بله من یک صفر اضافی نوشتمنقل قول:
Printable View
بله من یک صفر اضافی نوشتمنقل قول:
دوستان لطفا راهنمائی کنید :
قراره تو یه شرکت استخدام بشم. برای مدارک گفتن 40 میلیون تومن چک یا سفته بدم بابت ضمانت . تاکید کردن بدون تاریخ همراه با پشت نویسی و امضا کامل باشه و روی چک یا سفته هم ننویسم که برای ضمانته . حالا من باید چی کار کنم ؟ چی جوری اعتماد کنم و چک رو بدم بهشون ؟ تو قرار داد باید چک رو بنویسم ؟؟ ممنون میشم راهنمائی کنید تا یه وقت بعدا به مشکل بر نخورم . ممنونم
یه سوال من یک ملیون تومان پول دارم به نظرتون ازرششو داره که بزارم تو بانک با سود151درصد وماهانه پول بگیرم 5ساله است؟
151%برای 5ساله سود ماهانه اش چه قدر می شه ؟
بله حتما توی قرارداد استخدام نوشته بشه که چک به سریال فلان بابت ضمانت داده شدهنقل قول:
بسته به شرکتش داره.نقل قول:
دوستان لطفا راهنمائی کنید :
قراره تو یه شرکت استخدام بشم. برای مدارک گفتن 40 میلیون تومن چک یا سفته بدم بابت ضمانت . تاکید کردن بدون تاریخ همراه با پشت نویسی و امضا کامل باشه و روی چک یا سفته هم ننویسم که برای ضمانته . حالا من باید چی کار کنم ؟ چی جوری اعتماد کنم و چک رو بدم بهشون ؟ تو
قرار داد باید چک رو بنویسم ؟؟ ممنون میشم راهنمائی کنید تا یه وقت بعدا به مشکل بر نخورم . ممنونم
اگر مشهور هست در قرارداد بسیار واضح ذکر کنید و مشکلی نیست.ولی اگر مشهور نیست من به شخصه قبول نمی کنم.مبلغ خیلی بالاست تعجب می کنم
برای پرداخت قبض گاز کدوم شماره رو باید گرفت
هر کاری می کنم اینترنتی پرداخت نمیشه. فردام اخرین مهلتشه.
دوست عزیز من هم با شما موافقم . ولی شرکتش معتبر و بزرگه و تحقیق کردم که از همه پرسنلش این ضمانت رو میگیره و رسید میده و تو قرار داد هم قید میکنه . ممنون از نظرتنقل قول:
سلام /نقل قول:
خوب ظاهرا این خبر صحت داره ، بانک پارسیان رو که چک کردم در بخش شعبه ی خانگیش ، گزینه ی "مدیریت پرداخت کارت ، انتقال شتابی" ش حذف شده متاسفانه :13:
و دیگه امکان مانده گیری هم وجود نداره از طریق اینترنت متاسفانه /
من متوجه منظور این خبر نمیشم
من از طریق اینترنت بانک میتونم مانده گیری کنم و همینطور پول به کارتهای شتاب انتقال بدم.!!!
یه سوال قرعه کشی بانک صادرات می دونید کی اسن من الان حدود 1ساله که 500هزار تومان تو بانک دارم قرض الحسنه که فکر کنم امتیازم زیاده به نظرتون پولم را بردارم وتو یه بانک شهرمون که اسمش جوانان خیره بگذارم که قراره 11دی قرعه کشی کنه این کار را بکنم؟