سرعت رفت بالا... حمله وکنید... :31:
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
e نه دوباره اومد پایین... ایندفعه یه دقیقه سرعت بالا بود...!
Printable View
سرعت رفت بالا... حمله وکنید... :31:
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
e نه دوباره اومد پایین... ایندفعه یه دقیقه سرعت بالا بود...!
حسودان تنگ نطر و عنودان بدگهر سرعتو پایین آوردن!بابا کانکت نشین بذارین قولنج مودممون یکمی بشکنه بعد از این همه مدت!
آخ جون دوباره رفت 220 ADSL همینه دیگه نامتقارنه!
سلام دوست عزیزمنقل قول:
نه نه . اصلا این طور نیست . الان حدود 4 روزه سرعت شبانه در مشهد از 20 بالاتر نرفته بود حتی قبل از این مشکل .
در اون که شکی نیست که سرعت رو عمدا آوردن پایین اما این کار درست نیست که طرف شبانه رو هنوز درست نکرده . خوب این یعنی پشتیبانی ضعیف و عدم هماهنگی مناسب .
شرکت الان باید درست می کرد چون حتما خودشون متوجه شدند چه کار کردند . اما چه فایده که تا چند روز باید ما زجر بکشیم .
انشالله که درست میشه اما در کل نباید از این اشتباهها داشته باشند چون شرکت صبانت هست نه شاتل .
این ها فقط دوست دارند که ما را اذیت کنند . همین و بس .
موفق باشید .
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
روزی که باید می گفتی نگفتی داداش حالا امروز که نباید می گفتی گفتی !!:31:نقل قول:
دیروز که سرعت بالا بود نگفتید نه شما نه هیچ کس دیگری اما امروز که پایین بود گفتید . !!!:31:
(شوخی کردم) در هر صورت از اطلاع رسانی ممنون .
حالا همین مزخرف رو چه ساعتی دیسی کنیم؟ 6؟ 6:30؟ 6:45؟
البته برای من که خیلی فرقی نداره
نقل قول:
اصلا نیازی به دیسی هست ؟
الان از 1 ساعت هم برای من گذشته و هنوز دیسکانکت نشده.مگه اکانت شبانه هر یه ساعت قطعی نداره ؟
6 کیلو بابت بر ثانیه چیه که بخواهیم ساعت 6:45 دیسکانکت کنیم تا بیشتر استفاده کنیم
روالش باید 7 باشه!
نه منظورم همون دیشبهنقل قول:
اصلا بعد از 6 :45 مگه سرعت از 6 هم بالا می ره ؟؟ این آخه شبانه نیست چون هر یکساعت قطع نمیشه . مشکوک می زنه .
به نظر من تا چند روز باید بیخیال شبانه بشیم . شاید صبانت هم بیخیال شده !:31:
دیشب که قطع بود حتما امشب هم همین هست . چون داریم تو روز می ریزیم البته با سرعت تراکتور.:31:
شما تهران هستی؟نقل قول: