بچه ها سر زدن با اینجا یادتون نره ها
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455323
بچه ها سر زدن با اینجا یادتون نره ها
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455323
دوست عزیز همون کسی که خبر خرابی برد را داده بود و من نقل کردم امروز گفته سری جدی در دبی پخش شده که مشکل نداره حالا دیگه باید منتظر باشی ببینی سری جدید کی به ایران میرسه!نقل قول:
این قضیه ی مشکل برد رو دارید از زبون یک نفر بیان میکنید ، اما هیچکی تا کننون به مشکل بر نخورده و هیچ جا هم ننوشته.......
اگر منبع معتبری دارید نشون بدین !
رام رسمی فارسی واسه این گوشی با حال معرفی شده؟ خداروشکر که کشور تولیدکننده ای نگ وشی هم آسیاییه پس چرا به فارسیش یه فکر نکردن؟ بازم سامسونگ!
کسی برای ما ایرانی ها زحمت نمیکشه!!سام هم چون نمایندگی محصولاتش تو ایران کلش بزرگه چنین کاری کرده!!!بقیه رو یا باید خودمون فارسی کنیم،یا باید اعراب محترم!نقل قول:
رام رسمی فارسی واسه این گوشی با حال معرفی شده؟ خداروشکر که کشور تولیدکننده ای نگ وشی هم آسیاییه پس چرا به فارسیش یه فکر نکردن؟ بازم سامسونگ!
متاسافنه این نقل خبر از یک منبع دامن خیلی ها رو گرفته!!! من که نشنیدم کسی بگه مشکلی داشته با اچ دی ها!!نقل قول:
این قضیه ی مشکل برد رو دارید از زبون یک نفر بیان میکنید ، اما هیچکی تا کننون به مشکل بر نخورده و هیچ جا هم ننوشته.......
بچه ها رفتم علائدین قیمت رو پرسیدم کمترین قیمتی که گیر آوردم میگفت بدون گارانتی 890 باورتون میشه
بعد پرسیدم که فقط به همین کافیه که میگفتن اگه روش برنامه های مخصوصی که ما داریم رو نریزی اصلا کارایی برات نداره و قیمت برنامه ها هم 120 نا قابل:31:
علائدین اره گولت میزنن!!! پایتخت رو هم کاش میرفتی !! قیمت های اونجا خیلی بهتره...
آره قیمتا خیلی بالا بود:41:
به یکیشون گفتم که 2 روز دیگه میخوام برم شیراز,یه بنده خدا بهم گفته که برات 740 گیر میارم.رو کرد به رفقاش با خنده بهشون گفت میدونین چی میگه میگه که قیمت 740 گیر آورده بعد از کلی خندیدن(البته خودمم باهاشون از ته دل میخندیدما(ضایع نشیم دیگه)) یکیشون بهم رو کردو گفت میدونی چیه ؟!!اگه من جای تو بودم یه بلیط رفت و برگشت هواپیما به شیراز میگرفتم گوشیو که گرفتم زود برمیگشتم .تازه اینجوری هنوزم سود میکردم:31:
دیگه منم با کلی ناامیدی رفتم به مغازه های دیگه سر زدم
دوستان که این گوشی را از نزدیک دیدن چه رنگی بوده و کدوم رنگش قشنگتره مشکی یا قهوه ای
نقل قول:
میگفتی می خوام کارایی نداشته باشه ! می خوام بزارم گوشه ویترین به اونا چه آخه ؟؟؟
واقعا وسه نصب 4 تا برنامه 120 تومان می خوان بگیرند ؟؟؟؟؟؟؟:31: