/[/HTML]
کنترل لمسی چیه ؟چه شکلی ؟چه قابلیتی داره؟
از دوستان خوبم یه سوال داشتم..بچه هایی که از بانه گرفتن..کسی تونسته با وایرلس وصل بشه اینترنت؟الان من به دو تا led دسترسی دارم یه d7000 و یه d6600 ....هر دوشونم از بانه خریدیم..حالا وقتی میخوام تو تی وی مودم وایرلس و سرچ کنم..هیچی پیدا نمی کنه.با یه مودم دیگه هم تست کردم بازم جواب نداد.....رفتم تو منو مخفی هم دیدم..دانگل داخلی ست شده برای وایرلس...حالا مشکل کجاست؟ تنظیمات خاصی داره؟ بچه های که تونستن وصل بشن راهنمایی کنن مرسی
مدل مال من هم d6600 هست از بانه خریدم من هم نتونستم با وایر لس وصل شوم مودم را هم چسباندم به پشت تلوزیون اما نشد زنگ زدم کارشناس سام سونگ با راهنمایی او هم نشد البته بعضی از کارشناسها زیاد وارد نیستند البته من گفتم d6960 تا راهنمایی کنند
در ضمن ایا شما از کیفیت تصویر d6600 راضی هستی من با توجه به پولی که دادم اصلا راضی نیستم
بانه 46d6600=1950000
تهران 46d6960=2800000
saeed جان من d6600 40 ذارم خیلی ازش راضیم هم از نظر کیفیت هم از نظر کارهایی با یکی از دوستان که d7000 گرفته بود بغل گزاشتیم هیچی کم نداشت در صمن 6600 وایرلس داخلی داره من نمی دانم یارو چی بهتون انداختهنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499721&page=3[/HTML]
دوستان من یه (سری 46D6940 (6400 خریدم. اما از کیفتش اصلاً راضی نیستم!! و پشیمونم چرا که بدون تحقیق همینجوری این رو خریدم و احساس میکنم میتونستم مدل های بهتری چه از همین برند چه از برندای دیگه بگیرم:41:
دوستان ممنون میشم اصلاً نظرشون رو در رابطه با این مدل بدن و بگن این مدل در چه سطحی نسبت به سایر مدل های بازار قرار داره. ببینم خیلی اشتباه کردم تو انتخابم یا نه کمتر عذاب وجدان داشته باشم!!
همچنین تفاوت 100هرتز با 200 هرتز در کیفیت تصویر خیلی فاحشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAMSUNG SMART TV 2011
بچه ها led d5000 خوبه بگیرم ؟
دوستان میخواستم بدونم مکانیسمی وجود داره که فلش و مخصوصا هارد رو قبل از جدا کردن safe remove کرد؟
+
هیچ راهی برای نمایش زیرنویس فیلمهای هاردساب در ledهای سامسونگ وجود نداره؟ (با پخش زیونویس srt مشکلی ندارم)
ممنون..