سلام
پس این پینگ بالا سراسریه!!!!
حالا علتش چی هست؟ یعنی چرا بقیه ی isp ها این مشکل رو ندارن ولی مخابرات داره؟(چون اینترنت ورودی کشور که همون شرکت زیر ساخت هست)
Printable View
سلام
پس این پینگ بالا سراسریه!!!!
حالا علتش چی هست؟ یعنی چرا بقیه ی isp ها این مشکل رو ندارن ولی مخابرات داره؟(چون اینترنت ورودی کشور که همون شرکت زیر ساخت هست)
برای من بهتر شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=mehrdad38;5480863]مخابرات تهران 128 نامحدود رو ماهی 9900 ارائه می ده :20:
یعنی چی مخابرات هم ای دی اس ال میده مگه ؟؟؟؟
پس لایزر و شاتل داتک این حرفها چیه ؟؟؟؟
چجوری باید فهمید که آیا تو مرکز منطقمون فعال هست یا نه
به شماره امور مشترکین مرکز مخابراتیتون زنگ بزنید اونها بهتون میگن پورت خالی دارند یا نه . در حال حاضر کل تهران رو داره مخابرات سرویس میده.نقل قول:
آقا خبری از بالای 128 نیست هنوز؟ بریم 512 یا 1 مگ بگیریم؟
قانونش در حال تصویب هست یعنی 512 بی دردسر بدن حالا تا تصویب و ابلاغ و اجرا و ... بشه یه مدت خیلی کوچولو طول میکشه :دینقل قول:
آقا خبری از بالای 128 نیست هنوز؟ بریم 512 یا 1 مگ بگیریم؟
درحد 2 تا 3 سال(شاید هم تا آخر برنامه بنجم توسعه) فعلا که باید سماق مکیدنقل قول:
ما که سرویس شدیم به کل !!! این پینگ بالا موقع دانلود و TIME OUT هایی که میده حتی یاهو هم بسته میشه و ریست میشه !! خیره سرشون ISP ها از اینا اینترنت میگیرن پخش میکنن که پینگشون از اونا هم بالاتره ؟!!
انگار یه ساعات خاصی وضع خراب میشه برا من حدود 6-7 تا 10-11 الان باز پینگ رفته بالا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرکز به مرکز فرق می کنه دیگه چه برسه به ای اس پی های دیگه!امیدوارم زودتر رفع بشه...
مهرداد تو مشکلی نداری؟
نه من مشکلی به اون صورت نداشتم فقط چند روز پیش برای حدود 1 ساعت کند شد ولی از اون بعد مشکل خاصی نداشتم