از راهنماییتون ممنوننقل قول:
این مدل که شما گفتید ساخت کجاست چون من اصلا دوست ندارم جنس چینی بخرم مال خودم چینی بود که حالا می خوام از شرش خلاص بشم
Printable View
از راهنماییتون ممنوننقل قول:
این مدل که شما گفتید ساخت کجاست چون من اصلا دوست ندارم جنس چینی بخرم مال خودم چینی بود که حالا می خوام از شرش خلاص بشم
أوست عزیز بشتر جنسهای تو بازار چینی هست ولی من هم مثل تو از جنس چینی بدم میاد چون همش جنس های بی کیفیت چینی رو خریدم ولی با کیفیتش هم پیدا می شه من لایتون خریدم کمپانیش تو تایوانه ولی دی ویدی رایتر تو چین ساخته میشه و ازش راضی هستم. asus هم فکر کنم چینی باشه مارکهای دیگه رو نمی دونم ولی ماکزیممش ساخت فیلیپنی یا اندونزی باشن مثلا سونی ساخت اندونزی هست:31:نقل قول:
حالا خوت دیگه حساب کن. اگر باز ماشین میخاستی بخری خب حق داشتی چینی نخری ولی تو کا مپیوتر برا ارزون شدن محصول کمپانی ها می رن تو چین جنس تولید میکنن وگرنه یه دی وی دی ایتر رو اگر قرار بود تو آلمان ساخته بشه و به دست من برسه شاید 100 تومن پولش میشد ولی تو چین ارزون در میاد و اینا تست کنترل کیفی دارن.
و مورد آخر اگر قرار باشه از خرید محصولات چینی مرتبط با کامپیوتر سر باز بزنیم دیگه کامپیوتری نخواهیم داشت. این یک حقیقت هست.ولی یک مارکی که محصولش تولید چین هست دلیل بر بد بودنش نمی شه مثلا دوربینهای دیجیتال کنون سری powershot a اکثرش ساخت چین هست. و دوربینای خوبی هم هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز CPU که داری استفاده می کنی چینی هست
با نظر شما موافقم چین دلیل بر بودنش نیست
بستگی دارد به چین بگی چی بساز چقدر پول خرج کنی براش اینو هنگام تولید از شما می خواهند
در کل اگه در حال حاظر بخوام یه dvd writer بخرم چی پیشنهاد میدید؟
سلام دوستان
الان بهترين dvd rom وبهترين dvd writer چيه؟ كه sata2 هم باشه؟
باتشكر
dvdrw: liteon 20x sataنقل قول:
dvdrom liteon 16x ide
دی وی دی رایتر NEC ساخت کشور مالزی است و تنها مدلی است که دارای دو سال گارانتی می باشد و آنهم شرکت معتبری مثل سازگار ارقام.
پیشنهاد: NEC 7173S با پورت sata و قیمت در حدود 41000 تومان.
البته liton هم محصول بسیار خوب و آنهم با همین گارنتی عرضه می شود.
سازگار برای تمام اوپتیکال درایورها زمان گارانتی رو یکساله کردهنقل قول:
بعد لایتون سازگار ارقام میباشد
من برا لایتون ایمیل کردم و سوال یکی از دوستان رو پرسیدخ بودم که سیستمش با لایتون هماهنگی داره یا نه. اسم دوستمون رو یادم نیس و لی سیتمش 1.1 گیگاهترز پنتیوم 3 بود با 512 مگ رم. لایتون گفته از نظر تئوری نباید مشکلی لایتون lh-20a1hباسیستمت داشته باشه حالا اگه خواستی خود ایمیل رو بزارم.
سازگار گارانتی یکساله تعمیر و بعد تعویض برای لایتون داره تلفنی پرسیدم.
:5: حالا می تونی برای لایتون میل بزنی بگی حالا از نظر عملی هم مشکلی نداره . . .نقل قول:
ممنون آخرش لایتون خریدم ، در ضمن برات پیغام هم دادم اگه چک کنی میبینیش .
یه سوال DVD خامی که بشه روش لایت اسکرایب زد تقریبا چند قیمته ؟