احیانا جام جهانی 90 ایتالیا اون وسطا گم نشده؟نقل قول:
بيدليل نيست که پس از قهرماني در 1966، انگليس حتي در جمع 4 تيم برتر هم نبوده؛ با آنهمه ستاره و مربيان بزرگي چون بابي رابسون و کوين کيگان.
Printable View
احیانا جام جهانی 90 ایتالیا اون وسطا گم نشده؟نقل قول:
بيدليل نيست که پس از قهرماني در 1966، انگليس حتي در جمع 4 تيم برتر هم نبوده؛ با آنهمه ستاره و مربيان بزرگي چون بابي رابسون و کوين کيگان.
اگه رونی و لمپارد و جرارد بازی آخر بخوان می تونیم صعود کنیم :)
ولی یه چیزی که رو اعصابه اینه که تقریبا انگلیس تو کرنر ها خیلی بی خطر شده
پسلرزههاي ناكامي انگليس در جام جهاني
جلسه اضطراري كاپلو با بازيكنانسرمربي تيم انگليس قصد دارد در 24 ساعت آينده جلسهاي با حضور بازيكنان و كادر فني برگزار كند تا عوامل ناكامي اين تيم در دو ديدار گذشته را به دقت بررسي كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي انگليس در آخرين ديدار خود مقابل الجزاير با تساوي بدون گل متوقف شد و اكنون براي صعود بايد مقابل تيم اسلوني به ميدان برود.
فابيو كاپلو شنبه اعلام كرد قصد دارد با تشكيل جلسهاي با بازيكنان آنها را براي حضور قدرتمندانه در ديدار مقابل اسلوني آماده كند.
طبق شنيدهها كاپلو در ديدار آينده با تاكتيك متفاوتي به ميدان خواهد رفت. حضور يك مهاجم در خط حمله از مهمترين تغييرهاي تاكتيكي كاپلو خواهد بود.
دن فابيو ميخواهد با دادن آزادي بيشتر به وين روني او را به شرايط آرماني گذشته بازگرداند. به اين ترتيب اميل هسكي به احتمال فراوان در ديدار آينده مقابل اسلوني از روي نيمكت كار را را دنبال خوهد كرد.
وين روني فصل گذشته در تركيب شياطين سرخ درخشش فوقالعادهاي داشت به گونهاي كه به عقيدهي بسياري از كارشناسان آسيب ديدگي نابهنگام روني باعث شد منچستريونايتد قهرماني را در هفتههاي پاياني به چلسي واگذار كند.
گراهام تيلور مربي سالهاي دور تيم ملي انگليس در رابطه با وضعيت شيرها در جام جهاني گفت: من نميدانم چه بلايي به سر تيم آمده است اما واضح است كه مشكلات دروني در تيم وجود دارد و اين وظيفه كاپلو است كه هرچه سريعتر اين مشكلات را برطرف كند.
سرمربي انگليس براي ديدار آخر مقابل اسلوني، با مشكلاتي هم روبهروست. لدلي كينگ در ديدار مقابل الجزاير دومين كارت زرد خود را دريافت كرد و كاپلو اكنون بايد به فكر جانشيني براي او باشد. مشكلات دروازهي انگليس هم كماكان پابرجاست و حتي حضور ديويد جيمز هم نتوانسته به كاپلو اطمينان خاطر ببخشد.
تيم ملي انگليس در آخرين ديدار خود 2 تيرماه در ورزشگاه نلسون ماندلا به مصاف اسلوني خواهد رفت.
هماكنون در گروه C جام جهاني بعد از اسلوني چهار امتيازي، تيمهاي آمريكا و انگليس در ردههاي دوم و سوم قرار دارند. الجزاير هم با يك امتياز در مكان چهارم ايستاده است.
انتهاي پيام
اصلاحیه: به جای لدلی کینگ که در متن خبر آمده بخوانید جیمی کرگر
مساله انگلند خیلی وقته مربی نیست.
لیگ قوی فوتبالش با اون تزریق پول های هنگفت به نظر من باعث همچین عملکردی شده.
انگار بازیکن ها اومدن بازی تمرینی و مواظب آسیب نبینن که واسه باشگاه مشکلی پیش نیاد.
ولی من با کراوچ بیشتر موافق هستم ... چون رونی اصلا در شرایط آرمانی نیست :(... شاید تو خط هافبک بازی کنه بهتره ...نقل قول:
دن فابيو ميخواهد با دادن آزادي بيشتر به وين روني او را به شرايط آرماني گذشته بازگرداند. به اين ترتيب اميل هسكي به احتمال فراوان در ديدار آينده مقابل اسلوني از روي نيمكت كار را را دنبال خوهد كرد.
مشکل انگلیس یه چیز دیگه هم هست اون دست کم گرفتن حریفان ومغروربودن ان ها است
فوتبال انگلیس خیلی وقته که از بین رفته
لیگش هم اگر می بینید طاهرا اینقدر قویه به خاطر تزریق پول ها و بازیکنان و مربیان خارجی هست.
تو اینکه انگلیس واسه صعود حتما باید ببره شکی نیست! اما اول یا دوم شدن انگلیس تو گروهش اصلا معلوم نیست! اینو میشه با یه نگاه کردن به جدول فهمید! همونطور که صعود آلمان یا اول دوم شدنش معلوم نیست! ضمن اینکهه وقتی تکلیف گروه انگلستان معلوم بشه، بازی های گروه آلمان شروع میشه... بنابراین آلمان با دید بر اینکه مرحله بعد قراره به چه تیمی بخوره بازی می کنه...:20:نقل قول:
ولی به نظر من این طور ها هم نیستا!نقل قول:
كاپلو: روني تنها از لحاظ فكري آماده نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي انگليس گفت: مشكل وين روني مربوط به آمادگي جسمانياش نيست، بلكه فكري است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه تايمز، فابيو كاپلو اظهار داشت: به عنوان مربي تيم ملي اطمينان خاطر مي دهم كه وين روني از لحاظ بدني مشكلي ندارد و آماده است.او مثل ساير بازيكنان تيم ملي در تمرينات شركت فعال دارد و به لحاظ جسماني خوب نشان مي دهد.در واقع مشكل اش فكري است. چيزي كه من آن را شناسايي كردهام.
مربي ايتاليايي دو سال اخير انگليسيها ادامه داد: خودم هم بازيكن بوده ام و شرايط او را درك مي كنم. اين نكته كه شما به لحاظ جسماني خوب هستيد ولي در زمين فكرتان خسته است و تمركز نمي يابد.بايد در اين شرايط روني را حمايت كرد و تنها نگذاشت.
اين مربي ادامه داد: رقباي ما هم بايد بدانند وين حتي درشرايطي كه روحاش خسته باشد،بازيكني خطرناك است.
تيم ملي انگليس پس از دو بازي با آمريكا و الجزاير، به دو تساوي رسيده و روني با بازيهاي پرانتقاد نتوانسته گلي بزند و گوشهاي از بازيهاي زيباي خود را براي تيم باشگاهي منچستريونايتد در تيم ملي تكرار كند.
کروچ ؟! نه اصلا !نقل قول:
رونی بودنش خودش یه وزنه ی روحی هم هست ! شم گلزنی بالایی داره و می تونه سرنوشت بازی رو عوض کنه ... کروچ برای 20 دقیقه آخر بازی خوبه ...