سم که زندان نمیره نشون میده گرفتنش
یه دمو دیگه هست که وقتی نیروهای ویژه میان وقتی میخوان شما رو دست گیر کنن میبینن که نیستی
بعدش یک مرحله اضافی داره که توی قایق هستی
یکیش هم اینه که اگه بمب رو خنثی نکنی نشون میده که بمب میترکه و .....
Printable View
سم که زندان نمیره نشون میده گرفتنش
یه دمو دیگه هست که وقتی نیروهای ویژه میان وقتی میخوان شما رو دست گیر کنن میبینن که نیستی
بعدش یک مرحله اضافی داره که توی قایق هستی
یکیش هم اینه که اگه بمب رو خنثی نکنی نشون میده که بمب میترکه و .....
fashist جان منون ولی بازی به این باحالی حیف بود که دموی کمی داشت ولی اون دمو اولی که سم عینکشو میندازه دریا خیلی باحال بود فقط یه نکته دیگه اینه که وقتی بازیو تموم میکنی اونجایی که اسامی سازندهای بازیو میگه گوشه تصویر چنتا از نقاط مختلف بازیو نشون میده که لا به لاش چنتا دمو نشون میده که تا حالا ندیدیم مثلا یه جا نشون میده که سم از بالای یه ساختمون مثل شانگهای سقوط ازاد میکنه ایا شما اینو ندیدی؟؟؟/
چرا...من هم یک تیکه هایی از بازی بعد از تموم کردنش دیدم که نه انجامش دادم و نه توی بازی بود
یکیش همین که سم تو برفها استتار کرده یدفعه از توی برفا در میاد و گلوی طرف رو میبره
یا اونجا که اتوبوس داره پرت میشه طرفت و خیلی دیگه
New York - JBA Headquarters, Part IVنقل قول:
پایان ها
وقتی که بمب رو خنثی میکنید...سه راه برای پایان بازی وجود داره:
- پایان بد - قبلش حداقل دو وظیفه از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه.
- پایان معمولی - قبلش هیچ کدام از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام نشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه... یا قبلش دو تا وظیفه انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.
- پایان خوب - قبلش حداکثر یکی از وظایف , منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.*
* این پایان باعث میشه که بعد یک BONUS MISSION باز بشه.
نقل قول:در پایان بازی, قسمت Credit میبینم که بعضی از صحنه ها رو در بازی (برای نسخه PC) مشاهده نکردیم... اما دلیل اینه که اون صحنه ها مربوط به ورژن دیگر همین بازی میشه.نقل قول:
این بازی دو ورژن داره که یکی (ورژن اول) توسط شعبه شانگهای Ubisoft ساخته و برای پلتفرم های X360 ,PC و PS3 منتشر شده و دیگری (ورژن دوم) توسط شعبه مونترال Ubisoft ساخته و برای پلتفرم های Xbox, PS2 ,Nintendo Wii و Nintendo GameCube منتشر شده. در حالت بسیار ساده میشه عنوان کرد که طراحی مراحل و خط داستانی تفاوت بین این دو ورژن از بازیست...
کسی سیو کامل بازی رو نداره بزاره؟؟
ما لنگیم!!!!
اينجا درخواست بدين لطفا :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?goto=newpost&t=156536
من نسخه xbox360 بازی کردم ولی فک میکنم اگه ps2 بازی میکردم بیشتر حال میداد اصلا حال بازی به اینه که بعد از پایان هر مرحله یه دموی زیبا ببینی؟؟درست میگم havas جان؟؟حالا اگه میشه شما یه کم درباره دموهای دیگش توضیح میدی؟؟نسخه ps2 چنتا دمو داره؟؟اون که از ساختمون میپره پایین چیه؟؟
با سلام خدمت دوستان .
من خيلي وقت پيش اين بازي رو گرفتم اما به دلايلي نتونستم ادامه اش بدم و پاكش كردم ولي امروز دلم هواشو كرد دوباره نصبش كردم و الان هم تو مرحله 3 يعني بعد از مرحله زندان بد جوري گير كردم . ماموريت هايي كه انجام دادم شامل : 1- گذر از تله ها ي ليزري و باز كردن گاوصندوق 2- تكميل كردن اموزش تير اندازي 3- رفتن به پشت بام و از كار انداختن يه تابلوي برق 4- رفتن به اتاق سرور و هك كردن يك رايانه بزرگ نه شبيه رايانه هاي معمولي و خواندن فايل هاي توي كمد كنار رايانه اي كه يك مرد پشتش نشسته 5- رفتن به اتاق اون دختره كت مشكيه و خواندن فايلهاي داخل كمد و خواندن ايميل قفل شده در رايانه.
خوب اين كار هايي بود كه من انجام داده ام ولي هنوز مرحله تموم نشده . ميخوام بدونم چه كار ديگه اي بايد انجام بدم . لطفا دقيق برام بنويسيد كه چيكار كنم تا از اين مرحله خلاص بشم . در ضمن بگم كه من كل تاپيكو زير و رو كردم اما جوابمو پيدا نكردم؟
سلیمان جان! تمامی اهداف اصلی و حتی فرعی انجام شده...نقل قول:
قبل از به اتمام رسیدن وقت, خودتونو به اتاق آموزش باز کردن صندوق نزدیک دریچه کف زمین برسونین و منتظر باشین تا Carson Moss هم برسه.
دوستان این باگ رو ببینید جالبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تو ویستا اینطوری شد برای من