سلام.نقل قول:
از برنامه Go SMS استفاده کنید.توی بازار (نرم افزار بازار) هم هست میتونید دانلود کنید.:11:
Printable View
سلام.نقل قول:
از برنامه Go SMS استفاده کنید.توی بازار (نرم افزار بازار) هم هست میتونید دانلود کنید.:11:
سلام.نقل قول:
یا از طریق ریکاوری وایپ کنید گوشیتون رو یا اینکه از طریق ریکاوری یک کاستوم رام بریزید . اگر هم میخواهید رام رسمی بریزید که با نصب Kies روی 8 نصب میشه که با نصبش درایورها نصب میشن منتها اگر هم نشد با یه ویندوز 7 با اودین میتونی رام رسمی بریزید.:11:
S من eMMC ـش سوخته بود كه 8 گيگش ميشد 200 تومن !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گالاکسی اس 2 معمولی هست برا من .نقل قول:
لینکش رو برام بفرستین بی زحمت
البته تو سایت موبایلستان لینک رام رسمی کشور عراق رو گذاشته و خبری از امارات نیست . برا امارات مشکل داغ کردن نداره؟
سلام.نقل قول:
اگر رام عراق رو دارید که با امارات یکیه.داغ کردن گوشی بیشتر به نرم افزارهای باز و در حال اجرای رام ربط داره .شما نرم افزار auto run manager رو نصب کنید و نرم افزارهای اضافی رو ببند مشکل داغ کردن حل میشه.منتها برای اجرای این برنامه نیاز دارید که گوشیتون روت شده باشه:11:
سلام دوستان به نظرتون براي اندرويد 4.0.1 انتي ويروس نصب کنم؟ اگر اره چه انتي ويروسي پيشنهاد ميدين
سلام.نقل قول:
نصب آنتی ویروس به ورژن رامتون ربطی نداره و یه چیز کاملا" سلیقه ایه واضح تر بخوام بگم بعضی از دوستان نصبش رو از واجبات میدونن و بعضی دیگر مثل خود من اصلا" نیازی نمیبینن.چون به شدت سرعت گوشی رو میاره پائین .بطور کلی اگر خواستید نصب کنید avast و avg رو با توجه به سابقه خوبشون پیشنهاد میکنم.:11:
مدل گوشی : Sony Xperia P
وقتی SMS میاد ، گوشی قفل هستش ، ولی متن پیغام به طور شناور در نوار بالای گوشی نشان داده میشود؟:n27:
چکارش باید کرد؟ دقیقا یادم نیست از کی اینطوری شده!
نه برنامه ی جدیدی نصب کردم نه تنظیماتی چیزی!
سلام
گوشی xperia s اس ام اس نه بهش میره نه میاد
با *#*#4636#*#* تو قسمت phone information خواستم SMSC شماره مرکز اس ام اس رو update کنم ولی update error میده
یه جا شنیدم گفتند قفل سیم کارتو باید بشکونی نفهمیدم یعنی چی
یکی هم گفت سیم کارتمو از عوض کردم درست شد اما متاسفانه سیم کارت پانچ شده دیگه ندارم که توش جا شه
میشه کمک کنید؟:n28:
مرسي دوسته من
يکي از دوستام امروز اوست نصب کرد دايم ارور ميداد که ويروس داره ولي در همين حد نه از ورودش جلو گيري کرد و نه از فعاليتش کلا فرماليته بود نظرتون در مورد نورتون چيه