مهم اینه که به بکس منطقه 2 ظلم شده:37:نقل قول:
نه خير ميشه من شدم 1203 منطقه 1 رتبه كشوريم شد 2089
Printable View
مهم اینه که به بکس منطقه 2 ظلم شده:37:نقل قول:
نه خير ميشه من شدم 1203 منطقه 1 رتبه كشوريم شد 2089
سلام دوستان من هم با رتبه ی 2598 منطقه 1 مهندسی شیمی شیراز قبول شدم
بهت تبریک میگم دو تا از دوستام همکلاسیتن خواستی بگو معرفیت کنم بهشون:10:نقل قول:
سلام دوستان من هم با رتبه ی 2598 منطقه 1 مهندسی شیمی شیراز قبول شدم
چه ظلمي؟؟؟؟نقل قول:
جز اينه كه شما با رتبه كشوري 4500 رتبتون ميشه 1200 و ما اينجا با رتبه كشوريه 2089 ميشم 1203؟؟؟؟؟:41::41::41::41:
ممنون دوستاتون شیرازین؟نقل قول:
راستی دانشگاه شیراز چرا اینقدر دیر داره ثبت نام می کنه؟اون وقت کی کلاسها شروع می شه؟
برو بابا من اگه تهران بودم با این درصدام الآن داشتم برق خواجه نصیر می خوندم:19:نقل قول:
چه ظلمي؟؟؟؟
جز اينه كه شما با رتبه كشوري 4500 رتبتون ميشه 1200 و ما اينجا با رتبه كشوريه 2089 ميشم 1203؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه:دینقل قول:
ممنون دوستاتون شیرازین؟
آره دوستم گفت من شاخ در اوردم:18:نقل قول:
راستی دانشگاه شیراز چرا اینقدر دیر داره ثبت نام می کنه؟اون وقت کی کلاسها شروع می شه؟
منم معدل کتبیم 18 به بالا شده دیگه:31:نقل قول:
اونا فقط به معدل خالص کتبی ( بدون لحاظ نمرات مستمر ) کار دارن . بقیه ی معدل هارو اگه 20 هم باشه باید بذاری در کوزه آبشو بخوری !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي دانشگاه كاشان قبول نشده؟ من برادرم مكانيك شبانه كاشان قبول شده حالا مونده بره يا يك سال ديگه بخونه.كسي نميدونه چه جور دانشگاهي هست؟
سلام رفيق!نقل قول:
من فكر ميكنم كه با اين كار داريم اعصاب خودمون رو بيشتر و بيشتر خورد ميكنيم من به پست هايي خودم و خودت كه نگاه كردم ديدم داريم به سمتي ميريم كه از هم آتو بگيريم كه مقصرش يا منم يا تو مهم هم نيست ! الان اومدم يه صفحه واست جواب نوشتم ديدم واقعا اگرم تو بخواي بعدش جواب بدي ميشه 2 صفحه كه 60 درصدش ايراد از همديگس و اين كاره 2 تا آدم به اصطلاح متمدن نيست چون هردومون واسمون دانشگاه ها و رشته هامون محترمه و يه بخش زياديش هم مربوط به علاقه ي شخصيه درنهايت به جايي نميرسيم آره من خيلي جاها از رشتت اشكال گرفتم و اونو با مهندسي شيمي مقايسه كردم ولي قصدم در برابر هم قراردانشون نبوده. ولي سعي كردم دليل ارائه كنم و به صورت ديده كلي و جدا از علاقه ي شخصي و نگرش بيروني نسبت به دو رشته اونا رو مقايسه كنم كه شايد واست معتبر نبوده مساله اي نيست. ولي چقدر خوب بود كه تو هم يكم از رشتت صحبت ميكردي.تا با نظرت آشنا شيم .
شما فكر ميكني بحث فايده نداره منم همين فكرو ميكنم پس به جاي بحث واست آرزوي موفقيت ميكنم! (هر چي دوست داري ميتوني اسمشو بزاري!)
درپناه حق!
میشه بیشتر توضیح بدید.نقل قول: