عربستان باخت خوشحال شدم.
Printable View
عربستان باخت خوشحال شدم.
به نظر من فردا کره-اسرالیا هر کدوم ببازه ما باهاش بازی داریم که من میگم استرالیا میبازه....:d
نقل قول:من پیشاپیش عذر میخوام که این جمله رو میگم اما حرف هر دوتاتون خنده داره.نقل قول:
یعنی چی مدافع ژاپن نباید جلو میرفت؟ کی همچین قانونی رو وضع کرده؟؟؟!!!! و در مورد شما گرافیکار ، مگه تصویر پشت دروازه رو ندیدی؟ مهاجم سوریه توپ رو زد.
در واقع قضیه اینطوریه که اگه اون مهاجم توپ رو مستقیماً میزد تو دروازه، آفسایدی در کار نمیبود، چون اونیکی مهاجم سوریه پشت سر دروازه بان بود و مزاحمتی برای دیدش ایجاد نمیکرد. برای همین مدافع ژاپن رفت روی پاش و سعی کرد جلوش رو بگیره. مدافع توپ رو نزد و مهاجم زد اما فشاری که دفاع ژاپن روی بدن فوروارد آورد (مثلاً خوردن تنه یا هل دادن با دست) باعث شد که توپ به جای رفتن به سمت دروازه به سمت اون دو تا بازیکن بره چون که مهاجم سوریه توپ رو با نوک پاش زد که دقتش کم هست.
من که نگفتم مدافع ژاپن نباید جلو میرفت ... من میگم اگر هم مدافع توپ رو زده با توجه به حالتی که داشت توپ نمی تونست با اون شدت به طرف دروازه بره .. در واقع منم فکر میکنم مهاجم با نوک پا توپ رو زده
مساوی شد چی :31:نقل قول:
به نظر من فردا کره-اسرالیا هر کدوم ببازه ما باهاش بازی داریم که من میگم استرالیا میبازه....:d
نصیرزاده: پنالتی درست بود اما اخراج نداشت!
هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری از تصمیم جنجالی محسن ترکی دفاع کرد.
نصیرزاده در این باره به خبرآنلاین گفت :« در آن صحنه چون پاس به عقب را بازیکن ژاپنی انداخته بود دیگر نمی توان گفت آفساید و تصمیم ترکی درست بوده است. به همین دلیل فکر می کنم اگر کامرانی فر پرچم زده ، اشتباه کرده است و داور خودش در این صحنه تصمیم بهتری داشته. اما درباره کارت قرمزی هم که به گلر ژاپنی داد فکر می کنم چون مهاجم سوری پشت به دروازه بود شاید می توانستند کارت زرد هم بدهند و اتفاقی نیفتد. »
کد:http://www.khabaronline.ir/news-123077.aspx
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
اعتراض شدید سرمربی سوریه /حلقه نیروهای امنیتی دور ترکی
در پی اعتراض کادر فنی و بازیکنان تیم سوریه به قضاوت محسن ترکی، نیروهای امنیتی حاضر در ورزشگاه به دور ترکی حلقه زدند، تا او را به سلامت از زمین خارج کنند.
قضاوت محسن ترکی در دیدار تیمهای سوریه و ژاپن با حاشیههایی همراه بود.ترکی در این دیدار دو پنالتی اعلام کرد و یکی از بازیکنان دو تیم را اخراج کرد. ژاپن در پایان این دیدار را با پیروزی پشت سر گذاشت.
سرمربی تیم ملی سوریه در پایان دیدار با اعتراض شدید به سمت ترکی حملهور شد که بازیکنان سوریه مانع او شدند.
در پایان دیدار که دو تیم برای مراسم پایانی میانهی میدان جمع شده بودند، نیروهای امنیتی مقابل ترکی و کمکهایش قرار گرفتند تا بازیکنان سوریه مشکلی برای ترکی به وجود نیاورند.
شبکهی تلویزیونی دوبی اسپورت در پایان بازی چندین بار صحنهی پنالتی ژاپن را به نمایش گذاشت که تصاویر آهستهی تلویزیونی نشان داد که مدافع ژاپن پاس را ارسال کرده و صحنه نمی توانسته آفساید باشد.
یارو سنگ پا قزوینو رد کرده:31:کد:http://www.khabaronline.ir/news-123080.aspx
سلام
مثل اینکه ترکی خبر ساز شده !
بازم من بازی دوم رو ندیدم و هایلایت هاش رو دیدم .
به نظرو اخراج سوری اشتباه بود و نیز پنالتی سوریه . تصویر اخری معلوم شد سوری زده نه ژاپنی پس افساید .
پنالتی ژاپن هم به نظرم یه جورایی پنالتی می شد گرفت .
در کل باید صبر کرد دید نظر ای اف سی و کارشناسا رو .
راستی باخت عربستان هم بر هم میهان عزیز مبارک و فرخنده باد:31:
راستی یه سوال: بعد از دور 1/4 تیم ها چه جوری به هم می خورند؟؟
کسی جدولشو داره . اخه دیدم اینجا بحث شده که با اون طرف جدول می خوریم ولی اگه اشتباه نکنم بازم می گم اگه اشتباه نکنم یه جایی دیدم که با همین گروه کره اینا:31: تا قبل از فینال هستیم و به اونطرفی ها نمی خوریم ؟ یکی روشن کنه قضیه رو مرسی.
وااااااااای!! پشت به دروازه بود ولی پشتش خالی خالی بود حتی دروازه بانم نبود من به این موقعیت میگم موقعیت 200% گل! یعنی چی اخراج نداره طرف توپ رو گرفته بود یه ثانیه بعد توپ تو گل بود جالبه والا!!نقل قول:
به نظر من اگه مساوی بشه هم تیم دوم استرالیا می شه !نقل قول:
اگه بحرین استرالیا رو نبره:31: ولی بدم نمی بازه اون وقت یه کره هست و یه هندوستان!!!
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
اره از نصی بعید بود!نقل قول:
گروه یک با گروه دو و گروه سه با گروه 4 بازی میکنه یعنی در صورت صعود ایران با همون کره اینا برمیخوریمنقل قول: