ژست ها رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پناه بر خدا ببینیم چی میشه واقعاً فکر میکنم حیف میشه این دوره که اینقدر امیدوار شدیم دوباره ضدحال بخوریم چون اینبار شاید دیگه سالها نتونیم رده چهارم برسیم البته من هم فکر میکنم قزاقستان توان 9 مدال گرفتن رو نداره قزاقا هم خیلی مفتخوری و نامردی کردن به خصوص تو کشتی که حتی پیشنهاد رشوه هم به کشتیگیر ما کرده بودن ایشالا هیچ غلطیم نمیکنن نه خودشون نه این تایوانیای حرومخور با اون طلاهای اسکیت بی ارزشتر از پشگلشون !نقل قول:
کبدیمون داره فعلاً اختلافشو با پاکستان جبران میکنه اولش خیلی عقب بودیم الان احتمالاً مساوی میشیم و بازی بهتری داریم میکنیم
---------- Post added at 04:49 AM ---------- Previous post was at 04:47 AM ----------
بچه ها کسی اطلاع پیدا نکرده خانم خدیجه آزادپوری کجایی هستن ؟ البته تا اونجا که میدونم عضو باشگاه ذوب آهن اصفهان هستن ولی به لهجشون میخوره اصالتاً همشهری ما باشن مطمئن نیستم :20:نقل قول:
*رضا يزداني 2-0 كشتي گير سوري رو برد:
وقت اول 1-0 برد
وقت دوم 6-0 برد
*كبدي ايران با پاكستان: 17-15 برديم رفتيم فينال
*فردين معصومي 2-0 طبق معمول از تايمازوف باخت :
وقت اول 1-0 باخت
وقت دوم 3-0 باخت
*برنامه روز سيزدهم ورزشكاران ايران در بازيهاي آسيايي 2010:
*تيم فوتبال اميد ايران امروز ساعت 11 به وقت تهران براي كسب مدال برنز به مصاف كرهجنوبي ميرود.
*حميده عباسعلي در وزن 68+ كيلوگرم به مصاف كاراتهكار قزاقستاني ميرود. در وزن 55- كيلوگرم امير مهديزاده در دور اول استراحت دارد و سپس به مصاف نمايندهاي از كشور هند خواهد رفت. در وزن 55- كيلوگرم فاطمه چالاكي به مصاف نماينده قزاقستان ميرود.
*تيم ملي كبدي مردان ايران در مرحله نيمه نهايي پاكستان را شكست داد و بانوان كبدي ايران رو در روي هند قرار ميگيرند.
*رضا يزداني در وزن 96 كيلوگرم در دور اول منصور الكاراد از سوريه را شكست مي دهد و بعد از آن با برنده ديدار تيموراز تگييف نايب قهرمان المپيك پكن از قزاقستان و كشتيگير هندي روبرو ميشود. مصاف يزداني و تگييف به نوعي فينال زود هنگام اين وزن خواهد بود.
در وزن 120 كيلو نيز فردين معصومي در يك فينال زود هنگام در دور اول از آرتور تايمازوف قهرمان جهان و المپيك از ازبكستان شكست مي خورد.
*احمدرضا طالبي در كاياك انفرادي 1000 متر به مصاف حريفان خود ميرود. شاهو ناصري نيز در بخش كانو 1000 متر پارو خواهد زد.
*در رشته شيرجه شهباز شهنازي و قائم ميرابيان به مصاف حريفان ميروند.
*مريم طوسي در 200 متر دووميداني شركت خواهد كرد.
طلاي كاياك مبارك
طالبيان هفدهمين طلا رو عيدي داد
تبریک میگم احمدرضا طالبیان اول صبح امروز طلا گرفت
17 طلایی شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهو ناصري فقط نقره كانو
كاراته :
-حميده عباسعلي باخت
-مهديزاده هندي رو 5-1 برد
من که اینقدر سروصدا کردم هنوز اصلاً نمیدونستم توی قایقرانی کایاک هم شانس طلا داریم :31:
خب نقره شاهو ناصری هم جای تبریکو رسیدن کبدیمون به فینال هم جای تبریک داره
مهدي زاده باخت
این داور عوضی چرا ناداوری میکنه مهدیزاده رو خیلی حق خوری کرده
---------- Post added at 06:08 AM ---------- Previous post was at 06:07 AM ----------
ای لعنت به این داور کثیف :2:
خیلی تو داوری آسیا تقلب و باندبازی میشه ایرانیا هم که ماشالا به جونشون ساده لوحنو نمیتونن فکری برای داوری کنن