3تا سوال:
*از بچه های مشهد کسی هست که بتونه یه ادرس بده تا ویواز اصل با تمام وسایلش رو بده (قیمت)
**ادرس نمایندگی سونی اریکسون تو مشهد را می خوام . در ضمن میشه از نماینگی گوشی رو بدون گارانتی خرید.
***چند صفحه قبل از گوشی و لوازمش چندتا عکس گذاشته بودند که من هر کار کردم نتونستم ببینم لطفا اگه امکان داره دوباره عکسا رو قرار بدید مخصوصا از باطریش که موقع خرید باطری تقلبی بهمون ندازند چون یکی از امتیازات بزرگ این گوشی باطریشه (اصلا از کجا میشه فهمید که باطری اصله )
2 تا پیشنهاد هم داشتم:
#ایجاد یک تاپیک مخصوص ارائه نرم افزار برای ویواز و رفع مشکلات نصب برنامه ها و ارائه والپیپر و تم و ...............
##از دوستانی که این گوشی رو دارند و به تمامی جزئیاتش واردند یه آموزش تصویری در غالب یه فایل pdf قرار بدند خیلی خوب میشه . اینجوری دیگه کسی مشکلی تو تنظیماتش پیدا نمیکنه .(یعنی از تمام گوشی عکس بگیره و بگه هر ایتم چیه و چکار میکنه و تنضیماتش چطوریه)
1نظر:
&به نظر من این گوشی مثل 5800 خز میشه و تا چند وقت دیگه باید بهش به جای ویواز بگیم جیواد . ولی همین یه حسنه . مثلا 5800 رو ببینید نصف مطالبی که تو سایت هست مربوط به این گوشی و تا دلت بخواد براش برنامه و تم و فریمورو و ........ اومده. پس خز بودن یه حسنه!