ببخشید بدون استفاده از مکمل ها چقدر طول میکشه که وزن 20 کیلو افزایش پیدا کنه؟؟
Printable View
ببخشید بدون استفاده از مکمل ها چقدر طول میکشه که وزن 20 کیلو افزایش پیدا کنه؟؟
من پیاده روی میکنم یعنی از پاهام استفاده میکنم. اما از دستام نه.
یک یا دو دمبل میخواهم بخرم تا از دستهام هم استفاده بشه. لطفا بگویید چند تومن میباشد.
یک بار یک جا پرسیدم گفتند 30 تومان که بنظر زیاد است برای چند تیکه آهن. نیست؟
همینه قیمت هاشون خیلی زیاد هستش:13:نقل قول:
یک بار یک جا پرسیدم گفتند 30 تومان که بنظر زیاد است برای چند تیکه آهن. نیست؟
نمیدونم شما چه مدلیشو دیدین.چند کیلویی بودن؟نقل قول:
ولی دسته دمبل باید حدود 5 تا 10 تومن باشه
البته نزدیکه 20 کیلو وزنه دمبلی هم احتیاج دارین که من تا کیلویی 1100 تومن امار داشتم
30 تومنم پول یه ماه باشگاهه فکر نکنم زیاد باشه
دلیل اختلاف قیمت بالای کراتین مونو هیدرات چیه که ایرانیش 13 تومنه و برای بعضی مدلای دیگش تا صد تومن هم دیدم.
مگه ساختارشون فرق میکنه؟
اصلان یه کراتین و پروتیین و کربو هیدرات درست حسابی برای یه مبتدی چه مدلیش و چه قیمتیش خوبه؟
لطفن برند کراتین و پروتیین و کربوهیدرات رو همراه با حدود قیمت بزنید.
سلام .نقل قول:
ببین داداشـیـ شما سنت الان مستعد رشد قد و ... هست . یعنی فرصت داری
دارو و هورمون و ... میشه گفت اصلا نیاز نیست و در واقع توصیه هم نمیشه . استفاده از دارو ها و محرک های رشد قد فقط در موارد حاد پزشکی کاربرد دارن
شما تمریناتی که باعث افزایش قد میشه ( ترجیحا ورزشهایی که به صفحات رشد کمک میکنن برای افزایش طولی ) رو تو برنامه ت بگنجون .
اگر بدنسازی میکنی از انجام حرکات پرسی سنگین خودداری کن و تا حد امکان نشسته انجام بده
بدنسازی به علت تحریک ترشح هورمون رشد باعث رشد قد هم میشه ولی باید بسیار اصولی و کنترل شده تمرین کنی.
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
بدون استفاده از مکمل ها و با تغذیه درست و استراحت کافی شما تو چند ماه اول رشد قابل قبولی رو تجربه میکنی و به مرور بدنت در مقابل فشار مقاوم میشه و اونوقت دیگه تبحر شماست که بدن رو از سکون در بیارینقل قول:
استفاده از مکمل روند افزایش حجم و وزن و ارتقای عضلانی رو در پی داره ولی الزامی نیست !
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
تو بازار همه جور جنسی هست .نقل قول:
به گفته دوستان مطلع ! بعضا کارگاههای هستند که کراتین ! و مواد مصنوعی دیگه رو با هم مخلوط میکنن و پلمپ و ... !
تنها شاید 5% کراتین توش باشه ! وقتی تو باشگاهها دیدم طرف داره کراتین مونوهیدرات میده 6 هزار تومن ! :18: دیگه چه انتظاری میشه داشت .
دلیل متغیر بودن قیمت ها هم همینه .
بسته به زمان برند ها فرق میکنه دوست عزیز ! سالهای پیش ویدر معتبرترین و کارآمد ترین نوع مکل ها رو داشت که قربونش برم به لقاالله پیوست و اصلش دیگه پیدا نیست .
الان گمان میکنم دوریان یتس و ناتریشن میتونن مارک های مورد اطمینانی باشن .
شخصا پیشنهاد میکنم به جای برند مورد اعتماد دنبال فروشنده مورد اطمینان باشی !
ماشالله همه تو کار دوا ...، حالا استاد lahij_web عزیز من نسبت بع وزن کمم یک روز در میان یا بیشتر حدودا 40 دقیقه تمرین بدنسازی میکنم.
من تمرین هارو سه سته 7 تایی مثلا میزنم تقریبا 5 حرکت به نظرتون مناسبه ؟(حرکت ها رو هم قبلا خودم میزدن شما هم راهنمایی کردین برای بالا تنه.)
نه بابا دوا کدومه ! کنجکاون ! سوال میپرسن !نقل قول:
استاد هم خودتیـ داداشـ ! :5:
40 دقیقه تمرین ایده آلی هست برای شما .
سه ست 7 تایی !؟ این تکرار رو از کجا آوردی ؟! :13:
شما اگر رشته ورزشی دیگه ای رو تخصصی دنبال نمیکنی 2 راه پیش رو داری :
3 روز در هفته تمرین کل بدن _ 3 روز تمرینی با برنامه تمرین روی عضلات مختلف
در هر صورت جواب میده و مفیده
شما برای هر عضله 2 حرکت اونم حرکات ترکیبی و مادر در نظر بگیر
سلام دوستان
می خواستم چه ورزشی پیشنهاد میشه برای لاغر کردن چربی های دور شکم و پهلو.
ساق و پای لاغری دارم ولی قسمتایی از ران و باسنم چربی جمع شده...
چطوری هیکلم رو یکنواخت کنم؟
تعدادشو نسبت به توان بدنم، نمیدونم سعنی اشکال داره؟نقل قول:
نه ورزش دیگری انجام نمیدهم، حالا قبلا هم گفته بودم بیشتر میخوام عرض شانه و بازو هام حجم پیدا کنه که شما چند حرکت رو گفتید.
برای هر عضله دو حرکت خب اول از بالا سینه شروع کنم، یعنی پرس سینه و هالتر از جلو یا پشت.
بعد بازو جلوبازو هالتر و پشت باز نیمکت یا هالتر
سیم کش و شنا سوئدی یا حرکت دیگری پیشنهاد می دهید. نظرتون چیه.
شرمنده زیاد شد.:11: