همشهري هديه به دستت رسيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
همشهري هديه به دستت رسيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتخار می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه عزيزدل ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رفتم اونجا اما بسته بود ، از همسايش پرسيدم گفت رفته بانك ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا يا بعد از ظهر دوباره ميرم يا ميزارم واسه فردا صبح ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا بهتره شمارش رو واسه پي ام بزني تا وقتي مي خواستم برم قبلش زنگ بزنم مطمئن شم هستش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره مغازش رو ندارم جيگر .
اميدوارم تا الان به دستت رسيده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فردا صبح ميرم سراغش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... انشالله كه باز باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در غير اين صورت مغازه رو ميتركونم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها آخرين قرار سال 85 كي باشه ؟؟؟؟؟
تورو خدا همه بيان
نقل قول:
از كي تا حالا تخريب چي هم شدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرين قرار سال هم بزاريد روز جمعه كه همه بتونن بيان .
اين اخر سالي سر من شلوغه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پرسیده بودم چطور یه پستی رو که نوشتم و الان نمایش داده میشه حذف کنم :question: اما جواب نگرفتم !:jealous:
راستی توی قراری که می خواین بذارین دخترا هم هستن ؟
ممنون از خوشامدگویی بچه ها ...:rolleye:
همشهری عزیز اون کار شما نیست. فقط مدیرا میتونن پست پاک کنند.دخترا هستند ولی انگار تا حالا دختر نیومده.من خودمم تا حالا نشده برم.نقل قول: