نه . . . هر تکونی میخورم باز میرم همون نقطه که بودم ( ! )نقل قول:
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی از اول ؟نقل قول:
Printable View
نه . . . هر تکونی میخورم باز میرم همون نقطه که بودم ( ! )نقل قول:
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی از اول ؟نقل قول:
مگه لول چندی که میگی از اول؟:31:
هر کی ندونه فکر میکنه لول 80 شدی.:18:
خب دوستان یه ایمیل از فامیلمون ( سازنده ی بازی ) به دستم رسید :
Hello,
If you are stuck somewhere in the terrain, here are some ways that you can get unstuck:
1) Hold down Spacebar while tapping your Flight key (if you have a flying mount).
2) Use your Town Portal. If you've used it already, you may have to wait for its cool-down period to expire.
3) Use a teleport item that you can get in-game or purchase in the Boutique.
4) Press the Call GM button and ask for assistance.
5) Exit back to the Main Menu, and see if it drops you in a better spot so that you won't get stuck again once you log back in.
6) If you are at a high enough level for PvP or PKing, ask one of your friends to kill you if nothing else works.
If none of these things work, please let us know and we will investigate further.
===========
حالا یکی نیست با توجه به گزینه 6 مردونگی کنه من رو بکشه ؟ اگه من رو بکشن همه چیز درست میشه ( ! )
ای بابا ... لول پنجم ... خودش خیلیه ( ! )نقل قول:
مگه لول چندی که میگی از اول؟
هر کی ندونه فکر میکنه لول 80 شدی.
بابا بیشتر از اینا هم عذاب میکشید حالا صبر کنید لول 70 شدید باید پول خرج کنید
یک روز باید کلا تو پارتی باشید تا حدود 40 درصد بیاد روش
من الان تو shaiya تو DD2 که mob هاش خیلی سختر از dd1 هست
یعنی dd2 سخترین mob های بازی تو shaiya حساب میشه ولی باز هم با باید تو ppو10 تا mob بکشیم تا 0.1 % اضافه بشه :O
اخرشم یادم میاد 2 ساعت بازی کردم و چند درصد اوردم و یه light اومد منو کشت و 5 % exp به ** رفت
الانم مطمئنم تو این بازی لول 5 چیزی نیست که چند روز به خودت عذاب بدی
چند ساعته میشه دوباره رفت بیخیال دوباره درست کن
دیدم اینکارایی که فامیلمون گفته جواب نمیده ... رفتم از خدا درخواست کردم ... اونم واسه یه ثانیه نمیدونم چی شد مشکلم رو حل کرد ...
خب الان دارم بازی میکنم ... میشه بگید چطوری از این Skill ها استفاده کرد ، یعنی چطور بهشون اضافه بشه ؟
ای بابا ... یوزرتون رو اینجا بذارید ما ادد کنیم ... شما با تجربه ترید ( ! )
راستی ... منتظر مشکلات بعدی باشید ( ! )
اینو که میدونم :دینقل قول:
کوئستایی که من میگیرم همش 1500 یا 2500 تا تجربه میده.هر npc که روش یه مستطیل زرد هست کوئستاش رو بگیر.اونی که روش پرچم زرد هست یعنی انجام دادی.پرچم خاکستری هم یعنی گرفتی ولی انجام ندادی.
منظورم اینه لول 7 بودی از کدوم منطقه کوئست میگرفتی ؟ (روی نقشه)
chaghal اومدم ادت کنم تو بازی نبودی حدود یه ربع پیش.
همون شهر اصلی و اون شهر ساحلی اسمش یادم نیست ولی تو ساحلش مار و کرگدن این چیزا داره باید پرواز کنی بهش برسی سمت جنوب شهره.از روی دریاچه باید رد بشی.نقل قول:
ee فکر نمیکردم آنلاین باشی الان میام :31:نقل قول:
تازه بیدار شدم تا صبح میخوام لول آپ کنم + کیم تیلور برم ببینم جریان ایم کارا چیه :27:
بعد هادی جان این genie چیه یه پروانه خوشکل دوره من هی میچرخه . فکر میکنه من لامپ 100 ام :دی
(شرمنده زیاد سوال میکنم) :11: