مخابرات در کنار شرکت های خصوصی رقابت میکنه .
Printable View
مخابرات در کنار شرکت های خصوصی رقابت میکنه .
پیشنهاد اینکه اختیاری باشه داده شده ولی تو این مورد هنوز خبری نیست که موافقت بشه.
وقتی فضای رقابت نباشه هیچ پیشرفتی نیست ! متاسفانه کسی به این فکر نمیکنه که ما راضی هستیم یا نه ! بخواهیم یا نخواهیم باید از مخابرات سرویس بگیریم . اونا هم جیب خودشون رو میچسبن نه رضایت مشتری و الا امکان نداره مشکلی داشته باشن واسه ارائه شبانه با سرعت 1 مگابیت !نقل قول:
حتی اگه بخوان (همون قضیه معروف خواستن توانستن است :دی) به راحتی میتونن طی مدت 2 سال دایل اپ رو جمع کنن حتی کمتر و سرعت های خیلی بالاتری ارائه بدن !
اینترنت مخابرات دولتیه ، انحصاریه => امیدی به پیشرفتش نیست ...
حالا اگه مثلا میخوان زیاد بهشون فشار نیاد سرویس ها رو بیشتر کنن ، مثلا شبانه ا مگابیت بدن 15ت ...
همه ی اینا نیاز به زمان داره تا بستر سازی شه وسرویس کاملا ایده ال ارایه بشه.
زمان احتیاج داره ،سرویس نصبت به یکسال پیش خیلی ایده ال شده وگرنه مخابرات سودهیش تو این زمینه خیلی پایینه. مشکلات فنی خط های فیبر را فقط خود مخابرات میتونه برطرف کنه.
این شرکت های خصوصی چه گلی به سر بقیه زدن که بود و نبودشون فرقی به حال کسی بکنه ؟نقل قول:
تو ایران رقابت به معنی ارزون بودن هست نه با کیفیت بودن ، هر شرکت که بیشتر کم فروشی کنه و قیمت رو پایین تر بیاره همون موفق تره پس بهتر در همه رو تخته کنن چون اینقدر که این شرکتا کم فروشی میکنن مخابرات نمیکنه !
کاری به شبانه مخابرات ندارم چون تعریفی نیست و در حد همون دایال آپ ولی سرعت روزانه ای داره که هیچ شرکت خصوصی نداره ، قیمتش هم که به صرفه تره ماهی 10 تومان میدی 4 گیگ حجم هم داری هر گیگ هم 2500 قیمت داره اگر مجبور بودی از یه شرکت خصوص همین سرویس رو بگیری باید برجی 20 تومان میدادی 2 گیگ هم ترافیک بت میدادن قیمت هر گیگابایت هم 5 تومان ازت میگرفتن سرعت هم خیلی بالا باشه نهایت به 60 کیلوبات میرسه شبانش هم 30 کیلوبایت پس بدون کلا هیچ شرکتی تو ایران به فکر رقابت نیست !
البته تا اونجا که من اطلاع دارم صبانت و پارس آنلاین سرویس 128 را دارند رو یک مگ سرعت می دند شاتل هم هم 128 را روی 512 سرعت میده البته برای کسایی که دانلود شبانه ندارند مخابرات به درد میخوره ولی برای من که حجم دانلودم بالاست اصلا سرویس گرفتن از مخابرات به صرفه نیست و حاضرم مبلغ بیشتری بدم تا شبانه ام سرعت بهتری داشته باشهنقل قول:
من با اینکه خیلی خیلی در مصرف ترافیک صرفه جویی می کنم و فایل های حجیم را هم میدم دوست که شبانه شاتل داره دانلود کنه ظرف 1.5 تا 2 ماه ترافیک 12 گیگی که برای سه ماه هستش را تموم می کنم
دوست عزیز تو الانو نبین که مخابرات داره سرویس ارزون با کیفیت تقریباً خوب می ده وقتی خرشون از پل گذشت دیگه همچین سرویسی با این کیفیت و قیمت بهت نمی دند. در ضمن یکی از دوستان نوشته بود سرویس نا محدود داشته با هفت هزار تومان بیشتر از این سرویسی که ما داریم و با سرعت 50-60 کیلو دانلود می کرده و در ماه بالاتر از 50 گیگ مصرف می کرده. به نظر من که با این چیزی که دوستمون گفت سرویس مخابرات اصلانم به صرفه نیست! من ترجیح می دادم از شرکتا سرویس بگیرم ولی هیچ وقت مشترک مخابرات نشم!!!:46:نقل قول:
دوستان
ای دی اس ال مخابرات ما دقیقا مثل موبایله
اون موقع که موبایل انحصاری دست مخابرات بود قیمت سیمکارت 700 و 800 هزار تومن بود
اگه ایرانسل نمیومد آیا الان سیمکارت 10 هزار تومنی هم بود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
در ضمن یادتونه چند سال پیش کسی میخواست اس ام اسش فعال باشه باید مراحل اداری طی میکرد !!!!!!!!!!!!!!!
یه نکته دیگه
مخابرات ایران نامرد ترین ، دزد ترین شرکتی است که اینقدر مشترک داره
چرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
-غیر استاندارد نبودن هزینه تلفن ثابت به موبال و اصلا موبایل به ثابت ، و ....
- بالا کشیدن 200-300 هزار تومن پول بی زبونی که هنگام ثبت نام سیمکارت های دائمی به عنوان ودیعه میگرفتند
- مراسم بسیار مسخره قرعه کشی و واگذاری تلفن ثابت و همراه بعد از 1 سال(قبلا)
و هزاران مورد دیگه
بد تر از مخابرات خودشون
دوستان مشکل خودم من سرعت پایین شبانه هست ولی عرض من سایر موارد بود مثل قیمت ارزون ، سرعت بیشتر تو روز و ...
اگر نه برای همه واضحه که شبانه رایگان سایر شرکت ها سرعت بیشتری داره و برای دانلودر ها 100% مناسب تر هست و توش هیچ شکی نیست .
برای مثال این یکی از سرویس هایی که شاتل ارائه میده از نظر قیمت و سرعت ( برتری که مد نظر من هست تو این بخشه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه هر گیگابایت حجم اضافه هم 5150 تومان هست .
البته امیدوارم 128 شاتل رو قبلا تجربه کرده باشین که الان تفاوتش رو حس کنید .
به نظر من اگر سرعت شبانه مخابرات یکم بالا بره مشکل حل میشه .